Rum
The complete guide
!['Rum Rum](/static/content/books/cover_img/0/452.jpg?459540135104069)
300 különböző típusú rum, melyeket innovatív ízminta alapján kategorizáltak. A rum ízeinek és színeinek sokfélesége ugyanolyan gazdag, mint az alkoholtartalmú italok körüli történelem és kultúra.
Ez az útmutató áttekintést nyújt több mint 300 különböző típusú rumról, majd kategorizálja őket innovatív ízminta segítségével. Minden rum esetében egyértelmű áttekintést kap az eredetéről, az ízéről és az aromájáról. Ezenkívül elolvashatja az összes különböző típusú rumot, a termelési és érlelési folyamatokról, a tökéletes étel párosításokról és koktél javaslatokról.
Termékinformációk
Szerzők: | Isabel Boons, Tom Neijens, Wim Kempenaers |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | rum comp |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 14 x 20 x 3 cm |
Súly: | 0.75 kg |
Oldalszám: | 400 |
Ár: |
9 690 Ft (9 229 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Take One Fish
!['Take One Fish Take One Fish](/static/content/books/cover_img/0//thumb/802.jpg?202860526107342)
A Take One Fish segítségével felejtsen el mindent, amit úgy gondolt, hogy tud a halak főzéséről.
Oak - The flavours of Marcelo Ballardin
!['Oak - The flavours of Marcelo Ballardin Oak - The flavours of Marcelo Ballardin](/static/content/books/cover_img/0//thumb/944.jpg?498964876198941)
Marcelo Ballardin, a genti Oak étterem főszakácsa első könyvével minden érzékszervet elragadtat.
Fish Butchery
!['Fish Butchery Fish Butchery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/972.jpg?343011586141803)
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
Christophe Pelé - Le Clarence
!['Christophe Pelé - Le Clarence Christophe Pelé - Le Clarence](/static/content/books/cover_img/0//thumb/699.jpg?450562695101971)
2015-ben Róbert Luxemburgi herceg merész lépést tett és egy különleges hotelbe fektetett be Párizs arany háromszögében, a konyhája élén egy olyan séffel, akinek modernitása ámulatba ejti a gasztronómia világát. Két Michelin-csillaggal jutalmazott merész konyháját ismerhetjük meg ebben a pazar kiadványban.