Barion Pixel

Sauces

Classical and Contemporary Sauce Making, Fourth Edition


« Vissza | Szerzők: James Peterson
  2018. július 21. 17:14

Sauces

James Paterson könyve a klasszikus és kortárs mártás készítésről. A Sauces egy teljesen frissített, és első ízben felbecsülhetetlen értékű lépésről-lépésre útmutatóval, színes fényképekkel kiegészítve. 


A szerző James Beard díjnyertes első kiadása óta a James Peterson's Sauces továbbra is a szakemberek és a kifinomult hobbi szakácsok referenciája maradt, közel 500 receptet és részletes magyarázatokat tartalmazott mindenféle mártásról. Ez az új kiadás, amely közel tíz évvel az előző után született meg, a mai követelményeknek is megfelel, frissebb ízeket, előkészületeket, modern főzési módszereket tartalmaz, ugyanakkor megmagyarázza a klasszikus szószokat és technikákat is, melyek a konyha kiválóságainak alapjait képezik. 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: James Peterson
Kiadó: Houghton Mifflin Harcourt
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9780544819825
Nyelv: Angol
Méretek: 20.2 x 25.4 x 4.4 cm
Súly: 2.26 kg
Oldalszám: 688
Ár: 25 990 Ft
(24 752 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Septime, La Cave, Clamato, D'une île

Septime, La Cave, Clamato, D'une île

Hangulatos, meghitt ételmonográfia Franciaország egyik legelismertebb éttermi gyűjteménye mögött álló duótól - a Michelin -csillagos étteremcsoporttól, amely a francia konyhát a haute cuisine szertartásából és nagyszerűségéből áthelyezte a világosabb, frissebb és megközelíthetőbb főzési stílusba.


The Flavour Thesaurus - More Flavours

The Flavour Thesaurus - More Flavours

Niki Segnit mérföldkőnek számító globális bestsellerének, a The Flavor Thesaurusnak a várva várt folytatása.


Szerzők: Niki Segnit

Desserts

Desserts

Julien Duvernay-t az egyik legjobb svájci cukrásznak tekintik és Tanja Grandits, Stücki Basel 2 Michelin csillagos éttermében rendkívüli alkotásokat készít: „mindenkit lenyűgöz”, ahogy azt a GaultMillau étterem kalauz megemlíti. 


Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan