Poilane

The Secrets of the World-Famous Bread Bakery


« Vissza | Szerzők: Apollonia Poilane
  2020. május 28. 17:19

Poilane

A Poilane pékség és a Poilane család forradalmasította azt, ahogyan a kenyérről gondolkodunk, és nagyon fontos, hogy megőrizzük és megtanuljuk örökségünket. "- írja Alice Waters, az előszóban. Étel-kedvelők számára szerte a világon egy Párizsi utazás nem teljes a Poilane-i látogatás nélkül.


Ina Garten a kenyér rendkívüli minőségéről szól. Martha Stewart szerint a Poilane-i „P” jelentése "tökéletes".
A Poilane először nyújt részletes utasításokat, hogy otthonában reprodukálhassa egyedi "ölelésméretű" kovászkenyerét, valamint a pékség egyéb nagyon szeretett kenyereit és süteményeit.
Azt a történetet is elmeséli, amikor Apollonia Poilane, a harmadik generációs pék és tulajdonos tizennyolc éves korában átvette a globális üzletet, és a jövőbe irányította a Harvard Egyetem újoncaként, miután szülei helikopter balesetben elhunytak.
A kenyér mellett az Apollonia olyan sütemény recepteket is bemutat, mint például a tartok és vajas cookie-k, továbbá néhány olyan ételt, ami szorosan kötődik a kenyérhez, mint alapanyag. Poilane az ételek elkészítése során egyéb gabonafélék világát is felfedezi, mint például a rizs, kukorica, árpa, zab és a köles.

Photo: Philippe Vaures Santamaria

 

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Apollonia Poilane
Kiadó: Houghton Mifflin Harcourt
Kategória: Technológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781328810786
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 25.1 x 3.3 cm
Súly: 1.28 kg
Oldalszám: 288
Ár: 9 990 Ft