Barion Pixel

The Chicken Soup Manifesto

Recipes from around the world


« Vissza | Szerzők: Jenn Louis
  2021. október 09. 15:22

The Chicken Soup Manifesto

Ez a világ egyik legszélesebb körben értelmezett, szerény és legkedveltebb ételének ünnepe: A Csirkeleves


Jenn Louis, James Beard-jelölt, több mint 100 recepttel, ezzel az egyetlen különleges étellel foglalkozik, megmutatja az olvasóknak, hogy a csirkehúsleves nemcsak szívmelengető táplálék forrása, hanem gyógyír és a szeretet végső kifejeződése.

A fejezetek régiónkra és országonkra vannak lebontva, A csirkeleves kiáltvány mindent tartalmaz az algériai Chorba Baydától, a kolumbiai és panamai Sancochótól és a thai Kao Tom Gai -tól a spanyol Sopa de Picadillo -ig. A receptekkel együtt Jenn Louis kitér a csirke alapvető know-how-jára is, a kiválasztástól és tárolástól kezdve, az alapokon és a pácoláson keresztül, vagyis mindenre. The Chicken Soup Manifesto: a világ kedvenc levesének szorgalmas útmutatója.

Photo: Ed Anderson / Hardie Grant


 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jenn Louis
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 09.
ISBN: 9781743795682
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 24.3 x 2.8 cm
Súly: 1.09 kg
Oldalszám: 240
Ár: 10 290 Ft
(9 800 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Cuba

Cuba

Íme, a legújabb kötet a Phaidon nemzetközi konyhákat bemutató bestseller-sorozatából: a Cuba: The Cookbook a Mexico: The Cookbook-kal és a Peru: The Cookbook-kal karöltve fedezi fel Latin-amerika nagy kulináris hagyományait.


The World Atlas of Gin

The World Atlas of Gin

Mindenkinek és bárki számára, aki többet szeretne tudni a ginről, ez a teljes és végleges útmutató - amely a világ legjobb ginjeit, a történetüket és a gyártási módszereiket, valamint azokat az országokat mutatja be, amelyek hozzájárultak a gin globális sikertörténetéhez. 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Ramón Freixa

Ramón Freixa

Több mint 350 oldal, közel 60, az egyes folyamatokban részletezett, kreatív megoldásokkal kísért alkotás, 145 fénykép, az étellel azonos relevanciával felruházott termékek gondos választéka...

 


Szerzők: Ramón Freixa