Spilled - Stories & Recipes From Natural Winemakers

A természetes borok népszerűsége az elmúlt években valósággal berobbant a gasztronómia és a borkedvelők világába. Ebben a könyvben Stephanie Mercier Voyer társszerző, David McMillan séf, Zev Rovine borkereskedő és Xavier Tera fotográfus egy lebilincselő utazásra hívják az olvasót a természetes borkészítés szívébe.
A Spilled - Stories & Recipes From Natural Winemakers egyszerre borkönyv, szakácskönyv és útinapló: a szőlőültetvényeken túl a konyhákba, pincékbe és a 25 legmeghatározóbb francia és olasz természetes borász életébe enged betekintést.
Ahhoz, hogy igazán megértsék a natúrbor világát, a szerzők tudták, hogy azt a saját bőrükön kell megtapasztalniuk. Így hát összepakoltak, és útnak indultak. A Loire mészkőbarlangjaitól Szicília napsütötte dombjaiig hajnalban szőlőt szüreteltek, túlzsúfolt szállodákban és kísértetkastélyokban aludtak, spontán konyhai táncpartikat tartottak, és hosszú éjszakákat beszélgetéssel, vitákkal, nevetéssel és borozással töltöttek. Bármerre is vezette őket az út, minden nap ugyanúgy ért véget: egy asztal köré gyűlve, közösen étkezve és történeteket mesélve azokkal a borászokkal, akik ma a bor jövőjét formálják.
Az eredmény a Spilled - Natural Winemakers Stories & Recipes – egy könyv, amely bensőséges történetmesélést, hangulatos fotókat és 34, közvetlenül a borászok asztaláról származó, otthon is elkészíthető receptet ötvöz. A Spilled több mint egy borkönyv vagy szakácskönyv: egy ünneplése annak az emberi oldalnak, amely minden nagyszerű palack mögött ott rejlik – a türelemnek, a szenvedélynek és a néha kaotikus, de mindig szenvedélyes borkészítés folyamatának.
A borászok és receptjeik
Az egyszerű vidéki ételektől a mélyen személyes családi fogásokig ezek a receptek a natúrbor világának esszenciáját ragadják meg: szűretlenek, élénkek, és arra valók, hogy megosszák őket másokkal.
Termékinformációk
Szerzők: | Stephanie Mercier Voyer, David McMillan, Zev Rovine, Xavier Tera |
Kiadó: | Rizzoli International Publications |
Kategória: | Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. augusztus 04. |
ISBN: | 9780847844005 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.2 x 26 x 2.8 cm |
Súly: | 1.36 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
16 690 Ft (15 895 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Bras - The Tastes of Aubrac

A világ egyik legbefolyásosabb éttermének története Franciaország festői Aubrac régiójában található
The Nordic Baking Book

A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.
The Nordic Baking Book

A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.