The Flavour Of Elegance
El Sabor De La Elegancia

Begona Rodrigonak köszönhetően egy olyan könyvet vehetünk a kezünkbe, amely megfogalmazza azt, ami sokak számára a kortárs konyha szabályait jelenti: íz, technika, szépség és alapanyag.
A séf, aki a szakmát autodidakta módon sajátította el, és akinek alkarját a napi szinten szerzett égési sebek terítik be, tudja, hogy szakmája a konyhában történő tanulásból áll.
Makacssága – amelyből a szokásosnál több is jutott neki - pedig arra vezette, hogy a tűzhely mellett verjen gyökeret. Egy olyan emberről beszélünk, aki három nappal azután ment vissza éttermének konyhájába dolgozni, hogy életet adott gyermekének. Begona a tengert ízleli legszívesebben, de azonosul a dombok, a gombák és a vadak ízeivel is. Képzése távol áll a megszokottól; mindig Spanyolországon kívül, konyhákban és szállodákban helyezkedett el. Most, tíz évvel az után, hogy megnyitotta éttermét, újra nyít a szenvedélye, a szabad-konyha felé. Begona Rodrigo, aki 26 évesen kóstolta meg először a libamájat, mára példaképe több séfnek.
A meghatározott ízek, alkotásainak kifinomult szépsége, sajátos módszere és kiváló alapanyag választás (helyi és nemzetközi) teszi a könyvét egy tökéletes szakács kézikönyvvé, mely segítségével megismerheti a séfet, Bergona Rodrigot is.
Photo: Montagud



Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerző: | Begoña Rodrigo |
Kiadó: | Montagud Editores |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing |
Kiadás éve: | 2016 |
ISBN: | 9788472121607 |
Nyelv: | Angol-Spanyol |
Méretek: | 25 x 33 x 3 cm |
Súly: | 1.89 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
19 890 Ft (18 943 + ÁFA) |
Státusz: | Jövőbeni megjelenés |
Keresés
Spain - The Cookbook

A legkelendőbb könyv a hagyományos és autentikus spanyol házi főzésről, 1080 könnyen követhető recepttel
Japanese Pickled Vegetables

Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.
Japanese Pickled Vegetables

Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.
Japanese Pickled Vegetables

Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.