Barion Pixel

Restaurant Gordon Ramsay - A Story of Excellence

with Matt Abé


« Vissza | Szerzők: Gordon Ramsay, Matt Abé
  2023. július 14. 16:33

Restaurant Gordon Ramsay - A Story of Excellence

Nemzedékének vitathatatlanul egyik legjobb szakácsa, Gordon Ramsay fényes karriert futott be, és globális étterembirodalmat épített Londontól Bordeaux-ig és Szöultól Szingapúrig.

 


De e nyüzsgő helyszínek mellett, London egyik csendes utcájában található Gordon koronájának ékköve – a Gordon Ramsay étterem.

Az apró étkező szóba, amelyet több mint 25 éve nyitott meg, legendás hírnevet szerzett, és az elmúlt 22 évben három Michelin-csillaggal büszkélkedhet.
Restaurant Gordon Ramsay - A Story of Excellence: Egy meghitt betekintés a világ egyik legjobb éttermének kulisszái mögé, és leírja a kulináris tökéletességre irányuló folyamatos törekvést, ahogy Gordon és briliáns csapata folyton megméretteti magát a finom ételek állandóan versengő világában.

Az évek során átélt személyes visszaemlékezésekkel és történetekkel, valamint 40 emblematikus recepttel, amelyek bemutatják a kreativitást és a részletekre való odafigyelést, ami a tökéletesség megteremtésében rejlik, a könyv lenyűgöző betekintést nyújt a Gordon Ramsay étteremben való étkezés felejthetetlen élményébe.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Gordon Ramsay, Matt Abé
Kiadó: Hodder & Stoughton
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. augusztus 17.
ISBN: 9781473652316
Nyelv: Angol
Méretek: 25.6 x 32.8 x 3.4 cm
Súly: 2.28 kg
Oldalszám: 304
Ár: 23 990 Ft
(22 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Pasta Man

The Pasta Man

A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.


Szerzők: Mateo Zielonka

Pub Kitchen

Pub Kitchen

Receptek ünnepe, amelyek behozzák a kocsmai (pub) ételeket az otthoni konyhába. . . Tom Kerridge több mint 100 recepttel tért vissza, amelyek a modern brit főzést ünneplik. 


Szerzők: Tom Kerridge

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Food of Sichuan

The Food of Sichuan

A teljesen átdolgozott és frissített kiadása Fuchsia Dunlop korszakalkotó könyvének, a Szecsúáni szakácsművészetről, 200 recepttel, lenyűgöző ételekkel és helymeghatározó fényképekkel.


Szerzők: Fuchsia Dunlop