Poilane
The Secrets of the World-Famous Bread Bakery
A Poilane pékség és a Poilane család forradalmasította azt, ahogyan a kenyérről gondolkodunk, és nagyon fontos, hogy megőrizzük és megtanuljuk örökségünket. "- írja Alice Waters, az előszóban. Étel-kedvelők számára szerte a világon egy Párizsi utazás nem teljes a Poilane-i látogatás nélkül.
Ina Garten a kenyér rendkívüli minőségéről szól. Martha Stewart szerint a Poilane-i „P” jelentése "tökéletes".
A Poilane először nyújt részletes utasításokat, hogy otthonában reprodukálhassa egyedi "ölelésméretű" kovászkenyerét, valamint a pékség egyéb nagyon szeretett kenyereit és süteményeit.
Azt a történetet is elmeséli, amikor Apollonia Poilane, a harmadik generációs pék és tulajdonos tizennyolc éves korában átvette a globális üzletet, és a jövőbe irányította a Harvard Egyetem újoncaként, miután szülei helikopter balesetben elhunytak.
A kenyér mellett az Apollonia olyan sütemény recepteket is bemutat, mint például a tartok és vajas cookie-k, továbbá néhány olyan ételt, ami szorosan kötődik a kenyérhez, mint alapanyag. Poilane az ételek elkészítése során egyéb gabonafélék világát is felfedezi, mint például a rizs, kukorica, árpa, zab és a köles.
Photo: Philippe Vaures Santamaria





Kapcsolódó videók
Termékinformációk
| Szerző: | Apollonia Poilane |
| Kiadó: | Houghton Mifflin Harcourt |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2020 |
| ISBN: | 9781328810786 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.6 x 25.1 x 3.3 cm |
| Súly: | 1.28 kg |
| Oldalszám: | 288 |
| Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Evolutions in Bread
A New York Times bestseller szerzője, a (Flour Water Salt Yeast és a The Elements of Pizza) megtanítja Önnek, hogyan magasztalhatja a szendvicskenyeret, a reggeli pirítóst és az általános kenyérsütést, felhasználva mindazt, amit az elmúlt évtizedben tanult a kenyerek tökéletesítéséről.
Slippurinn
Szakácskönyv a feltörekvő sztárséftől Gísli Matt-től, Slippurinn-ből, mely egy nemzetközi úti cél, étterem Izlandon, Westman – szigeteken.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Crostate
A Tart, az egyik legnépszerűbb süteményfajta a hagyományos sütemények közül. Az eklektikus Gianluca Fusto szokatlanul újraértelmezi fogalmát, tartalmát, megjelenését, és mindezt a maga módján. Gianluca Fusto, mestercukrász, dedikált Valrhona oktató, szaktanácsadó a világ egyik legkreatívabb és szakmailag legfelkészültebb cukrászának tartják. A szerző legújabb könyvének témája a Tart (Crostate), a klasszikusok újraértelmezése kortárs szemlélettel…módon.