Barion Pixel

The Flavour Of Elegance

El Sabor De La Elegancia


« Vissza | Szerzők: Begoña Rodrigo
  2016. május 30. 23:15

The Flavour Of Elegance

Begona Rodrigonak köszönhetően egy olyan könyvet vehetünk a kezünkbe, amely megfogalmazza azt, ami sokak számára a kortárs konyha szabályait jelenti: íz, technika, szépség és alapanyag.

A séf, aki a szakmát autodidakta módon sajátította el, és akinek alkarját a napi szinten szerzett égési sebek terítik be, tudja, hogy szakmája a konyhában történő tanulásból áll. 


Makacssága – amelyből a szokásosnál több is jutott neki - pedig arra vezette, hogy a tűzhely mellett verjen gyökeret. Egy olyan emberről beszélünk, aki három nappal azután ment vissza éttermének konyhájába dolgozni, hogy életet adott gyermekének. Begona a tengert ízleli legszívesebben, de azonosul a dombok, a gombák és a vadak ízeivel is. Képzése távol áll a megszokottól; mindig Spanyolországon kívül, konyhákban és szállodákban helyezkedett el. Most, tíz évvel az után, hogy megnyitotta éttermét, újra nyít a szenvedélye, a szabad-konyha felé. Begona Rodrigo, aki 26 évesen kóstolta meg először a libamájat, mára példaképe több séfnek.

A meghatározott ízek, alkotásainak kifinomult szépsége, sajátos módszere és kiváló alapanyag választás (helyi és nemzetközi) teszi a könyvét egy tökéletes szakács kézikönyvvé, mely segítségével megismerheti a séfet, Bergona Rodrigot is.

Photo: Montagud

 
 


Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Begoña Rodrigo
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9788472121607
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 25 x 33 x 3 cm
Súly: 1.89 kg
Oldalszám: 256
Ár: 19 290 Ft
(18 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Cenador de Amós

Cenador de Amós

Kifinomult egyszerűség, különös tekintettel a részletekre, amely új határokat keres, ezáltal az ételeket egy másik szintre emeli. 


Szerzők: Jesús Sánchez

Des gâteaux & des saisons

Des gâteaux & des saisons

Claire Damon - cukrász séf, a Relais Desserts tagja és a párizsi Des gâteaux et du Pain cukrászda élén (David Grangerrel együtt) első könyvében bemutatja vízióját a cukrászatáról. 


Szerzők: Claire Damon

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).