Root, Stem, Leaf, Flower
How to Cook with Vegetables and Other Plants

A gyökér, a szár, a levél és a virág, egy szakácskönyv a növényekről; arról szól, hogy a mindennapi főzés során a lehető legjobban használja fel a föld bőségét.
A főzés és az étkezés módjának apró változtatása csökkentheti a környezetre gyakorolt hatást, és drasztikusan javíthatja egészségünket és jólétünket: jó nekünk, és a következő generációknak. Ha a növényeket-zöldségeket az ételek középpontjába állítják, az exponenciálisan javíthatja az Ön főzését. Ízek, színek és textúrák ünnepe.
A Root, Stem, Leaf, Flower szezonális zöldségek és gyümölcsök valódi ünnepe, egyszerű és meglepően gyors vegetáriánus receptekkel tele. A gyökerekkel a sárgarépa, a zeller, a cékla, a tavaszi száraktól kezdve, mint a szeretett spárga és a rebarbara, vagy éppen a kelkáposzta, radicchio, mángold levelein keresztül, vagy az őszi alma, körte, szilva amikor gyümölccsé válnak.
120 eredeti recepttel, és Gill ötleteivel a legfrissebb alapanyagokról, a Root, Stem, Leaf, Flower egy átgondolt, inspiráló receptgyűjtemény.
Termékinformációk
Szerző: | Gill Meller |
Kiadó: | Quadrille Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9781787134331 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 27 x 3.5 cm |
Súly: | 1.33 kg |
Oldalszám: | 320 |
Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Ma petite boulangerie japonaise - Sando, hokkaido, cheesecake

Japán szendvicskenyér, briós, sando, sajttorta, sajt tarte, cream puff …. Fedezzen fel 80 japán kenyér, péksütemény és édesség receptet.
The Art & Craft of Coffee Cocktails

Merüljön el az élet nyújtotta két legnagyobb élvezetben – a kávé és az alkohol világában – ezzel a tökéletes kávékoktélok keverésével foglalkozó összefogó kalauzzal. A világklasszis bartender Jason Clark a bárpult mögül oktat, megihlet, lelkesít a kávéalapú koktélok mesterkurzusán.
How to Grill Vegetables

Ez az ínycsiklandó, úttörő szakácskönyv a zöldségek grillezésének minden módját ünnepli Amerika mester grillezőjétől”. Megmutatja, hogyan vigyen élő tüzet vagy fafüstöt minden elképzelhető zöldségbe.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.