Barion Pixel

Spilled - Stories & Recipes From Natural Winemakers


« Vissza | Szerzők: Stephanie Mercier Voyer, David McMillan, Zev Rovine, Xavier Tera | Új
  2025. augusztus 04. 15:35

Spilled - Stories & Recipes From Natural Winemakers

A természetes borok népszerűsége az elmúlt években valósággal berobbant a gasztronómia és a borkedvelők világába. Ebben a könyvben Stephanie Mercier Voyer társszerző, David McMillan séf, Zev Rovine borkereskedő és Xavier Tera fotográfus egy lebilincselő utazásra hívják az olvasót a természetes borkészítés szívébe.


A Spilled - Stories & Recipes From Natural Winemakers egyszerre borkönyv, szakácskönyv és útinapló: a szőlőültetvényeken túl a konyhákba, pincékbe és a 25 legmeghatározóbb francia és olasz természetes borász életébe enged betekintést.

Ahhoz, hogy igazán megértsék a natúrbor világát, a szerzők tudták, hogy azt a saját bőrükön kell megtapasztalniuk. Így hát összepakoltak, és útnak indultak. A Loire mészkőbarlangjaitól Szicília napsütötte dombjaiig hajnalban szőlőt szüreteltek, túlzsúfolt szállodákban és kísértetkastélyokban aludtak, spontán konyhai táncpartikat tartottak, és hosszú éjszakákat beszélgetéssel, vitákkal, nevetéssel és borozással töltöttek. Bármerre is vezette őket az út, minden nap ugyanúgy ért véget: egy asztal köré gyűlve, közösen étkezve és történeteket mesélve azokkal a borászokkal, akik ma a bor jövőjét formálják.

Az eredmény a Spilled - Natural Winemakers Stories & Recipes – egy könyv, amely bensőséges történetmesélést, hangulatos fotókat és 34, közvetlenül a borászok asztaláról származó, otthon is elkészíthető receptet ötvöz. A Spilled több mint egy borkönyv vagy szakácskönyv: egy ünneplése annak az emberi oldalnak, amely minden nagyszerű palack mögött ott rejlik – a türelemnek, a szenvedélynek és a néha kaotikus, de mindig szenvedélyes borkészítés folyamatának.
A borászok és receptjeik

Az egyszerű vidéki ételektől a mélyen személyes családi fogásokig ezek a receptek a natúrbor világának esszenciáját ragadják meg: szűretlenek, élénkek, és arra valók, hogy megosszák őket másokkal.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Stephanie Mercier Voyer, David McMillan, Zev Rovine, Xavier Tera
Kiadó: Rizzoli International Publications
Kategória: Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. augusztus 04.
ISBN: 9780847844005
Nyelv: Angol
Méretek: 21.2 x 26 x 2.8 cm
Súly: 1.36 kg
Oldalszám: 240
Ár: 16 690 Ft
(15 895 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Australia - The Cookbook

Australia - The Cookbook

Az Ausztrál konyha sosem látott mértékű ünneplése 350 recept mutatja be az ország tájainak és népeinek sokszínűségét



Szerzők:

Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan