Sauces
Classical and Contemporary Sauce Making, Fourth Edition
James Paterson könyve a klasszikus és kortárs mártás készítésről. A Sauces egy teljesen frissített, és első ízben felbecsülhetetlen értékű lépésről-lépésre útmutatóval, színes fényképekkel kiegészítve.
A szerző James Beard díjnyertes első kiadása óta a James Peterson's Sauces továbbra is a szakemberek és a kifinomult hobbi szakácsok referenciája maradt, közel 500 receptet és részletes magyarázatokat tartalmazott mindenféle mártásról. Ez az új kiadás, amely közel tíz évvel az előző után született meg, a mai követelményeknek is megfelel, frissebb ízeket, előkészületeket, modern főzési módszereket tartalmaz, ugyanakkor megmagyarázza a klasszikus szószokat és technikákat is, melyek a konyha kiválóságainak alapjait képezik.
Termékinformációk
Szerző: | James Peterson |
Kiadó: | Houghton Mifflin Harcourt |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9780544819825 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.2 x 25.4 x 4.4 cm |
Súly: | 2.26 kg |
Oldalszám: | 688 |
Ár: |
25 990 Ft (24 752 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Habitat - Die neue Tiroler Küche
Az új tiroli konyha – regionális, földhözragadt és kitűnő! A díjnyertes séf Christoph Krabichler magas színvonalú szakácskönyvében mutatja be a tiroli alpesi régió kulináris és étkezési hagyományait.
Frantzén - The Cookbook
Stockholmban egy teljesen egyedülálló étteremnek sikerült meghatároznia a modern hedonisztikus gasztronómiát. A Frantzén étterem szenzáció a globális fine dining gasztronómiában, és most a siker mögött álló csapat recepteket, inspirációt, gondolatokat és részleteket oszt meg e gasztronómiai cél és intézmény létrehozásával kapcsolatban.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.