Sun and Rain
Ana Roš
Személyes séf-monográfia és az első könyv, a globálisan elismert Ana Roš séftől, a szlovén Hiša Franko étteremből.
Ana Roš, az olasz határ közelében, a szlovéniai távoli Soča-völgyben, a hegyek lábánál és a pisztránggal teli türkiz folyó mellett, meséli életét.
Esszéken, emléktárgyakon, recepteken és fényképeken keresztül megosztja az őt ösztönző idilli tájat, a helyi gazdák bőséges szezonális hozzávalóit, a halászatról és a felfedezésről szóló meséket, valamint a találékony és kifinomult ételeinek evolúcióját a Hiša Frankoban.
Photo: Phaidon
Termékinformációk
Szerző: | Ana Roš |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9780714879307 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.4 x 29 x 2.8 cm |
Súly: | 1.27 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
16 890 Ft (16 086 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Science of Chocolate
The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában.
FILES by Ramon Morató
A világ egyik legelismertebb cukrásza, szakembere 15 innovatív projektet állított össze, amelyekben a jelenlegi cukrászatot és a csokoládét a tudomány, az antropológia, a táplálkozás, a szociológia, a dizájn és a kézművesség prizmáján keresztül elemzi.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
Chocolate
A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg.