Pollen Street
The Cookbook
Ismerkedjen meg azokkal a leleményes receptekkel és a részleteknek szentelt páratlan figyelemmel, ami nagy névvé tette a Pollen Street Social-t és kövesse egy séf említésre méltó útját, aki kockázatot vállalt, hogy beteljesítse álmait. A Pollen Street Social több, mint egy étterem. Most, ebben a nem mindennapi könyvben, megtudhatja miért, egyenesen attól az embertől, aki létrehozta.
Ez a szemet gyönyörködtető könyv Jason Atherton díjnyertes londoni étterme, a nagy elismerésnek örvendő Pollen Street Social legjobb receptjeit mutatja be. 6 hónappal 2011-es nyitása után megkapta a hőn áhított első Michelin-csillagát, amit elismerések és díjak sorozata követett.
Az étterem híres arról, hogy csak a legkiválóbb és legfrissebb alapanyagokkal dolgoznak, követve az évszakokat. Jason és csapata a beszállítóikon keresztül merítenek ihletet, akik szívüket és lelküket beleadják az ételeket alkotó legjobb alapanyagokba. Ezeknek a gazdáknak szentelt különleges figyelem a könyv teljes terjedelmén át jelen van, Jason útját és minden egyes étel iránt érzett szenvedélyét is bemutatja.
A könyvben a falatkáktól és a délutáni tea mellett olyan recepteket is megismerhetünk, mint a Tenger gyümölcsei, Cartmel Valley Őzgerinc, Pisztácia Soufflée, John Carey gyönyörű fotóival.
Jason egy varázslatos séf, aki a lelket is táplálja és utat mutat számos feltörekvőnek, hogy mit is jelent séfnek lenni a 21. Században. Ferran Adriá
Jason mesteri szintre emelte a közösségi terek művészetét, ahol az emberek jól érezhetik magukat és jókat ehetnek- ezt tekinthetjük az informális étkezés esszenciájának. Látnok a maga nemében, tökéletesen érti napjaink nemzetközi éttermi színterét. Alain Ducasse
Jason Atherton realista, nem álmodozó. Az álmait valósággá váltotta. Marco Pierre White
Photo: John Carey







Termékinformációk
| Szerző: | Jason Atherton |
| Kiadó: | Absolute Press |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2018 |
| ISBN: | 9781472905574 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 23 x 27.5 x 4.3 cm |
| Súly: | 2.34 kg |
| Oldalszám: | 400 |
| Ár: |
23 890 Ft (22 752 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Is This A Cookbook?
Nos, tele van Heston tipikusan zseniális, finom és ötletes receptjeivel, köztük zöld gazpacho, cékla és borsó saláta, quinoa zöldségekkel, marokkói pástétomok, kender panna cotta, banán és petrezselymes turmix, paradicsomos és kávés muffin, paszternák granola, rizsfagylalt, sherry ecetes posset, krikett ketchup, kakukkfüves és narancsos kombucha, nem feledkezve meg a popcorn csirkéről, igazi pattogatott kukoricával. Minden recept egyszerű, egyértelmű és teljesen megvalósítható.
Core by Clare Smyth
Exkluzív betekintés az elismert séf, Clare Smyth munkájába és gondolkodásába, valamint három Michelin-csillagos éttermébe, a Core by Clare Smyth-be, a londoni Notting Hillben.
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.