Barion Pixel

Rum

The complete guide


« Vissza | Szerzők: Isabel Boons, Tom Neijens, Wim Kempenaers
  2018. július 08. 12:32

Rum

300 különböző típusú rum, melyeket innovatív ízminta alapján kategorizáltak. A rum ízeinek és színeinek sokfélesége ugyanolyan gazdag, mint az alkoholtartalmú italok körüli történelem és kultúra.


Ez az útmutató áttekintést nyújt több mint 300 különböző típusú rumról, majd kategorizálja őket innovatív ízminta segítségével. Minden rum esetében egyértelmű áttekintést kap az eredetéről, az ízéről és az aromájáról. Ezenkívül elolvashatja az összes különböző típusú rumot, a termelési és érlelési folyamatokról, a tökéletes étel párosításokról és koktél javaslatokról. 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Isabel Boons, Tom Neijens, Wim Kempenaers
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Technológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9789401450072
Nyelv: Angol
Méretek: 14 x 20 x 3 cm
Súly: 0.75 kg
Oldalszám: 400
Ár: 8 990 Ft
(8 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

So Good Recipes 2

So Good Recipes 2

Miért olyan népszerű a So Good Recipes? Mert ez tartalmazza az összes olyan receptet, amelyeket a So Good Nr.9-16 kiadványokban publikáltak. Ez a tökéletes kiegészítése a nagyra értékelt, minőségi cukrászatot bemutató So Good magazinnak. 


Szerzők: Several Authors

Haute Pâtisserie

Haute Pâtisserie

A tökéletesség, a szaktudás és annak továbbadása a világ cukrászkiválóságait egybegyűjtő Relais Desserts szövetség vezérszavai. És mi adhatná tovább hatékonyabban ezt a tudást, mint a legszebb recepteket összegyűjtő könyv? Ezt a célt tűzték ki ennek a gyönyörű kiadványnak a megírásával, 90 cukrász séf 100 receptjével.


FOUR in ONE

FOUR in ONE

Négy az egyben. Négy tehetséges cukrászt ismerhetünk meg egy szintén négy témakörre osztott könyvön keresztül: torta, csokoládé, desszert (tányérdesszertként is funcionáló), és művészi kreációk. A Barcelonai Chocolate Academy két évtizedre visszatekintő ízletes története is terítékre kerül, amit a csokoládét tárgyaló fejezet részeként, első kézből az intézmény alapítóitól hallhatunk.

 

 

Chocolate

Chocolate

A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg. 


Szerzők: Ramon Morató