Barion Pixel

Plant and Planet

Sustainable and Delicious Vegetarian Cooking for Real People


« Vissza | Szerzők: BuzzFeed Goodful
  2022. március 10. 13:51

Plant and Planet

Az egyszerű lépések hatással lehetnek bolygónkra. A BuzzFeed Goodful kínálatából ez a 75 növényi alapú recept, valamint egy „hulladékszegény” stratégia elvezeti Önt egy fenntarthatóbb élethez, amelyben jól érezheti magát.


A Goodful könnyen kivitelezhető recepteket, tippeket és útmutatókat kínál a mindennapi élethez. A Plant and Planet szakácskönyvben 75 növényi alapú receptet fedezhet fel az ételkészítéshez, a mindennapi ünnepekhez és az évszakokhoz igazodó főzéshez.
Ez a gyönyörűen fényképezett szakácskönyv rendkívül praktikus és hatásos, meglepő és egyszerű módszereket kínál a környezeti hatások csökkentésére, vásárlási útmutatókat és étkezési terveket, információkat az élelmiszer-hulladék újra hasznosításáról, valamint útmutatót a saját alapanyagok előállításához.

Megfogja tanulni hogyan:

- Szezonális szempontból közelítse meg a főzést.
- Minimalizálja a csomagolást, miközben maximalizálja az ízt.
- Ürítse ki a hűtőszekrényt és a fagyasztót.

DeVonn Francis, Lorena Ramirez, Lauren Singer, Nadiya Hussain, Kelis Rogers, David Zilber és Ben Flanner szakértők közreműködésével. 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: BuzzFeed Goodful
Kiadó: Rodale Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. december 07.
ISBN: 9780593135518
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 25.4 x 2.5 cm
Súly: 1.09 kg
Oldalszám: 256
Ár: 9 890 Ft
(9 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

From the Earth

From the Earth

A From the Earth az őshonos zöldségek sokrétűségét ünnepli. Peter Gilmore, Ausztrália egyik legnevesebb séfje kulináris és történelmi utazásra visz a párjukat ritkító és majdnem a feledés homályába veszett zöldségek világába. Minden zöldség egy recept főszerepét is játssza és közelebbről megismerhetjük őket egy részletekbe menő leírásnak és Brett Stevens lélegzetelállító fotóinak hála. 


Szerzők: Peter Gilmore

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Culler de Pau

Culler de Pau

A tér alapvető a kulináris párbeszédünk során: A Culler-ben a saját területünk tolmácsai vagyunk; és arra törekszünk, hogy a vendégeink érezzék a földet annak terményein át: a környezetünkkel főzünk.


The Hand & Flowers Cookbook

The Hand & Flowers Cookbook

Tom Kerridge 2 Michelin-csillagos pubjának régóta várt szakácskönyve.


Szerzők: Tom Kerridge