Restaurant Gordon Ramsay - A Story of Excellence
with Matt Abé

Nemzedékének vitathatatlanul egyik legjobb szakácsa, Gordon Ramsay fényes karriert futott be, és globális étterembirodalmat épített Londontól Bordeaux-ig és Szöultól Szingapúrig.
De e nyüzsgő helyszínek mellett, London egyik csendes utcájában található Gordon koronájának ékköve – a Gordon Ramsay étterem.
Az apró étkező szóba, amelyet több mint 25 éve nyitott meg, legendás hírnevet szerzett, és az elmúlt 22 évben három Michelin-csillaggal büszkélkedhet.
Restaurant Gordon Ramsay - A Story of Excellence: Egy meghitt betekintés a világ egyik legjobb éttermének kulisszái mögé, és leírja a kulináris tökéletességre irányuló folyamatos törekvést, ahogy Gordon és briliáns csapata folyton megméretteti magát a finom ételek állandóan versengő világában.
Az évek során átélt személyes visszaemlékezésekkel és történetekkel, valamint 40 emblematikus recepttel, amelyek bemutatják a kreativitást és a részletekre való odafigyelést, ami a tökéletesség megteremtésében rejlik, a könyv lenyűgöző betekintést nyújt a Gordon Ramsay étteremben való étkezés felejthetetlen élményébe.
Termékinformációk
Szerzők: | Gordon Ramsay, Matt Abé |
Kiadó: | Hodder & Stoughton |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. augusztus 17. |
ISBN: | 9781473652316 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25.6 x 32.8 x 3.4 cm |
Súly: | 2.28 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
23 990 Ft (22 848 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Pasta Man

A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.
Pub Kitchen

Receptek ünnepe, amelyek behozzák a kocsmai (pub) ételeket az otthoni konyhába. . . Tom Kerridge több mint 100 recepttel tért vissza, amelyek a modern brit főzést ünneplik.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
The Food of Sichuan

A teljesen átdolgozott és frissített kiadása Fuchsia Dunlop korszakalkotó könyvének, a Szecsúáni szakácsművészetről, 200 recepttel, lenyűgöző ételekkel és helymeghatározó fényképekkel.