Barion Pixel

The Chicken Soup Manifesto

Recipes from around the world


« Vissza | Szerzők: Jenn Louis
  2021. október 09. 15:22

The Chicken Soup Manifesto

Ez a világ egyik legszélesebb körben értelmezett, szerény és legkedveltebb ételének ünnepe: A Csirkeleves


Jenn Louis, James Beard-jelölt, több mint 100 recepttel, ezzel az egyetlen különleges étellel foglalkozik, megmutatja az olvasóknak, hogy a csirkehúsleves nemcsak szívmelengető táplálék forrása, hanem gyógyír és a szeretet végső kifejeződése.

A fejezetek régiónkra és országonkra vannak lebontva, A csirkeleves kiáltvány mindent tartalmaz az algériai Chorba Baydától, a kolumbiai és panamai Sancochótól és a thai Kao Tom Gai -tól a spanyol Sopa de Picadillo -ig. A receptekkel együtt Jenn Louis kitér a csirke alapvető know-how-jára is, a kiválasztástól és tárolástól kezdve, az alapokon és a pácoláson keresztül, vagyis mindenre. The Chicken Soup Manifesto: a világ kedvenc levesének szorgalmas útmutatója.

Photo: Ed Anderson / Hardie Grant


 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jenn Louis
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 09.
ISBN: 9781743795682
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 24.3 x 2.8 cm
Súly: 1.09 kg
Oldalszám: 240
Ár: 9 290 Ft
(8 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pub Kitchen

Pub Kitchen

Receptek ünnepe, amelyek behozzák a kocsmai (pub) ételeket az otthoni konyhába. . . Tom Kerridge több mint 100 recepttel tért vissza, amelyek a modern brit főzést ünneplik. 


Szerzők: Tom Kerridge

How To Make The Best Coffee

How To Make The Best Coffee

Mindannyian arra számítunk, hogy egy kiváló csésze kávét kapunk számos kiváló kávézóban. De mi a helyzet az otthoni kávéval, nem kellene ennek ugyanolyan jónak lennie?


Szerzők: James Hoffmann

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt. 


Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.