Barion Pixel

Septime, La Cave, Clamato, D'une île


« Vissza | Szerzők: Bertrand Grébaut, Théophile Pourriat
  2021. szeptember 10. 15:34

Septime, La Cave, Clamato, D'une île

Hangulatos, meghitt ételmonográfia Franciaország egyik legelismertebb éttermi gyűjteménye mögött álló duótól - a Michelin -csillagos étteremcsoporttól, amely a francia konyhát a haute cuisine szertartásából és nagyszerűségéből áthelyezte a világosabb, frissebb és megközelíthetőbb főzési stílusba.


Ez a várva várt bemutatkozó könyv Bertrand Grébaut séf és társa, Théophile Pourriat sikerének tíz évét ünnepli. Nagyon inspiráló receptjei bemutatják, hogyan távolították el a francia konyhát a szertartástól és a haute cuisine nagyszerűségétől. Az egyszerűség és a modernség légkörének bevezetésével főzésükkel rengeteg rajongót szereztek, nemcsak a sokat dicsért párizsi Septime étteremmel, hanem a könyvben szereplő négy étteremben végzett munkájukkal egyaránt. Alain Passard Séf és Thierry Puzelat borász előszavával.

Bertrand Grébaut a híres párizsi Ferrandi kulináris iskolába járt. Ezt követően a 3 Michelin-csillagos séfnél, Joël Robuchon és Alain Passardnál edzett, majd 2011-ben, 30 éves korában, középiskolás barátjával, Théophile Pourriat-al közösen megnyitotta a Septime-t Párizs 11. kerületében (jelenleg a 15. helyen) a világ 50 legjobb étterme listáján). Ezt követte a La Cave (egy apró, nyüzsgő bár, amely természetes borokra specializálódott), a Clamato (zsúfolt, tenger gyümölcseire orientált hely) és a bájos vidéki vendégház, a D’une île.
 

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

2021. Október 

A folyamatosan változó devizaárfolyamok miatt, a feltüntetett ár változhat a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Bertrand Grébaut, Théophile Pourriat
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 21.
ISBN: 9781838662202
Nyelv: Angol
Oldalszám: 304
Ár: 16 890 Ft
(16 086 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The World Atlas of Coffee / 2nd Edition

The World Atlas of Coffee / 2nd Edition

„A babtól az elkészítésig– a kávé felfedezése, magyarázata és élvezete”. Ez a teljes körű kávékalauz több mint 35 ország kávébabjait és kávéját mutatja be részletesen. A kávézás világa soha nem volt élvezetesebb vagy érdekesebb, mint ma. A kávétermelők számára több variáció és módszer érhető el, mint valaha is és mi, mint fogyasztók, ennek a szakértelemnek a haszonélvezői lehetünk - biztosítja, hogy a kávé, amit iszunk, a legjobb, ami fellelhető. 


Szerzők: James Hoffmann

Gloriously Gluten Free

Gloriously Gluten Free

80 ízletes recept gluténmentes tortákra és péksüteményekre.


Everyone Can Bake

Everyone Can Bake

Dominique Ansel gyönyörű, innovatív és ízletes desszertek készítője, a Frozen S'More és a Cronut® croissant-fánk hibrid megalkotója, amely meghódította a világot.


Szerzők: Dominique Ansel

Tartine Bread

Tartine Bread

Tartine – kenyérbiblia az otthoni kenyérkészítőknek és a hivatásos pékeknek. Chad Robertson tollából; egy olyan embertől, akit sokan a legjobb kenyérsütőnek tartanak az Egyesült Államokban, és Elizabeth Prueitt mellett társtulajdonosa a San Francisco-i Tartine Bakery-nek. Hajnali öt órakor, Chad Robertson egyenetlen, pazar Tartine veknijeit kiveszik a sütőből. A kenyér San Francisco legendás Tartine Bakery-jében egy órán belül elfogy, majdnem minden egyes nap.