Pollen Street
The Cookbook

Ismerkedjen meg azokkal a leleményes receptekkel és a részleteknek szentelt páratlan figyelemmel, ami nagy névvé tette a Pollen Street Social-t és kövesse egy séf említésre méltó útját, aki kockázatot vállalt, hogy beteljesítse álmait. A Pollen Street Social több, mint egy étterem. Most, ebben a nem mindennapi könyvben, megtudhatja miért, egyenesen attól az embertől, aki létrehozta.
Ez a szemet gyönyörködtető könyv Jason Atherton díjnyertes londoni étterme, a nagy elismerésnek örvendő Pollen Street Social legjobb receptjeit mutatja be. 6 hónappal 2011-es nyitása után megkapta a hőn áhított első Michelin-csillagát, amit elismerések és díjak sorozata követett.
Az étterem híres arról, hogy csak a legkiválóbb és legfrissebb alapanyagokkal dolgoznak, követve az évszakokat. Jason és csapata a beszállítóikon keresztül merítenek ihletet, akik szívüket és lelküket beleadják az ételeket alkotó legjobb alapanyagokba. Ezeknek a gazdáknak szentelt különleges figyelem a könyv teljes terjedelmén át jelen van, Jason útját és minden egyes étel iránt érzett szenvedélyét is bemutatja.
A könyvben a falatkáktól és a délutáni tea mellett olyan recepteket is megismerhetünk, mint a Tenger gyümölcsei, Cartmel Valley Őzgerinc, Pisztácia Soufflée, John Carey gyönyörű fotóival.
Jason egy varázslatos séf, aki a lelket is táplálja és utat mutat számos feltörekvőnek, hogy mit is jelent séfnek lenni a 21. Században. Ferran Adriá
Jason mesteri szintre emelte a közösségi terek művészetét, ahol az emberek jól érezhetik magukat és jókat ehetnek- ezt tekinthetjük az informális étkezés esszenciájának. Látnok a maga nemében, tökéletesen érti napjaink nemzetközi éttermi színterét. Alain Ducasse
Jason Atherton realista, nem álmodozó. Az álmait valósággá váltotta. Marco Pierre White
Photo: John Carey
Termékinformációk
Szerző: | Jason Atherton |
Kiadó: | Absolute Press |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9781472905574 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23 x 27.5 x 4.3 cm |
Súly: | 2.34 kg |
Oldalszám: | 400 |
Ár: |
23 890 Ft (22 752 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Essential

Ollie Dabbous az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb séfje. Visszafogott ám látványos ételei az alapanyagok és az ízek esszenciáját ünneplik.
The Bacon Bible

A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.