The Garden Chef
Recipes and Stories from Plant to Plate
Egy exkluzív pillantást vethet a világ vezető éttermeinek kertjére - és az általuk ihletett innovatív receptekre.
Legyen szó akár egy kis tetőn lévő területről a városban, gyógynövények és fűszerek termesztéséről, akár egy nagyobb, gyümölcsfákkal és zöldségekkel rendelkező parcelláról, ezek a termékeny foltok számtalan szezonális ételhez nyújtanak alapanyagot és inspirációt egyaránt.
A Garden Chef több mint 100 fantáziadús kertközpontú receptet tartalmaz az éttermekből, és bemutat a világ legjobb szakácsai közül 40-et, akik olyan összetevőkkel főznek, amelyek a kertjükben növekszenek és egyedülálló inspirációs forrást biztosítanak zöldséges ételekhez. Fedezze fel a lenyűgöző történeteket és az emblematikus recepteket a világ 40 legjobb szakácsának konyhakertjeiből.
A séfek listája:
Gastón Acurio és Juan David Ocampo,
Adoni Luis Aduriz,
Eneko Atxa,
Gísli Matthias Audunsson,
Greg Baxton,
Ivan Sergey Berezutskiy
Michel és Sébastien Bras,
Manoella Buffara,
Jen Castle és Blake Spalding,
Damian Clisby,
Mauro Colagreco,
Kyle Connaughton,
Rafael Costa e Silva
Enrico Crippa,
Mary Dumont,
Rodney Dunn és Séverine Demanet,
Alexandre Gauthier,
Robin Gill,
Peter Gilmore,
Bertrand Grébaut,
Skye Gyngell,
Gert Jan Hageman,
Stephen Harris,
Dan Hunter,
Cheristopher Kostow,
Carlo Mirarchi,
John Mooney,
Magnus Nilsson,
Nicolai Norregaard,
Matt Orlando,
Matthew és Iain Pennington,
Simon Rogan,
Niko Romito,
Ana Ros,
Ben Shewry
Tokayoshi Shiozawa,
Michel és César Troisgros,
Jorge Vallejo,
Alice Waters,
Baline Wetzel
Termékinformációk
Szerző: | Phaidon Editors |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9780714878225 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.5 x 27 x 2.6 cm |
Súly: | 1.04 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
12 590 Ft (11 990 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Encyclopedia of Chocolate
A szerkesztő (Frédéric Bau / École du Grand Chocolat Valrhona) könyve részletes és alapvető ismeretekkel látja el a sütni vágyókat a csokoládé konyhai használatáról a mindennapokban. A könyv 100 technikát mutat be lépésről-lépésre: a csokoládé felhasználásának alapjait (temperálás, ganache és pralinék készítése stb.) az édességek töltési módjait, dekorációkat, tésztákat, mousse-okat, fagylaltokat, sorbet-kat és a különböző önteteket. Minden egyes eljárás folyamatábrákkal és magyarázó szöveggel egészül ki, így segíti a helyes technikák elsajátítását.
Eleven Madison Park
Eleven Madison Park, New York egyik legnépszerűbb „fine dining” étterme, mely begyűjtötte a New York Times 4 csillagát, és egyben a Michelin éttermi kalauz három csillagát is. A svájci születésű Daniel Humm chef-géniusz vezetése alatt magasságokba szökött az étterem népszerűsége, szakmai elfogadottsága és hitelessége az egész világon.
Jan - Labor der Liebe
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.