Barion Pixel

BAO

Erchen Chang, Shing Tat Chung, Wai Ting Chung


« Vissza | Szerzők: Erchen Chang, Shing Tat Chung, Wai Ting Chung
  2023. február 21. 10:56

BAO

Az első szakácskönyv a rendkívül népszerű tajvani ihletésű, éttermi és kultikus márkától, a BAO-tól


A BAO könyv a tajvani kultúra izgalmas és egyedi értelmezését mutatja be az ételeken és a dizájnon keresztül, mely szenvedélyes és odaadó követőket épített London szerte található éttermeinek.

A hagyományos párolt „buciról” elnevezett BAO a tajvani street food, a tajvani utcai ételek, a tajpeji és tokiói késő esti grillkultúra, valamint a tajvani xiao chi házak ihlette. A könyv bemutatja mind az öt BAO étterem – a Soho, a Fitzrovia, a Borough, a King’s Cross és a Shoreditch – mögötti történetet, és feltárja egyéni étkezési stílusukat, valamint azt, hogy a csapat utazásai és Ázsia kultúrája hogyan inspirálja őket.

Mélyen elvezeti az olvasókat a BAOverse-be, feltárja a márka belső működését, az éttermek mögött rejlő ötleteket, valamint bemutatja a School of BAO, the Lonely Man koncepcióit.

Ez a játékos szakácskönyv, kiáltvány, 100 receptet tartalmaz, a nevéhez fűződő hagyományos bao-tól a tésztákig, a xiao chi-ig, a gombócokig, italokig, amellyel a BAO világának szívébe kalauzolja az olvasókat, elmesélve az ételek, az örökség és a művészet lenyűgöző történetét. 

Photo: Phaidon 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Erchen Chang, Shing Tat Chung, Wai Ting Chung
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. március 02.
ISBN: 9781838666200
Nyelv: Angol
Méretek: 20.7 x 27 x 2.5 cm
Súly: 1.11 kg
Oldalszám: 240
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

FOUR in ONE

FOUR in ONE

Négy az egyben. Négy tehetséges cukrászt ismerhetünk meg egy szintén négy témakörre osztott könyvön keresztül: torta, csokoládé, desszert (tányérdesszertként is funcionáló), és művészi kreációk. A Barcelonai Chocolate Academy két évtizedre visszatekintő ízletes története is terítékre kerül, amit a csokoládét tárgyaló fejezet részeként, első kézből az intézmény alapítóitól hallhatunk.

 

 

Rum

Rum

300 különböző típusú rum, melyeket innovatív ízminta alapján kategorizáltak. A rum ízeinek és színeinek sokfélesége ugyanolyan gazdag, mint az alkoholtartalmú italok körüli történelem és kultúra.


Vodka

Vodka

Fedezze fel a bartenderek imádott italában rejlő határtalan lehetőségeket, a különböző márkák ízeit és aromáit és a vodka megízlelésének tökéletes módját.


Éclair by GARUHARU

Éclair by GARUHARU

A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.


Szerzők: Yun Eunyoung