Barion Pixel

Root, Stem, Leaf, Flower

How to Cook with Vegetables and Other Plants


« Vissza | Szerzők: Gill Meller
  2020. július 24. 18:44

Root, Stem, Leaf, Flower

A gyökér, a szár, a levél és a virág, egy szakácskönyv a növényekről; arról szól, hogy a mindennapi főzés során a lehető legjobban használja fel a föld bőségét.


A főzés és az étkezés módjának apró változtatása csökkentheti a környezetre gyakorolt hatást, és drasztikusan javíthatja egészségünket és jólétünket: jó nekünk, és a következő generációknak. Ha a növényeket-zöldségeket az ételek középpontjába állítják, az exponenciálisan javíthatja az Ön főzését. Ízek, színek és textúrák ünnepe.
A Root, Stem, Leaf, Flower szezonális zöldségek és gyümölcsök valódi ünnepe, egyszerű és meglepően gyors vegetáriánus receptekkel tele. A gyökerekkel a sárgarépa, a zeller, a cékla, a tavaszi száraktól kezdve, mint a szeretett spárga és a rebarbara, vagy éppen a kelkáposzta, radicchio, mángold levelein keresztül, vagy az őszi alma, körte, szilva amikor gyümölccsé válnak.
120 eredeti recepttel, és Gill ötleteivel a legfrissebb alapanyagokról, a Root, Stem, Leaf, Flower egy átgondolt, inspiráló receptgyűjtemény.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Gill Meller
Kiadó: Quadrille Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781787134331
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 3.5 cm
Súly: 1.33 kg
Oldalszám: 320
Ár: 11 890 Ft
(11 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Project Smoke

Project Smoke

Amerika „mester grillezőjétől” egy részletes útmutató a hideg füstölés, meleg füstölés és füstölve sütés világáról, kiegészítve mintegy 100 innovatív receptből álló kollekcióval, mely mindenféle étel füstöléséről szót ejt, az első fogásoktól a desszertekig.


Szerzők: Steven Raichlen

North

North

Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.

 

Szerzők: Gunnar Gislason

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Pierre Hermé Macaron

Pierre Hermé Macaron

Pierre Hermé kétségtelenül a francia cukrászat vezető egyénisége, nevéhez köthetően vált a macaron Tokiótól-Párizsig a legkeresettebb édességgé. Ezzel az átfogó áttekintéssel Hermé különleges alkotásai mellett felfedezhetjük a klasszikusokat is, mint például a vaníliás vagy csokoládés macaront. A legújabb Macaron cukrászkönyve több mint 60 csodálatos fotóval illusztrált receptet tartalmaz. 


Szerzők: Pierre Hermé