Root, Stem, Leaf, Flower
How to Cook with Vegetables and Other Plants
A gyökér, a szár, a levél és a virág, egy szakácskönyv a növényekről; arról szól, hogy a mindennapi főzés során a lehető legjobban használja fel a föld bőségét.
A főzés és az étkezés módjának apró változtatása csökkentheti a környezetre gyakorolt hatást, és drasztikusan javíthatja egészségünket és jólétünket: jó nekünk, és a következő generációknak. Ha a növényeket-zöldségeket az ételek középpontjába állítják, az exponenciálisan javíthatja az Ön főzését. Ízek, színek és textúrák ünnepe.
A Root, Stem, Leaf, Flower szezonális zöldségek és gyümölcsök valódi ünnepe, egyszerű és meglepően gyors vegetáriánus receptekkel tele. A gyökerekkel a sárgarépa, a zeller, a cékla, a tavaszi száraktól kezdve, mint a szeretett spárga és a rebarbara, vagy éppen a kelkáposzta, radicchio, mángold levelein keresztül, vagy az őszi alma, körte, szilva amikor gyümölccsé válnak.
120 eredeti recepttel, és Gill ötleteivel a legfrissebb alapanyagokról, a Root, Stem, Leaf, Flower egy átgondolt, inspiráló receptgyűjtemény.






Termékinformációk
| Szerző: | Gill Meller |
| Kiadó: | Quadrille Publishing |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2020 |
| ISBN: | 9781787134331 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18 x 27 x 3.5 cm |
| Súly: | 1.33 kg |
| Oldalszám: | 320 |
| Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve
Még egy receptkönyv, amiből már így is sok van? Nem így gondoljuk, és nem is szerettük volna, hogy így legyen. Recepteket természetesen tartalmaz ez a könyv is, szám szerint 143-at, de ennél többet szándékoztunk nyújtani a szenvedélyes szakácsoknak, legyenek felvilágosult amatőrök vagy szakmai gyakorlatuk előtt álló fiatalok.
Habitat - Die neue Tiroler Küche
Az új tiroli konyha – regionális, földhözragadt és kitűnő! A díjnyertes séf Christoph Krabichler magas színvonalú szakácskönyvében mutatja be a tiroli alpesi régió kulináris és étkezési hagyományait.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.