Barion Pixel

Pie Academy

Master the Perfect Crust and 255 Amazing Fillings, with Fruits, Nuts, Creams, Custards, Ice Cream, and More; Expert Techniques for Making Fabulous Pies from Scratch


« Vissza | Szerzők: Ken Haedrich
  2021. május 13. 17:17

Pie Academy

Ken Haedrich a „The Pie Academy” kritikusok által elismert dékánja, pite készítési mesterkurzust tart, lépésről-lépésre fényképes oktatóanyagokkal a tökéletes kéregért. 


Több mint 250 receptet kínál mindenféle ízű és stílusú pitéhez, bogyósat, gyümölcsöset, mogyorósat, pudingosat, tejszíneset és még sok egyéb más típusút.
A lépésenkénti utasítások és fotók megnyugtató útmutatást nyújtanak, és feltárják az igazán nagyszerű piték titkos összetevőit, a legjobb eszközöket, a kéreg és a tészta variációinak receptjeit, beleértve a gluténmentes, teljes kiőrlésű és extra omlóst is, továbbá hogyan lehet sütni friss vagy fagyasztott gyümölcsökkel egyaránt, javaslatok a piték díszítésére kivágásokkal és tészta mintákkal és még sok egyéb technológiai információval. The Pie Academy a végső útmutató több mint 250 pitével és 25 különböző tésztával.

Ken Haedrich több mint egy tucat szakácskönyv szerzője, köztük a Pie Academy, a The Harvest Baker, a Maple Syrup Cookbook és a Home for the Holidays, a Julia Child Cookbook Award nyertese. A The Pie Academy alapítója és "dékánja". Haedrich egyben Amerika egyik legelismertebb PIE szakírója, elismert szaktekintélye. Számos publikációja jelent meg, többek között a Better Homes and Gardens, Cooking Light és a Bon Appetit magazinokban.
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ken Haedrich
Kiadó: Storey Publishing
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. május 10.
ISBN: 9781635861112
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 26.7 x 3.3 cm
Súly: 1.72 kg
Oldalszám: 480
Ár: 13 890 Ft
(13 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Quay

Quay

Peter Gilmore az ausztrál szakácszseni, a világ egyik legtehetségesebb szakácsa. Étterme a Quay jelenleg a The World's 50 Best Restaurant ranglistáján, az 58-ik helyén található. Az előkelő hely bizonyítja, hogy bizony gazdag beltartalommal rendelkező könyvről van szó.


Szerzők: Peter Gilmore

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.