Barion Pixel

Septime, La Cave, Clamato, D'une île


« Vissza | Szerzők: Bertrand Grébaut, Théophile Pourriat
  2021. szeptember 10. 15:34

Septime, La Cave, Clamato, D'une île

Hangulatos, meghitt ételmonográfia Franciaország egyik legelismertebb éttermi gyűjteménye mögött álló duótól - a Michelin -csillagos étteremcsoporttól, amely a francia konyhát a haute cuisine szertartásából és nagyszerűségéből áthelyezte a világosabb, frissebb és megközelíthetőbb főzési stílusba.


Ez a várva várt bemutatkozó könyv Bertrand Grébaut séf és társa, Théophile Pourriat sikerének tíz évét ünnepli. Nagyon inspiráló receptjei bemutatják, hogyan távolították el a francia konyhát a szertartástól és a haute cuisine nagyszerűségétől. Az egyszerűség és a modernség légkörének bevezetésével főzésükkel rengeteg rajongót szereztek, nemcsak a sokat dicsért párizsi Septime étteremmel, hanem a könyvben szereplő négy étteremben végzett munkájukkal egyaránt. Alain Passard Séf és Thierry Puzelat borász előszavával.

Bertrand Grébaut a híres párizsi Ferrandi kulináris iskolába járt. Ezt követően a 3 Michelin-csillagos séfnél, Joël Robuchon és Alain Passardnál edzett, majd 2011-ben, 30 éves korában, középiskolás barátjával, Théophile Pourriat-al közösen megnyitotta a Septime-t Párizs 11. kerületében (jelenleg a 15. helyen) a világ 50 legjobb étterme listáján). Ezt követte a La Cave (egy apró, nyüzsgő bár, amely természetes borokra specializálódott), a Clamato (zsúfolt, tenger gyümölcseire orientált hely) és a bájos vidéki vendégház, a D’une île.
 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Bertrand Grébaut, Théophile Pourriat
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 21.
ISBN: 9781838662202
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 29 x 2.9 cm
Súly: 1.75 kg
Oldalszám: 304
Ár: 16 590 Ft
(15 800 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Cucina Povera

Cucina Povera

Giulia Scarpaleggia, a toszkán származású és kiváló házi szakácsnő megosztja a cucina povera egészséges, kényelmes és nosztalgikus receptjeit – az olasz paraszti főzést, amely egyformán takarékos, tápláló és finom.


The Food I Love - A New Edition

The Food I Love - A New Edition

Tizennyolc év és számtalan példányszám, amióta Neil Perry először publikálta főzési filozófiáját, a The Food I Love kiállta az idők próbáját, a könyv, mint a professzionális szakácsok és házi szakácsok egyik legtöbbet hivatkozott és legtiszteltebb étel-bibliája.


Szerzők: Neil Perry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.