Barion Pixel

Root, Stem, Leaf, Flower

How to Cook with Vegetables and Other Plants


« Vissza | Szerzők: Gill Meller
  2020. július 24. 18:44

Root, Stem, Leaf, Flower

A gyökér, a szár, a levél és a virág, egy szakácskönyv a növényekről; arról szól, hogy a mindennapi főzés során a lehető legjobban használja fel a föld bőségét.


A főzés és az étkezés módjának apró változtatása csökkentheti a környezetre gyakorolt hatást, és drasztikusan javíthatja egészségünket és jólétünket: jó nekünk, és a következő generációknak. Ha a növényeket-zöldségeket az ételek középpontjába állítják, az exponenciálisan javíthatja az Ön főzését. Ízek, színek és textúrák ünnepe.
A Root, Stem, Leaf, Flower szezonális zöldségek és gyümölcsök valódi ünnepe, egyszerű és meglepően gyors vegetáriánus receptekkel tele. A gyökerekkel a sárgarépa, a zeller, a cékla, a tavaszi száraktól kezdve, mint a szeretett spárga és a rebarbara, vagy éppen a kelkáposzta, radicchio, mángold levelein keresztül, vagy az őszi alma, körte, szilva amikor gyümölccsé válnak.
120 eredeti recepttel, és Gill ötleteivel a legfrissebb alapanyagokról, a Root, Stem, Leaf, Flower egy átgondolt, inspiráló receptgyűjtemény.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Gill Meller
Kiadó: Quadrille Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781787134331
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 3.5 cm
Súly: 1.33 kg
Oldalszám: 320
Ár: 11 890 Ft
(11 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Italian Pantry

The Italian Pantry

A világhírű séf, Theo Randall megosztja 10 főtt összetevőjét (paradicsom, vargánya, parmezán, citrom, leveles zöldségek, ricotta, polenta, fenyőmag, méz és zsemlemorzsa), és felfedi kedvenc főzési módjait 100 mesés recepten keresztül. 


Szerzők: Theo Randall

The Jewish Cookbook

The Jewish Cookbook

A kortárs, globális zsidó konyha gazdag váza, több száz történettel és otthoni szakácsok receptjeivel.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash