Barion Pixel

Plant and Planet

Sustainable and Delicious Vegetarian Cooking for Real People


« Vissza | Szerzők: BuzzFeed Goodful
  2022. március 10. 13:51

Plant and Planet

Az egyszerű lépések hatással lehetnek bolygónkra. A BuzzFeed Goodful kínálatából ez a 75 növényi alapú recept, valamint egy „hulladékszegény” stratégia elvezeti Önt egy fenntarthatóbb élethez, amelyben jól érezheti magát.


A Goodful könnyen kivitelezhető recepteket, tippeket és útmutatókat kínál a mindennapi élethez. A Plant and Planet szakácskönyvben 75 növényi alapú receptet fedezhet fel az ételkészítéshez, a mindennapi ünnepekhez és az évszakokhoz igazodó főzéshez.
Ez a gyönyörűen fényképezett szakácskönyv rendkívül praktikus és hatásos, meglepő és egyszerű módszereket kínál a környezeti hatások csökkentésére, vásárlási útmutatókat és étkezési terveket, információkat az élelmiszer-hulladék újra hasznosításáról, valamint útmutatót a saját alapanyagok előállításához.

Megfogja tanulni hogyan:

- Szezonális szempontból közelítse meg a főzést.
- Minimalizálja a csomagolást, miközben maximalizálja az ízt.
- Ürítse ki a hűtőszekrényt és a fagyasztót.

DeVonn Francis, Lorena Ramirez, Lauren Singer, Nadiya Hussain, Kelis Rogers, David Zilber és Ben Flanner szakértők közreműködésével. 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: BuzzFeed Goodful
Kiadó: Rodale Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. december 07.
ISBN: 9780593135518
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 25.4 x 2.5 cm
Súly: 1.09 kg
Oldalszám: 256
Ár: 9 890 Ft
(9 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The French Laundry, Per Se

The French Laundry, Per Se

Amikor a The French Laundry szakácskönyvet 1999-ben kiadták (öt évvel az étterem megnyitása után) megtörte az összes korábbi szakácskönyvet, azóta sokan úgy gondolják, hogy a legfontosabb szakácskönyv, amely valaha megjelent. A több mint 600 000 példányban nyomtatott szakácskönyv úttörő volt, kezdve az otthoni szakácsoktól az ambiciózus szakemberekig. Most, 20 évvel később, a The French Laundry - Per Se úgy áll, hogy hasonló célzattal jelenteti meg új szakácskönyvét. 


Szerzők: Thomas Keller

Australia

Australia

Az Ausztrál konyha sosem látott mértékű ünneplése 350 recept mutatja be az ország tájainak és népeinek sokszínűségét


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Quay

Quay

Peter Gilmore az ausztrál szakácszseni, a világ egyik legtehetségesebb szakácsa. Étterme a Quay jelenleg a The World's 50 Best Restaurant ranglistáján, az 58-ik helyén található. Az előkelő hely bizonyítja, hogy bizony gazdag beltartalommal rendelkező könyvről van szó.


Szerzők: Peter Gilmore