Pastries

Pierre Herme Pastries


« Vissza | Szerzők: Pierre Hermé
  2012. június 26. 08:10

Pastries

Pierre Hermé a világ egyik legismertebb sztárcukrásza. Az új könyvében, több mint 100 ízletes, klasszikus desszertet ismertet, rendkívüli részletességgel, a termékek keletkezési történeteivel kiegészítve.


A szerző ismerteti a legnagyobb klasszikus francia süteményeket, majd újra „feltalálja” őket, hozzátéve a saját ízlését, gondolatát, szakmaiságát, egyedi technológiáját. Pierre Hermé köztudottan szereti meghökkenteni a fogyasztókat, nyíltan használja termékeihez az olívaolajat, fűszer borsot, stb. vagyis nem a cukrászatban használatos mindennapi alapanyagokat. Az eredeti receptek nagy újragondolója. Pierre Hermé, ebben a könyvben is egyedit alkot. A könyv tartalmára a technológia és az ízek kombinálása jellemzi, mely alapján a szerző kiérdemelte a hírnevét, mint a legügyesebb és legötletesebb francia cukrász. A kiadványban szereplő minden „cukros csemege” vizuálisan lenyűgöző.

Kifejezetten ajánlott kiadvány, azon cukrászok részére, akik hűek a klasszikus, ismert és jól bevált süteményekhez, péksüteményekhez, de nem riadnak meg az új technológiák, szakmai rafinériák használatától, precizitástól.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Pierre Hermé
Kiadó: Stewart, Tabori and Chang Inc.
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2012
ISBN: 9781584799450
Nyelv: Angol
Méretek: 31 x 27 x 3 cm
Súly: 2.26 kg
Oldalszám: 288
Ár: 16 990 Ft