Septime, La Cave, Clamato, D'une île
Hangulatos, meghitt ételmonográfia Franciaország egyik legelismertebb éttermi gyűjteménye mögött álló duótól - a Michelin -csillagos étteremcsoporttól, amely a francia konyhát a haute cuisine szertartásából és nagyszerűségéből áthelyezte a világosabb, frissebb és megközelíthetőbb főzési stílusba.
Ez a várva várt bemutatkozó könyv Bertrand Grébaut séf és társa, Théophile Pourriat sikerének tíz évét ünnepli. Nagyon inspiráló receptjei bemutatják, hogyan távolították el a francia konyhát a szertartástól és a haute cuisine nagyszerűségétől. Az egyszerűség és a modernség légkörének bevezetésével főzésükkel rengeteg rajongót szereztek, nemcsak a sokat dicsért párizsi Septime étteremmel, hanem a könyvben szereplő négy étteremben végzett munkájukkal egyaránt. Alain Passard Séf és Thierry Puzelat borász előszavával.
Bertrand Grébaut a híres párizsi Ferrandi kulináris iskolába járt. Ezt követően a 3 Michelin-csillagos séfnél, Joël Robuchon és Alain Passardnál edzett, majd 2011-ben, 30 éves korában, középiskolás barátjával, Théophile Pourriat-al közösen megnyitotta a Septime-t Párizs 11. kerületében (jelenleg a 15. helyen) a világ 50 legjobb étterme listáján). Ezt követte a La Cave (egy apró, nyüzsgő bár, amely természetes borokra specializálódott), a Clamato (zsúfolt, tenger gyümölcseire orientált hely) és a bájos vidéki vendégház, a D’une île.
A kiadvány jelenleg készlethiányos, utánnyomás várható!




Termékinformációk
| Szerzők: | Bertrand Grébaut, Théophile Pourriat |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2021 |
| Forgalmazás kezdete: | 2021. október 21. |
| ISBN: | 9781838662202 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 25 x 29 x 2.9 cm |
| Súly: | 1.75 kg |
| Oldalszám: | 304 |
| Ár: |
16 590 Ft (15 800 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Meatsmith
Az ünnepelt ausztrál séf, Andrew McConnell (Gimlet, Cutler & Co) és a világszínvonalú hentes, Troy Wheeler együttműködéséből született Meatsmith tisztelgés a mindenevők asztala előtt, több mint 100 briliáns recepttel, amelyekkel inspirálhatja a húsételek iránti vágyat, hosszú ebédek, káprázatos vacsorák és szenzációs-varázslatos oldalak, amelyek ellophatják a show-t.
Saucen - Exzellente Rezepte, Grundlagen und Profiwissen
Bár a tányéron gyakran szerényen jelennek meg, a szószok a főzés igazi mesterművei. Jens Rittmeyer egész szenvedélyét ennek a témának szentelte, és megalkotta ezt a csodálatos szószkönyvet, több mint 80 kiváló recepttel.
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.