Sauces
Classical and Contemporary Sauce Making, Fourth Edition

James Paterson könyve a klasszikus és kortárs mártás készítésről. A Sauces egy teljesen frissített, és első ízben felbecsülhetetlen értékű lépésről-lépésre útmutatóval, színes fényképekkel kiegészítve.
A szerző James Beard díjnyertes első kiadása óta a James Peterson's Sauces továbbra is a szakemberek és a kifinomult hobbi szakácsok referenciája maradt, közel 500 receptet és részletes magyarázatokat tartalmazott mindenféle mártásról. Ez az új kiadás, amely közel tíz évvel az előző után született meg, a mai követelményeknek is megfelel, frissebb ízeket, előkészületeket, modern főzési módszereket tartalmaz, ugyanakkor megmagyarázza a klasszikus szószokat és technikákat is, melyek a konyha kiválóságainak alapjait képezik.
Termékinformációk
Szerző: | James Peterson |
Kiadó: | Houghton Mifflin Harcourt |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9780544819825 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.2 x 25.4 x 4.4 cm |
Súly: | 2.26 kg |
Oldalszám: | 688 |
Ár: |
25 990 Ft (24 752 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Architexture de la pâtisserie - Aurélien Cohen

A szenvedélyes cukrász, Aurélien Cohen a süteményeket műalkotásnak tekinti, amelyet ízek és textúrák asszociációiból épít fel
Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.