Barion Pixel

PLATE by PLATE - 30 Culinary Journeys

by 30 Chefs of Korea


« Vissza | Szerzők: Several Authors | Új
  2025. szeptember 08. 12:36

PLATE by PLATE  - 30 Culinary Journeys

A könyvben bemutatott séfek között megtalálhatók MICHELIN-csillagos vagy a MICHELIN Guide Seoul & Busan által jegyzett éttermek séfjei, valamint olyan elismert szakácsok, akik régiójuk gasztronómiáját képviselik, vagy szeretett éttermeket vezetnek szerte Koreában.


Az olvasó itt mindent felfedezhet az ikonikus signature fogásoktól a személyes alkotásokig, amelyek mindegyike tükrözi az adott séf kulináris filozófiáját és mesterségbeli tudását.
A kötetben 30 koreai séf ételei kaptak helyet, mindegyikük két legféltettebb receptjét osztja meg: az egyik fogás egy személyes élményekhez, emlékekhez és / vagy kulináris elvhez kötődik, a másik pedig egy „házi recept”, amelyet az olvasó könnyedén kipróbálhat saját konyhájában is.
A 60 jelentős fogáson keresztül az olvasó találkozhat ízek mélységével, magával ragadó történetekkel, valamint minden séf technikai tudásával és érzékenységével. Egyesek vigaszt találnak majd egy szívből jövő ételben, míg másokat új gasztronómiai felfedezésekre ösztönözhet.

A szakácskönyvben szereplő séfek és fogásaik:

1. KIM DOYUN
Ganjang-gejang(Soy Sauce Marinated Crab)
Korean Radish Mandu(Korean Radish Dumplings
2. SONG HONGYUN
Half-Dried Fish and Seokbakji Salad(Half-Dried Fish and Radish Kimchi Salad)
Anchovy Gangdoenjang(Seasoned Soybean Paste with Korean Dried Anchovies)
3. KIM MIRYEONG
Dwaeji Suyuk and Geotjeori(Korean Boiled Pork and Fresh Kimchi)
Four Kinds of Banchan, Roasted Seaweed, and Bibimbap
4. PARK SUNGBAE
Baekja Bean Curd
Pan-fried Cod with Mussel and Brown Seaweed Rice
5. BANG KISOO
Soybean Purée Naengchae(Chilled Vegetables in Soybean Purée)
Hanwoo Galbijjim and Abalone(Braised Korean Beef Short Ribs and Abalone)
6. OK DONGSIK
Gueom Dakgomtang (Gueom Chicken Soup)
Yangji-gomtang (Beef Brisket Soup)
7. CHOI JIHYUNG
Cabbage Dish
Nokdujeon (Mung Bean Pancake)
8. SHIN KYESOOK
Tangsu Galbi (Sweet and Sour Ribs)
Nanja Wans (Stir-fried Chinese Meatballs)
9. LIM TAEHOON
Eight Treasures Meatball
Pipa Tofu
10. CHO KWANGHYO
Biryong Tteokbokki (Biryong Stir-Fried Rice Cake)
Mapo Tofu
11. HWANG JINSEON
Egg-Wrapped Spring Rolls
Hong Shao Cod (Soy-Braised Cod)
12. KIM SEUNGMIN
Mackerel Balls
Doubanjiang Karaage (Doubanjiang Fried Chicken)
13. SIM SUNGOH
Blue-Backed Fish Sashimi with Romesco
Soy-Braised Tai Kama (Japanese Soy-Braised Snapper Collar)
14. LEE JINGON
Sashimi Cake
Miso Chicken
15. JANG HOJOON
Kuro Damanegi (Black Onion)
Beef and Green Onion Udon
16. KIM NAKYOUNG
Lasagne alla Bolognese
Tagliatelle con ragù alla bolognese
17. KIM MINSEOK
Cacio e Pepe Pici with Sea Urchin Roe
Homemade Cacio e pepe
18. KIM SEAKYEONG
Snow Crab Meat and Lemon Bite
Brussels sprouts with Cherry Cola Gastrique
19. NAM JEONGSEOK
Yellow Soybean Hummus with Roasted Vegetables
Cabbage Schnitzel with Romesco
20. DAVID LEE
Galbi Bourguignon A.K.A. Garlbignon
Doenjang Jalapeño Maekjeok (Doenjang Jalapeño Marinated Pork)
21. RYU TAEHWAN
Boyangsik for Chungmugong Yi Sunsin(Energy-Boosting Dish for Admiral Yi Sunsin)
Open-Faced Sandwich with Half-Dried Herring
22. PARK JOONWOO
Monkfish Médaillon with Whole Wheat Risotto and Champagne Sauce
Shiitake Mushroom Trilogy: Cream, Rillettes and Sablé
23. PARK JIYOUNG
Abalone in Herb and Seaweed Butter
White Whelk al Ajillo
24. PARK CHANIL
Kalguksu with Jjajang Sauce and Green Onion(Korean Knife-Cut Noodles with Black Bean Sauce
and Green Onion)
Tomato-Braised Trippa
25. SUNG SIWOO
Steamed Eggplant Skewer with Sesame Sauce
Cham-Dureup Cutlets (Angelica Tree Shoot Cutlets)
26. LEE DAEGEON
Smoked Scallops and Cauliflower Emulsion
Zucchini Royale with Shrimp Parmesan Sauce
27. JANG JISOO
East Sea Cod Steak with Mashed Potatoes & Chorizo Sausage
Octopus Plate
28. JO WOORAM
Pâté au Piment d’Espelette (Basque-Style Pâté)
Beef Top Blade Confit
29. LEE EUNHEE
Quiche Lorraine
Chorizo Sablé
30. CHO EUNJU
Truffle-Flavored Octopus and Lobster Appetizer
Abalone with Oyster Cream and Seaweed Fulvescens Aroma Oil

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. szeptember 08.
ISBN: 9791192855202
Nyelv: Angol-Koreai
Méretek: 21.5 x 27.7 x 3 cm
Súly: 1.81 kg
Oldalszám: 480
Ár: 26 990 Ft
(25 705 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

JOY’s Kitchen Shortcake

JOY’s Kitchen Shortcake

Vannak, akik még soha nem próbálták ki a Joy’s Kitchen süteményt, de nincs olyan, aki csak egyszer evett belőle! Akár kíváncsi voltál a Joy's Kitchen jellegzetes shortcake receptjeire, akár gyötrődtél az új összetevők harmonikus párosításán, ez a könyv inspirálni fog.


Szerzők: Cho Eunie

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.