Barion Pixel

The Flavour Of Elegance

El Sabor De La Elegancia


« Vissza | Szerzők: Begoña Rodrigo
  2016. május 30. 23:15

The Flavour Of Elegance

Begona Rodrigonak köszönhetően egy olyan könyvet vehetünk a kezünkbe, amely megfogalmazza azt, ami sokak számára a kortárs konyha szabályait jelenti: íz, technika, szépség és alapanyag.

A séf, aki a szakmát autodidakta módon sajátította el, és akinek alkarját a napi szinten szerzett égési sebek terítik be, tudja, hogy szakmája a konyhában történő tanulásból áll. 


Makacssága – amelyből a szokásosnál több is jutott neki - pedig arra vezette, hogy a tűzhely mellett verjen gyökeret. Egy olyan emberről beszélünk, aki három nappal azután ment vissza éttermének konyhájába dolgozni, hogy életet adott gyermekének. Begona a tengert ízleli legszívesebben, de azonosul a dombok, a gombák és a vadak ízeivel is. Képzése távol áll a megszokottól; mindig Spanyolországon kívül, konyhákban és szállodákban helyezkedett el. Most, tíz évvel az után, hogy megnyitotta éttermét, újra nyít a szenvedélye, a szabad-konyha felé. Begona Rodrigo, aki 26 évesen kóstolta meg először a libamájat, mára példaképe több séfnek.

A meghatározott ízek, alkotásainak kifinomult szépsége, sajátos módszere és kiváló alapanyag választás (helyi és nemzetközi) teszi a könyvét egy tökéletes szakács kézikönyvvé, mely segítségével megismerheti a séfet, Bergona Rodrigot is.

Photo: Montagud

 
 


Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Begoña Rodrigo
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9788472121607
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 25 x 33 x 3 cm
Súly: 1.89 kg
Oldalszám: 256
Ár: 18 790 Ft
(17 895 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

I Love New York

I Love New York

Az Eleven Madison Park - “The Cookbook” szakácskönyv után most egy az alapanyag beszállítókról-termelőkről szóló szakácskönyvvel jelentkezik Daniel Humm és Will Guidara. A The World Best Restaurants ranglista 4-ik helyén található étterem 3 Michelin csillagos, a The NoMad Hotel étterme egy év után megkapta az első csillagát. A szerzők alapanyag koncepciója, hogy New York közelében, és vagy a régióhoz tartozó, fellelhető termelőkre, beszállítókra  támaszkodnak. Ha alapanyagról van szó akkor nem importálnak, hanem a régióban megtermeltetik, kiválasztják, így biztosítva a legjobb minőséget, állandóságot, nem utolsó sorban az egyediséget.


Szerzők: Daniel Humm

The Jewish Cookbook

The Jewish Cookbook

A kortárs, globális zsidó konyha gazdag váza, több száz történettel és otthoni szakácsok receptjeivel.


Haute Pâtisserie

Haute Pâtisserie

A tökéletesség, a szaktudás és annak továbbadása a világ cukrászkiválóságait egybegyűjtő Relais Desserts szövetség vezérszavai. És mi adhatná tovább hatékonyabban ezt a tudást, mint a legszebb recepteket összegyűjtő könyv? Ezt a célt tűzték ki ennek a gyönyörű kiadványnak a megírásával, 90 cukrász séf 100 receptjével.


Noor Paco Morales

Noor Paco Morales

A Noor az a személyes projekt, amit Paco Morales szülővárosába, Córdobába való visszatérése alkalmával indított el. Sosem felejtette hagyta el a tisztelet, amit gyökerei és az iránt érez, amit csodálatos szakmai karrierje során tanult. 


Szerzők: Paco Morales