Pie Academy
Master the Perfect Crust and 255 Amazing Fillings, with Fruits, Nuts, Creams, Custards, Ice Cream, and More; Expert Techniques for Making Fabulous Pies from Scratch
Ken Haedrich a „The Pie Academy” kritikusok által elismert dékánja, pite készítési mesterkurzust tart, lépésről-lépésre fényképes oktatóanyagokkal a tökéletes kéregért.
Több mint 250 receptet kínál mindenféle ízű és stílusú pitéhez, bogyósat, gyümölcsöset, mogyorósat, pudingosat, tejszíneset és még sok egyéb más típusút.
A lépésenkénti utasítások és fotók megnyugtató útmutatást nyújtanak, és feltárják az igazán nagyszerű piték titkos összetevőit, a legjobb eszközöket, a kéreg és a tészta variációinak receptjeit, beleértve a gluténmentes, teljes kiőrlésű és extra omlóst is, továbbá hogyan lehet sütni friss vagy fagyasztott gyümölcsökkel egyaránt, javaslatok a piték díszítésére kivágásokkal és tészta mintákkal és még sok egyéb technológiai információval. The Pie Academy a végső útmutató több mint 250 pitével és 25 különböző tésztával.
Ken Haedrich több mint egy tucat szakácskönyv szerzője, köztük a Pie Academy, a The Harvest Baker, a Maple Syrup Cookbook és a Home for the Holidays, a Julia Child Cookbook Award nyertese. A The Pie Academy alapítója és "dékánja". Haedrich egyben Amerika egyik legelismertebb PIE szakírója, elismert szaktekintélye. Számos publikációja jelent meg, többek között a Better Homes and Gardens, Cooking Light és a Bon Appetit magazinokban.








Termékinformációk
| Szerző: | Ken Haedrich |
| Kiadó: | Storey Publishing |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2020 |
| Forgalmazás kezdete: | 2021. május 10. |
| ISBN: | 9781635861112 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 20.3 x 26.7 x 3.3 cm |
| Súly: | 1.72 kg |
| Oldalszám: | 480 |
| Ár: |
13 990 Ft (13 324 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Big Vegan Flavor - Techniques and 150 Recipes to Master Vegan Cooking
Egy úttörő és átfogó „vegán ízbiblia” – 150 kötelező recepttel – a Rainbow Plant Life vadul népszerű alkotójától.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.