Pastries
Pierre Herme Pastries
Pierre Hermé a világ egyik legismertebb sztárcukrásza. Az új könyvében, több mint 100 ízletes, klasszikus desszertet ismertet, rendkívüli részletességgel, a termékek keletkezési történeteivel kiegészítve.
A szerző ismerteti a legnagyobb klasszikus francia süteményeket, majd újra „feltalálja” őket, hozzátéve a saját ízlését, gondolatát, szakmaiságát, egyedi technológiáját. Pierre Hermé köztudottan szereti meghökkenteni a fogyasztókat, nyíltan használja termékeihez az olívaolajat, fűszer borsot, stb. vagyis nem a cukrászatban használatos mindennapi alapanyagokat. Az eredeti receptek nagy újragondolója. Pierre Hermé, ebben a könyvben is egyedit alkot. A könyv tartalmára a technológia és az ízek kombinálása jellemzi, mely alapján a szerző kiérdemelte a hírnevét, mint a legügyesebb és legötletesebb francia cukrász. A kiadványban szereplő minden „cukros csemege” vizuálisan lenyűgöző.
Kifejezetten ajánlott kiadvány, azon cukrászok részére, akik hűek a klasszikus, ismert és jól bevált süteményekhez, péksüteményekhez, de nem riadnak meg az új technológiák, szakmai rafinériák használatától, precizitástól.
Termékinformációk
| Szerző: | Pierre Hermé |
| Kiadó: | Stewart, Tabori and Chang Inc. |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2012 |
| ISBN: | 9781584799450 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 31 x 27 x 3 cm |
| Súly: | 2.26 kg |
| Oldalszám: | 288 |
| Ár: |
22 690 Ft (21 610 + ÁFA) |
| Státusz: |
Keresés
Avanguardia
Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.
FOUR in ONE
Négy az egyben. Négy tehetséges cukrászt ismerhetünk meg egy szintén négy témakörre osztott könyvön keresztül: torta, csokoládé, desszert (tányérdesszertként is funcionáló), és művészi kreációk. A Barcelonai Chocolate Academy két évtizedre visszatekintő ízletes története is terítékre kerül, amit a csokoládét tárgyaló fejezet részeként, első kézből az intézmény alapítóitól hallhatunk.
Ivan Ramen
2007-ben Ivan Orkin, egy középkorú zsidó fickó Long Island-ről valami őrültséget csinált. Az étel-fanatikus Tokyo világvárosában ramen-boltot nyitott. Egy gaijin (külföldi) volt, aki megpróbált nevet szerezni magának egy olyan helyen, ami makacs véleménnyel van a ramenről.
Cooking with Mushrooms
Andrea Gentl első szakácskönyvében egyenlő arányban hozza a tudást és a technikát, valamint az egyedülálló szenvedélyt és érzékenységet.