The Garden Chef
Recipes and Stories from Plant to Plate
Egy exkluzív pillantást vethet a világ vezető éttermeinek kertjére - és az általuk ihletett innovatív receptekre.
Legyen szó akár egy kis tetőn lévő területről a városban, gyógynövények és fűszerek termesztéséről, akár egy nagyobb, gyümölcsfákkal és zöldségekkel rendelkező parcelláról, ezek a termékeny foltok számtalan szezonális ételhez nyújtanak alapanyagot és inspirációt egyaránt.
A Garden Chef több mint 100 fantáziadús kertközpontú receptet tartalmaz az éttermekből, és bemutat a világ legjobb szakácsai közül 40-et, akik olyan összetevőkkel főznek, amelyek a kertjükben növekszenek és egyedülálló inspirációs forrást biztosítanak zöldséges ételekhez. Fedezze fel a lenyűgöző történeteket és az emblematikus recepteket a világ 40 legjobb szakácsának konyhakertjeiből.
A séfek listája:
Gastón Acurio és Juan David Ocampo,
Adoni Luis Aduriz,
Eneko Atxa,
Gísli Matthias Audunsson,
Greg Baxton,
Ivan Sergey Berezutskiy
Michel és Sébastien Bras,
Manoella Buffara,
Jen Castle és Blake Spalding,
Damian Clisby,
Mauro Colagreco,
Kyle Connaughton,
Rafael Costa e Silva
Enrico Crippa,
Mary Dumont,
Rodney Dunn és Séverine Demanet,
Alexandre Gauthier,
Robin Gill,
Peter Gilmore,
Bertrand Grébaut,
Skye Gyngell,
Gert Jan Hageman,
Stephen Harris,
Dan Hunter,
Cheristopher Kostow,
Carlo Mirarchi,
John Mooney,
Magnus Nilsson,
Nicolai Norregaard,
Matt Orlando,
Matthew és Iain Pennington,
Simon Rogan,
Niko Romito,
Ana Ros,
Ben Shewry
Tokayoshi Shiozawa,
Michel és César Troisgros,
Jorge Vallejo,
Alice Waters,
Baline Wetzel
Termékinformációk
Szerző: | Phaidon Editors |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9780714878225 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.5 x 27 x 2.6 cm |
Súly: | 1.04 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
12 590 Ft (11 990 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Elements of Baking - Making any recipe gluten-free, dairy-free, egg-free or vegan
Az Elements of Baking a végső útmutató ahhoz, hogy bármilyen receptet glutén-, tej-, tojás-, vegán- vagy akár gluténmentessé és vegánná tegyünk.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.