The Chicken Soup Manifesto
Recipes from around the world
Ez a világ egyik legszélesebb körben értelmezett, szerény és legkedveltebb ételének ünnepe: A Csirkeleves
Jenn Louis, James Beard-jelölt, több mint 100 recepttel, ezzel az egyetlen különleges étellel foglalkozik, megmutatja az olvasóknak, hogy a csirkehúsleves nemcsak szívmelengető táplálék forrása, hanem gyógyír és a szeretet végső kifejeződése.
A fejezetek régiónkra és országonkra vannak lebontva, A csirkeleves kiáltvány mindent tartalmaz az algériai Chorba Baydától, a kolumbiai és panamai Sancochótól és a thai Kao Tom Gai -tól a spanyol Sopa de Picadillo -ig. A receptekkel együtt Jenn Louis kitér a csirke alapvető know-how-jára is, a kiválasztástól és tárolástól kezdve, az alapokon és a pácoláson keresztül, vagyis mindenre. The Chicken Soup Manifesto: a világ kedvenc levesének szorgalmas útmutatója.
Photo: Ed Anderson / Hardie Grant










Termékinformációk
| Szerző: | Jenn Louis |
| Kiadó: | Hardie Grant Books |
| Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2021 |
| Forgalmazás kezdete: | 2021. október 09. |
| ISBN: | 9781743795682 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 20.3 x 24.3 x 2.8 cm |
| Súly: | 1.09 kg |
| Oldalszám: | 240 |
| Ár: |
10 290 Ft (9 800 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
The Noma Guide to Fermentation
A Noma-ban – amit négy alkalommal kiáltottak ki a világ legjobb éttermének – minden ételben helyet kap az erjesztés valamilyen formája, legyen az egy élénkítő hatású ecet, mely ízű miso, egy csepp felvillanyozó garum vagy a fekete fokhagyma intenzív édessége. Az erjedés a Noma rendkívüli ízhatásainak egyik alapkővé. Most Rene Redzepi, a Noma séfje es társtulajdonosa és David Zilber, a séf aki az étterem neves fermentációs laboratóriumát vezeti, sosem látott technikákat mutat be amiket a Noma erjesztett alapanyagainak elkészítéséhez is használnak.
Ekstedt
„Egyenlő rész nyírfával és szenvedéllyel tápláljuk a tüzet. Minden hozzávalót nyílt tűzön készítünk el. A faszén és a füst a legerősebb eszközeink. Nincs elektromos grill, gáztűzhely – csak természetes hő, korom, hamu, füst és tűz. A főzés ősi módja iránt érzett tiszteletből választottuk ezeket a módszereket. Az Ekstedt-ben a lángok a kifogástalanok.”
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke
A marhaszegytől a steakig, az élő tűzön történő füstölésig – itt mindent megtalálsz, amit a hús elkészítéséről tudni érdemes. Ez a díszdobozos kiadás az austini Franklin Barbecue mögött álló, nagyra becsült tűzmester három ikonikus könyvének exkluzív puhakötésű változatát tartalmazza: Franklin Barbecue, Franklin Steak és Franklin Smoke.