Barion Pixel

Pie Academy

Master the Perfect Crust and 255 Amazing Fillings, with Fruits, Nuts, Creams, Custards, Ice Cream, and More; Expert Techniques for Making Fabulous Pies from Scratch


« Vissza | Szerzők: Ken Haedrich
  2021. május 13. 17:17

Pie Academy

Ken Haedrich a „The Pie Academy” kritikusok által elismert dékánja, pite készítési mesterkurzust tart, lépésről-lépésre fényképes oktatóanyagokkal a tökéletes kéregért. 


Több mint 250 receptet kínál mindenféle ízű és stílusú pitéhez, bogyósat, gyümölcsöset, mogyorósat, pudingosat, tejszíneset és még sok egyéb más típusút.
A lépésenkénti utasítások és fotók megnyugtató útmutatást nyújtanak, és feltárják az igazán nagyszerű piték titkos összetevőit, a legjobb eszközöket, a kéreg és a tészta variációinak receptjeit, beleértve a gluténmentes, teljes kiőrlésű és extra omlóst is, továbbá hogyan lehet sütni friss vagy fagyasztott gyümölcsökkel egyaránt, javaslatok a piték díszítésére kivágásokkal és tészta mintákkal és még sok egyéb technológiai információval. The Pie Academy a végső útmutató több mint 250 pitével és 25 különböző tésztával.

Ken Haedrich több mint egy tucat szakácskönyv szerzője, köztük a Pie Academy, a The Harvest Baker, a Maple Syrup Cookbook és a Home for the Holidays, a Julia Child Cookbook Award nyertese. A The Pie Academy alapítója és "dékánja". Haedrich egyben Amerika egyik legelismertebb PIE szakírója, elismert szaktekintélye. Számos publikációja jelent meg, többek között a Better Homes and Gardens, Cooking Light és a Bon Appetit magazinokban.
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ken Haedrich
Kiadó: Storey Publishing
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. május 10.
ISBN: 9781635861112
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 26.7 x 3.3 cm
Súly: 1.72 kg
Oldalszám: 480
Ár: 13 890 Ft
(13 229 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Desserts

Desserts

Julien Duvernay-t az egyik legjobb svájci cukrásznak tekintik és Tanja Grandits, Stücki Basel 2 Michelin csillagos éttermében rendkívüli alkotásokat készít: „mindenkit lenyűgöz”, ahogy azt a GaultMillau étterem kalauz megemlíti. 


Arzak + Arzak

Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult. 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat. 


Szerzők: Rene Redzepi