Poilane
The Secrets of the World-Famous Bread Bakery
A Poilane pékség és a Poilane család forradalmasította azt, ahogyan a kenyérről gondolkodunk, és nagyon fontos, hogy megőrizzük és megtanuljuk örökségünket. "- írja Alice Waters, az előszóban. Étel-kedvelők számára szerte a világon egy Párizsi utazás nem teljes a Poilane-i látogatás nélkül.
Ina Garten a kenyér rendkívüli minőségéről szól. Martha Stewart szerint a Poilane-i „P” jelentése "tökéletes".
A Poilane először nyújt részletes utasításokat, hogy otthonában reprodukálhassa egyedi "ölelésméretű" kovászkenyerét, valamint a pékség egyéb nagyon szeretett kenyereit és süteményeit.
Azt a történetet is elmeséli, amikor Apollonia Poilane, a harmadik generációs pék és tulajdonos tizennyolc éves korában átvette a globális üzletet, és a jövőbe irányította a Harvard Egyetem újoncaként, miután szülei helikopter balesetben elhunytak.
A kenyér mellett az Apollonia olyan sütemény recepteket is bemutat, mint például a tartok és vajas cookie-k, továbbá néhány olyan ételt, ami szorosan kötődik a kenyérhez, mint alapanyag. Poilane az ételek elkészítése során egyéb gabonafélék világát is felfedezi, mint például a rizs, kukorica, árpa, zab és a köles.
Photo: Philippe Vaures Santamaria





Kapcsolódó videók
Termékinformációk
| Szerző: | Apollonia Poilane |
| Kiadó: | Houghton Mifflin Harcourt |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2020 |
| ISBN: | 9781328810786 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.6 x 25.1 x 3.3 cm |
| Súly: | 1.28 kg |
| Oldalszám: | 288 |
| Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Gin & Tonic - The Gold Edition
A Gin&Tonic - The Golden Edition, egy tökéletes ajándék minden gin szerelmesnek. Teljesen frissített és átdolgozott kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz információkat, részletes leírással.
The Coffee Dictionary
A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is.
Noma - Time and Place in Nordic Cuisine
René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat.
Noma - Time and Place in Nordic Cuisine
René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat.