Plant and Planet
Sustainable and Delicious Vegetarian Cooking for Real People

Az egyszerű lépések hatással lehetnek bolygónkra. A BuzzFeed Goodful kínálatából ez a 75 növényi alapú recept, valamint egy „hulladékszegény” stratégia elvezeti Önt egy fenntarthatóbb élethez, amelyben jól érezheti magát.
A Goodful könnyen kivitelezhető recepteket, tippeket és útmutatókat kínál a mindennapi élethez. A Plant and Planet szakácskönyvben 75 növényi alapú receptet fedezhet fel az ételkészítéshez, a mindennapi ünnepekhez és az évszakokhoz igazodó főzéshez.
Ez a gyönyörűen fényképezett szakácskönyv rendkívül praktikus és hatásos, meglepő és egyszerű módszereket kínál a környezeti hatások csökkentésére, vásárlási útmutatókat és étkezési terveket, információkat az élelmiszer-hulladék újra hasznosításáról, valamint útmutatót a saját alapanyagok előállításához.
Megfogja tanulni hogyan:
- Szezonális szempontból közelítse meg a főzést.
- Minimalizálja a csomagolást, miközben maximalizálja az ízt.
- Ürítse ki a hűtőszekrényt és a fagyasztót.
DeVonn Francis, Lorena Ramirez, Lauren Singer, Nadiya Hussain, Kelis Rogers, David Zilber és Ben Flanner szakértők közreműködésével.
Termékinformációk
Szerző: | BuzzFeed Goodful |
Kiadó: | Rodale Books |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. december 07. |
ISBN: | 9780593135518 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 25.4 x 2.5 cm |
Súly: | 1.09 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
9 890 Ft (9 419 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Atlas of Bourbon and American Whiskey

Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.
Finding Fire

A Finding Fire a tűzzel való főzésről szól. Az új borítóval frissített változat annak a történetét meséli el, ahogy az Egyesült Királyságban tanult séf, Lennox Hastie megtanulta a tűz nyelvét és használatának művészetét.
Cresci

Rendkívüli könyv a kelt tészta világáról, két tradicionális tésztakészítő mestertől Iginio Massari-tól és Achille Zoia-tól.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.