Restaurant Gordon Ramsay - A Story of Excellence
with Matt Abé

Nemzedékének vitathatatlanul egyik legjobb szakácsa, Gordon Ramsay fényes karriert futott be, és globális étterembirodalmat épített Londontól Bordeaux-ig és Szöultól Szingapúrig.
De e nyüzsgő helyszínek mellett, London egyik csendes utcájában található Gordon koronájának ékköve – a Gordon Ramsay étterem.
Az apró étkező szóba, amelyet több mint 25 éve nyitott meg, legendás hírnevet szerzett, és az elmúlt 22 évben három Michelin-csillaggal büszkélkedhet.
Restaurant Gordon Ramsay - A Story of Excellence: Egy meghitt betekintés a világ egyik legjobb éttermének kulisszái mögé, és leírja a kulináris tökéletességre irányuló folyamatos törekvést, ahogy Gordon és briliáns csapata folyton megméretteti magát a finom ételek állandóan versengő világában.
Az évek során átélt személyes visszaemlékezésekkel és történetekkel, valamint 40 emblematikus recepttel, amelyek bemutatják a kreativitást és a részletekre való odafigyelést, ami a tökéletesség megteremtésében rejlik, a könyv lenyűgöző betekintést nyújt a Gordon Ramsay étteremben való étkezés felejthetetlen élményébe.
Termékinformációk
Szerzők: | Gordon Ramsay, Matt Abé |
Kiadó: | Hodder & Stoughton |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. augusztus 17. |
ISBN: | 9781473652316 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25.6 x 32.8 x 3.4 cm |
Súly: | 2.28 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
23 990 Ft (22 848 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Korean Cookbook

350 autentikus és ízletes koreai recept házi szakácsoknak, amelyet a különleges konyha tökéletes útmutatói írtak – egy elismert koreai szakács és egy koreai kulináris szakértő.
Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3 és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.