Barion Pixel

Septime, La Cave, Clamato, D'une île


« Vissza | Szerzők: Bertrand Grébaut, Théophile Pourriat
  2021. szeptember 10. 15:34

Septime, La Cave, Clamato, D'une île

Hangulatos, meghitt ételmonográfia Franciaország egyik legelismertebb éttermi gyűjteménye mögött álló duótól - a Michelin -csillagos étteremcsoporttól, amely a francia konyhát a haute cuisine szertartásából és nagyszerűségéből áthelyezte a világosabb, frissebb és megközelíthetőbb főzési stílusba.


Ez a várva várt bemutatkozó könyv Bertrand Grébaut séf és társa, Théophile Pourriat sikerének tíz évét ünnepli. Nagyon inspiráló receptjei bemutatják, hogyan távolították el a francia konyhát a szertartástól és a haute cuisine nagyszerűségétől. Az egyszerűség és a modernség légkörének bevezetésével főzésükkel rengeteg rajongót szereztek, nemcsak a sokat dicsért párizsi Septime étteremmel, hanem a könyvben szereplő négy étteremben végzett munkájukkal egyaránt. Alain Passard Séf és Thierry Puzelat borász előszavával.

Bertrand Grébaut a híres párizsi Ferrandi kulináris iskolába járt. Ezt követően a 3 Michelin-csillagos séfnél, Joël Robuchon és Alain Passardnál edzett, majd 2011-ben, 30 éves korában, középiskolás barátjával, Théophile Pourriat-al közösen megnyitotta a Septime-t Párizs 11. kerületében (jelenleg a 15. helyen) a világ 50 legjobb étterme listáján). Ezt követte a La Cave (egy apró, nyüzsgő bár, amely természetes borokra specializálódott), a Clamato (zsúfolt, tenger gyümölcseire orientált hely) és a bájos vidéki vendégház, a D’une île.
 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Bertrand Grébaut, Théophile Pourriat
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 21.
ISBN: 9781838662202
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 29 x 2.9 cm
Súly: 1.75 kg
Oldalszám: 304
Ár: 16 590 Ft
(15 800 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Sous vide - Heiko Antoniewicz

Sous vide - Heiko Antoniewicz

A teljesen új és átfogó standard munka. 50 összetett étel és sok átfogó alaprecept Heiko Antoniewicz csúcsszakácstól.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim