Barion Pixel

BAO

Erchen Chang, Shing Tat Chung, Wai Ting Chung


« Vissza | Szerzők: Erchen Chang, Shing Tat Chung, Wai Ting Chung
  2023. február 21. 10:56

BAO

Az első szakácskönyv a rendkívül népszerű tajvani ihletésű, éttermi és kultikus márkától, a BAO-tól


A BAO könyv a tajvani kultúra izgalmas és egyedi értelmezését mutatja be az ételeken és a dizájnon keresztül, mely szenvedélyes és odaadó követőket épített London szerte található éttermeinek.

A hagyományos párolt „buciról” elnevezett BAO a tajvani street food, a tajvani utcai ételek, a tajpeji és tokiói késő esti grillkultúra, valamint a tajvani xiao chi házak ihlette. A könyv bemutatja mind az öt BAO étterem – a Soho, a Fitzrovia, a Borough, a King’s Cross és a Shoreditch – mögötti történetet, és feltárja egyéni étkezési stílusukat, valamint azt, hogy a csapat utazásai és Ázsia kultúrája hogyan inspirálja őket.

Mélyen elvezeti az olvasókat a BAOverse-be, feltárja a márka belső működését, az éttermek mögött rejlő ötleteket, valamint bemutatja a School of BAO, the Lonely Man koncepcióit.

Ez a játékos szakácskönyv, kiáltvány, 100 receptet tartalmaz, a nevéhez fűződő hagyományos bao-tól a tésztákig, a xiao chi-ig, a gombócokig, italokig, amellyel a BAO világának szívébe kalauzolja az olvasókat, elmesélve az ételek, az örökség és a művészet lenyűgöző történetét. 

Photo: Phaidon 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Erchen Chang, Shing Tat Chung, Wai Ting Chung
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. március 02.
ISBN: 9781838666200
Nyelv: Angol
Méretek: 20.7 x 27 x 2.5 cm
Súly: 1.11 kg
Oldalszám: 240
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Céréales & légumineuses

Céréales & légumineuses

Két legutóbbi műve, a Champignons és az Herbes után, Régis Marcon, a háromcsillagos séf egy nagyon népszerű témával foglalkozik: a gabonafélékkel és a hüvelyesekkel. Két, ezt megelőző könyvének mintájára az első 2 fejezet a gabonafélék és hüvelyesek bemutatásának van szentelve: 65 fajtát ismerhetünk meg földrajzi eredetük, történelmükön át, az alapanyagokat középpontba helyező fotókkal kísérve.


Szerzők: Regis Marcon

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury