BAO
Erchen Chang, Shing Tat Chung, Wai Ting Chung
 
    
   Az első szakácskönyv a rendkívül népszerű tajvani ihletésű, éttermi és kultikus márkától, a BAO-tól
A BAO könyv a tajvani kultúra izgalmas és egyedi értelmezését mutatja be az ételeken és a dizájnon keresztül, mely szenvedélyes és odaadó követőket épített London szerte található éttermeinek.
A hagyományos párolt „buciról” elnevezett BAO a tajvani street food, a tajvani utcai ételek, a tajpeji és tokiói késő esti grillkultúra, valamint a tajvani xiao chi házak ihlette. A könyv bemutatja mind az öt BAO étterem – a Soho, a Fitzrovia, a Borough, a King’s Cross és a Shoreditch – mögötti történetet, és feltárja egyéni étkezési stílusukat, valamint azt, hogy a csapat utazásai és Ázsia kultúrája hogyan inspirálja őket.
Mélyen elvezeti az olvasókat a BAOverse-be, feltárja a márka belső működését, az éttermek mögött rejlő ötleteket, valamint bemutatja a School of BAO, the Lonely Man koncepcióit.
Ez a játékos szakácskönyv, kiáltvány, 100 receptet tartalmaz, a nevéhez fűződő hagyományos bao-tól a tésztákig, a xiao chi-ig, a gombócokig, italokig, amellyel a BAO világának szívébe kalauzolja az olvasókat, elmesélve az ételek, az örökség és a művészet lenyűgöző történetét.
Photo: Phaidon
	
	
	
	
	
	
Termékinformációk
| Szerzők: | Erchen Chang, Shing Tat Chung, Wai Ting Chung | 
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. | 
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta | 
| Kiadás éve: | 2023 | 
| Forgalmazás kezdete: | 2023. március 02. | 
| ISBN: | 9781838666200 | 
| Nyelv: | Angol | 
| Méretek: | 20.7 x 27 x 2.5 cm | 
| Súly: | 1.11 kg | 
| Oldalszám: | 240 | 
| Ár: | 13 590 Ft (12 943 + ÁFA) | 
| Státusz: | Raktáron | 
Keresés
The Pho Cookbook
 
          Ezzel az átfogó szakácskönyvvel Vietnam egyik legkedveltebb, illatos, lélekmelengető étele – a húslevessel és rizstésztával készülő pho – végre bárki számára elérhetővé válik.
Quality Meats
 
          Kolbász, szalámi, bacon és egy szárazon érlelt, füstölt szegy: minden bevált és igazi klasszikus, amely választ ad arra a kérdésre, hogyan lehet hosszabb ideig eltartani, tovább menni, ízesebbé tenni a húst. De egyes húsok sokkal jobb ízűek, mint mások, és ennek oka van: minőségi húsok és minőségi receptek.
Modernist Bread at Home
 
          Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
Modernist Bread at Home
 
          Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
