Barion Pixel

Pollen Street

The Cookbook


« Vissza | Szerzők: Jason Atherton
  2018. november 29. 17:38

Pollen Street

Ismerkedjen meg azokkal a leleményes receptekkel és a részleteknek szentelt páratlan figyelemmel, ami nagy névvé tette a Pollen Street Social-t és kövesse egy séf említésre méltó útját, aki kockázatot vállalt, hogy beteljesítse álmait. A Pollen Street Social több, mint egy étterem. Most, ebben a nem mindennapi könyvben, megtudhatja miért, egyenesen attól az embertől, aki létrehozta.


Ez a szemet gyönyörködtető könyv Jason Atherton díjnyertes londoni étterme, a nagy elismerésnek örvendő Pollen Street Social legjobb receptjeit mutatja be. 6 hónappal 2011-es nyitása után megkapta a hőn áhított első Michelin-csillagát, amit elismerések és díjak sorozata követett.
Az étterem híres arról, hogy csak a legkiválóbb és legfrissebb alapanyagokkal dolgoznak, követve az évszakokat. Jason és csapata a beszállítóikon keresztül merítenek ihletet, akik szívüket és lelküket beleadják az ételeket alkotó legjobb alapanyagokba. Ezeknek a gazdáknak szentelt különleges figyelem a könyv teljes terjedelmén át jelen van, Jason útját és minden egyes étel iránt érzett szenvedélyét is bemutatja.
A könyvben a falatkáktól és a délutáni tea mellett olyan recepteket is megismerhetünk, mint a Tenger gyümölcsei, Cartmel Valley Őzgerinc, Pisztácia Soufflée, John Carey gyönyörű fotóival.

Jason egy varázslatos séf, aki a lelket is táplálja és utat mutat számos feltörekvőnek, hogy mit is jelent séfnek lenni a 21. Században. Ferran Adriá

Jason mesteri szintre emelte a közösségi terek művészetét, ahol az emberek jól érezhetik magukat és jókat ehetnek- ezt tekinthetjük az informális étkezés esszenciájának. Látnok a maga nemében, tökéletesen érti napjaink nemzetközi éttermi színterét. Alain Ducasse

Jason Atherton realista, nem álmodozó. Az álmait valósággá váltotta. Marco Pierre White

Photo: John Carey

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jason Atherton
Kiadó: Absolute Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781472905574
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 27.5 x 4.3 cm
Súly: 2.34 kg
Oldalszám: 400
Ár: 23 890 Ft
(22 752 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Australian Fish and Seafood Cookbook

Australian Fish and Seafood Cookbook

Meghatározó útmutató halak és tengergyümölcsei hibátlan elkészítéséhez. Ezt a mérföldkőnek számító könyvet Ausztrália legnagyobb tiszteletnek örvendő szakértelmei adták ki. Minden lehetséges ismeretet egybegyűjtöttek több mint 60 féle hal és tenger gyümölcseinek megfelelő kiválasztásáról, előkészítéséről és elkészítéséről, szem előtt tartva a kifogás módját, fenntarthatóságot, ízjellegeket és főzési alapelveket.


Coffee Creations - 90 delicious recipes for the perfect cup

Coffee Creations - 90 delicious recipes for the perfect cup

Fedezze fel a tökéletes társat az ínycsiklandó italok és finomságok elkészítéséhez otthon. A 90 finom receptet tartalmazó Coffee Creations teljes útmutatót nyújt minden olyan kávéhoz, amelyre esetleg már gondolt, hogy otthon készítsen, és olyanokat is, amelyekre még nem.


Szerzők: Celeste Wong

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon