Rum
The complete guide
300 különböző típusú rum, melyeket innovatív ízminta alapján kategorizáltak. A rum ízeinek és színeinek sokfélesége ugyanolyan gazdag, mint az alkoholtartalmú italok körüli történelem és kultúra.
Ez az útmutató áttekintést nyújt több mint 300 különböző típusú rumról, majd kategorizálja őket innovatív ízminta segítségével. Minden rum esetében egyértelmű áttekintést kap az eredetéről, az ízéről és az aromájáról. Ezenkívül elolvashatja az összes különböző típusú rumot, a termelési és érlelési folyamatokról, a tökéletes étel párosításokról és koktél javaslatokról.
Termékinformációk
Szerzők: | Isabel Boons, Tom Neijens, Wim Kempenaers |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | rum comp |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 14 x 20 x 3 cm |
Súly: | 0.75 kg |
Oldalszám: | 400 |
Ár: |
9 690 Ft (9 229 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
All About Baguette
Minden, amit valaha tudni akartál a Croissant-ról és a laminálás technikájáról, itt bemutatásra kerül. Az All About Croissant egy lépésről lépésre, amely elmagyarázza a croissant készítését.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.