Plant and Planet
Sustainable and Delicious Vegetarian Cooking for Real People
Az egyszerű lépések hatással lehetnek bolygónkra. A BuzzFeed Goodful kínálatából ez a 75 növényi alapú recept, valamint egy „hulladékszegény” stratégia elvezeti Önt egy fenntarthatóbb élethez, amelyben jól érezheti magát.
A Goodful könnyen kivitelezhető recepteket, tippeket és útmutatókat kínál a mindennapi élethez. A Plant and Planet szakácskönyvben 75 növényi alapú receptet fedezhet fel az ételkészítéshez, a mindennapi ünnepekhez és az évszakokhoz igazodó főzéshez.
Ez a gyönyörűen fényképezett szakácskönyv rendkívül praktikus és hatásos, meglepő és egyszerű módszereket kínál a környezeti hatások csökkentésére, vásárlási útmutatókat és étkezési terveket, információkat az élelmiszer-hulladék újra hasznosításáról, valamint útmutatót a saját alapanyagok előállításához.
Megfogja tanulni hogyan:
- Szezonális szempontból közelítse meg a főzést.
- Minimalizálja a csomagolást, miközben maximalizálja az ízt.
- Ürítse ki a hűtőszekrényt és a fagyasztót.
DeVonn Francis, Lorena Ramirez, Lauren Singer, Nadiya Hussain, Kelis Rogers, David Zilber és Ben Flanner szakértők közreműködésével.
Termékinformációk
Szerző: | BuzzFeed Goodful |
Kiadó: | Rodale Books |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. december 07. |
ISBN: | 9780593135518 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 25.4 x 2.5 cm |
Súly: | 1.09 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
9 890 Ft (9 419 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Thailand: The Cookbook
A thai konyhát leíró, ismertető, bemutató könyv, több mint 500 recepttel Jean-Pierre Gabriel szerkesztésében.
Thaiföld ételei az egész világon ismertek a jellegzetes forró, savanyú, édes és sós ízek fúziójáról. A most bemutatott szakácskönyv egy kiváló útmutató és segédlet ehhez a méltán közkedvelt konyhához. Az 500 receptet tartalmazó thai szakácskönyvben megtalálhatóak az egyszerű snackek, italok valamint curryk, a kevert sültek és a részletesen kidolgozott desszertek receptjei is.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Wildness
Az atlanti part ajándékainak ünneplése és Kanada sztárséfének elkápráztató első szakácskönyve.
Wildness
Az atlanti part ajándékainak ünneplése és Kanada sztárséfének elkápráztató első szakácskönyve.