Barion Pixel

The Pasta Man

The Art of Making Spectacular Pasta - with 40 Recipes


« Vissza | Szerzők: Mateo Zielonka
  2021. április 22. 18:37

The Pasta Man

A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.


A The Pasta Man-ben Mateo megmutatja, miképp tudja Ön is elkészíteni hihetetlen alkotásait. A ’hogyan készül’ szekciók átkalauzolják minden formán és effektuson: pöttyök és csíkok (teljesen természetes színezékek használatával), lasagne lapok és pappardelle, ravioli párnák, tortellini, és más látványos töltött tészták. Újonnan szerzett készségeit 40 ízletes recepttel csiszolhatja. Gyönyörű fotókkal illusztrálva és tisztán érthető, lépésenként haladó instrukciókkal, engedje, hogy vezesse a mester keze és készítsen fenomenális tésztákat.

 

 

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

2021. Június

A folyamatosan változó devizaárfolyamok miatt, a feltüntetett ár változhat a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Mateo Zielonka
Kiadó: Quadrille Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. június 10.
ISBN: 9781787136199
Nyelv: Angol
Méretek: 17.5 x 22.5 x 2 cm
Súly: 0.64 kg
Oldalszám: 160
Ár: 6 990 Ft
(6 657 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Breakfast: The Cookbook

Breakfast: The Cookbook

Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.


Belgian Beer - Tested and tasted

Belgian Beer - Tested and tasted

Michael Jackson sörös könyvének méltó utódja, közérthető infó grafikákkal és diagramokkal, kedvenc belga sörének és íztípusának leteszteléséhez, egy ízléses és hasznos kalauz formájában kiadva.


Barbecue Sauces

Barbecue Sauces

Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát. 


Szerzők: Steven Raichlen

The Flavor Bible

The Flavor Bible

Fedezze fel az ízek párosításának alapelveit és a jó ételkészítés építőköveit ebben a James Beard díjnyertes kiadványban.