Barion Pixel

Restaurant Gordon Ramsay - A Story of Excellence

with Matt Abé


« Vissza | Szerzők: Gordon Ramsay, Matt Abé
  2023. július 14. 16:33

Restaurant Gordon Ramsay - A Story of Excellence

Nemzedékének vitathatatlanul egyik legjobb szakácsa, Gordon Ramsay fényes karriert futott be, és globális étterembirodalmat épített Londontól Bordeaux-ig és Szöultól Szingapúrig.

 


De e nyüzsgő helyszínek mellett, London egyik csendes utcájában található Gordon koronájának ékköve – a Gordon Ramsay étterem.

Az apró étkező szóba, amelyet több mint 25 éve nyitott meg, legendás hírnevet szerzett, és az elmúlt 22 évben három Michelin-csillaggal büszkélkedhet.
Restaurant Gordon Ramsay - A Story of Excellence: Egy meghitt betekintés a világ egyik legjobb éttermének kulisszái mögé, és leírja a kulináris tökéletességre irányuló folyamatos törekvést, ahogy Gordon és briliáns csapata folyton megméretteti magát a finom ételek állandóan versengő világában.

Az évek során átélt személyes visszaemlékezésekkel és történetekkel, valamint 40 emblematikus recepttel, amelyek bemutatják a kreativitást és a részletekre való odafigyelést, ami a tökéletesség megteremtésében rejlik, a könyv lenyűgöző betekintést nyújt a Gordon Ramsay étteremben való étkezés felejthetetlen élményébe.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Gordon Ramsay, Matt Abé
Kiadó: Hodder & Stoughton
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. augusztus 17.
ISBN: 9781473652316
Nyelv: Angol
Méretek: 25.6 x 32.8 x 3.4 cm
Súly: 2.28 kg
Oldalszám: 304
Ár: 23 990 Ft
(22 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Risotto and Beyond

Risotto and Beyond

Egy alapvető kalauz a rizsfőzésről, az olasz konyha szerelmeseinek. A neves chicagói séf és étteremtulajdonos, John Coletta receptgyűjteménye, ami az olasz konyha felderítetlen szegletét helyezi központba – a rizs elkészítését. A rizs alapvető élelmiszernek számít Észak-Olaszországban, ahol az ország legnagyobb rizstermelő vidéke - gazdag és változatos rizsalapú konyha fejlődött ki ebben a régióban. 


The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke

Új
The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke

A marhaszegytől a steakig, az élő tűzön történő füstölésig – itt mindent megtalálsz, amit a hús elkészítéséről tudni érdemes. Ez a díszdobozos kiadás az austini Franklin Barbecue mögött álló, nagyra becsült tűzmester három ikonikus könyvének exkluzív puhakötésű változatát tartalmazza: Franklin Barbecue, Franklin Steak és Franklin Smoke.


Szerzők: Aaron Franklin

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury