The Chicken Soup Manifesto
Recipes from around the world
!['The Chicken Soup Manifesto The Chicken Soup Manifesto](/static/content/books/cover_img/0/827.jpg?277587336142613)
Ez a világ egyik legszélesebb körben értelmezett, szerény és legkedveltebb ételének ünnepe: A Csirkeleves
Jenn Louis, James Beard-jelölt, több mint 100 recepttel, ezzel az egyetlen különleges étellel foglalkozik, megmutatja az olvasóknak, hogy a csirkehúsleves nemcsak szívmelengető táplálék forrása, hanem gyógyír és a szeretet végső kifejeződése.
A fejezetek régiónkra és országonkra vannak lebontva, A csirkeleves kiáltvány mindent tartalmaz az algériai Chorba Baydától, a kolumbiai és panamai Sancochótól és a thai Kao Tom Gai -tól a spanyol Sopa de Picadillo -ig. A receptekkel együtt Jenn Louis kitér a csirke alapvető know-how-jára is, a kiválasztástól és tárolástól kezdve, az alapokon és a pácoláson keresztül, vagyis mindenre. The Chicken Soup Manifesto: a világ kedvenc levesének szorgalmas útmutatója.
Photo: Ed Anderson / Hardie Grant
Termékinformációk
Szerző: | Jenn Louis |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. október 09. |
ISBN: | 9781743795682 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 24.3 x 2.8 cm |
Súly: | 1.09 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
9 290 Ft (8 848 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Institut Paul Bocuse - A főzés magasiskolája
!['Institut Paul Bocuse - A főzés magasiskolája Institut Paul Bocuse - A főzés magasiskolája](/static/content/books/cover_img/0//thumb/391.jpg?944047925166861)
Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.
The Korean Vegan Cookbook
!['The Korean Vegan Cookbook The Korean Vegan Cookbook](/static/content/books/cover_img/0//thumb/917.jpg?375696866172662)
Joanne Lee Molinaro rajongók millióit ragadta meg erőteljesen megindító személyes történeteivel a szerelemről, a családról és az ételekről. Debütáló szakácskönyvében kedvenc koreai ételeinek gyűjteményét osztja meg, amelyek közül néhány hagyományos és néhány újragondolt, valamint megrendítő narratív pillanatképek, amelyek formálták családja történetét.
Nick Bril 33
!['Nick Bril 33 Nick Bril 33](/static/content/books/cover_img/0//thumb/467.jpg?725405435172221)
Nick Bril 33, receptekkel, gondolatokkal, projektekkel és inspiráló kirándulásokkal teli szakácskönyv. Egy egyedülálló bepillantás egy csúcsszakember, egy szenvedélyes vállalkozó lelkébe, életébe. Egy könyv, amely tükrözi Nick Bril szenvedélyét, a tökéletesség iránti elkötelezettségét.