The Garden Chef
Recipes and Stories from Plant to Plate

Egy exkluzív pillantást vethet a világ vezető éttermeinek kertjére - és az általuk ihletett innovatív receptekre.
Legyen szó akár egy kis tetőn lévő területről a városban, gyógynövények és fűszerek termesztéséről, akár egy nagyobb, gyümölcsfákkal és zöldségekkel rendelkező parcelláról, ezek a termékeny foltok számtalan szezonális ételhez nyújtanak alapanyagot és inspirációt egyaránt.
A Garden Chef több mint 100 fantáziadús kertközpontú receptet tartalmaz az éttermekből, és bemutat a világ legjobb szakácsai közül 40-et, akik olyan összetevőkkel főznek, amelyek a kertjükben növekszenek és egyedülálló inspirációs forrást biztosítanak zöldséges ételekhez. Fedezze fel a lenyűgöző történeteket és az emblematikus recepteket a világ 40 legjobb szakácsának konyhakertjeiből.
A séfek listája:
Gastón Acurio és Juan David Ocampo,
Adoni Luis Aduriz,
Eneko Atxa,
Gísli Matthias Audunsson,
Greg Baxton,
Ivan Sergey Berezutskiy
Michel és Sébastien Bras,
Manoella Buffara,
Jen Castle és Blake Spalding,
Damian Clisby,
Mauro Colagreco,
Kyle Connaughton,
Rafael Costa e Silva
Enrico Crippa,
Mary Dumont,
Rodney Dunn és Séverine Demanet,
Alexandre Gauthier,
Robin Gill,
Peter Gilmore,
Bertrand Grébaut,
Skye Gyngell,
Gert Jan Hageman,
Stephen Harris,
Dan Hunter,
Cheristopher Kostow,
Carlo Mirarchi,
John Mooney,
Magnus Nilsson,
Nicolai Norregaard,
Matt Orlando,
Matthew és Iain Pennington,
Simon Rogan,
Niko Romito,
Ana Ros,
Ben Shewry
Tokayoshi Shiozawa,
Michel és César Troisgros,
Jorge Vallejo,
Alice Waters,
Baline Wetzel
Termékinformációk
Szerző: | Phaidon Editors |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9780714878225 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.5 x 27 x 2.6 cm |
Súly: | 1.04 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
11 590 Ft (11 038 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.