Poilane
The Secrets of the World-Famous Bread Bakery
A Poilane pékség és a Poilane család forradalmasította azt, ahogyan a kenyérről gondolkodunk, és nagyon fontos, hogy megőrizzük és megtanuljuk örökségünket. "- írja Alice Waters, az előszóban. Étel-kedvelők számára szerte a világon egy Párizsi utazás nem teljes a Poilane-i látogatás nélkül.
Ina Garten a kenyér rendkívüli minőségéről szól. Martha Stewart szerint a Poilane-i „P” jelentése "tökéletes".
A Poilane először nyújt részletes utasításokat, hogy otthonában reprodukálhassa egyedi "ölelésméretű" kovászkenyerét, valamint a pékség egyéb nagyon szeretett kenyereit és süteményeit.
Azt a történetet is elmeséli, amikor Apollonia Poilane, a harmadik generációs pék és tulajdonos tizennyolc éves korában átvette a globális üzletet, és a jövőbe irányította a Harvard Egyetem újoncaként, miután szülei helikopter balesetben elhunytak.
A kenyér mellett az Apollonia olyan sütemény recepteket is bemutat, mint például a tartok és vajas cookie-k, továbbá néhány olyan ételt, ami szorosan kötődik a kenyérhez, mint alapanyag. Poilane az ételek elkészítése során egyéb gabonafélék világát is felfedezi, mint például a rizs, kukorica, árpa, zab és a köles.
Photo: Philippe Vaures Santamaria
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerző: | Apollonia Poilane |
Kiadó: | Houghton Mifflin Harcourt |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9781328810786 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.6 x 25.1 x 3.3 cm |
Súly: | 1.28 kg |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Lebanese Kitchen
A Lebanese Home Cooking a libanoni otthoni étkezés átfogó kalauza. Több mint 500 receptje mezzékre, levesekre, halra, húsra és zöldségekre, desszertekre, tortákra, kekszekre, befőttekre és italokra, lefedi a libanoni gasztronómia teljes skáláját.
Decoration by GARUHARU
Megjelent a Yun Eunyoung / Garuharu Decoration, a reprezentatív koreai cukrász harmadik professzionális cukrászkönyve. Ebben a könyvben kortárs és kreatív dekorációs technikákat ismerhetjük meg, beleértve a különféle kifejezéseket, folyamatok és technikák használatát, a csokoládé tulajdonságait, dekorációk készítését professzionális eszközökkel, valamint a cukortésztából, meringue-ből, tuile és nugát, isomalt, valamint diófélékből készült dekorációkat egyaránt.
Decoration by GARUHARU
Megjelent a Yun Eunyoung / Garuharu Decoration, a reprezentatív koreai cukrász harmadik professzionális cukrászkönyve. Ebben a könyvben kortárs és kreatív dekorációs technikákat ismerhetjük meg, beleértve a különféle kifejezéseket, folyamatok és technikák használatát, a csokoládé tulajdonságait, dekorációk készítését professzionális eszközökkel, valamint a cukortésztából, meringue-ből, tuile és nugát, isomalt, valamint diófélékből készült dekorációkat egyaránt.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.