Barion Pixel

The Pasta Man

The Art of Making Spectacular Pasta - with 40 Recipes


« Vissza | Szerzők: Mateo Zielonka
  2021. április 22. 18:37

The Pasta Man

A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.


A The Pasta Man-ben Mateo megmutatja, miképp tudja Ön is elkészíteni hihetetlen alkotásait. A ’hogyan készül’ szekciók átkalauzolják minden formán és effektuson: pöttyök és csíkok (teljesen természetes színezékek használatával), lasagne lapok és pappardelle, ravioli párnák, tortellini, és más látványos töltött tészták. Újonnan szerzett készségeit 40 ízletes recepttel csiszolhatja. Gyönyörű fotókkal illusztrálva és tisztán érthető, lépésenként haladó instrukciókkal, engedje, hogy vezesse a mester keze és készítsen fenomenális tésztákat.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Mateo Zielonka
Kiadó: Quadrille Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. június 10.
ISBN: 9781787136199
Nyelv: Angol
Méretek: 17.5 x 22.5 x 2 cm
Súly: 0.64 kg
Oldalszám: 160
Ár: 7 290 Ft
(6 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Foie Gras

Foie Gras

A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.


Szerzők: André Bonnaure

Caldos Broths

Caldos Broths

Ricard Camarena egy lendületes séf, aki lemondott a zene és trombita iránti szenvedélyéről. A főzés mellett döntött. A kottákat receptekre, a zenekarban játszást.. csapatban főzésre cserélte. 

Mikor elhatározta, hogy a tűzhely mellett tölti életét, az ételeivel kapcsolatos megkérdőjelezhetetlen dolgok egyike az íz volt. 

Ricard Camarena pár dologban biztos volt, először is teljes tisztelet az idénytermelés iránt, másodszor, a vendégnek otthon kell éreznie magát.


Szerzők: Ricard Camarena

Pie Style

Pie Style

Ezzel a lenyűgöző pités kollekcióval Helen Nugent bemutatja a professzionális, „Instagramra érdemes” piték készítését. Most saját otthonában, kényelmesen készítheti el saját pite remekműveit.


Szerzők: Helen Nugent

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland