The Pasta Man
The Art of Making Spectacular Pasta - with 40 Recipes
A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.
A The Pasta Man-ben Mateo megmutatja, miképp tudja Ön is elkészíteni hihetetlen alkotásait. A ’hogyan készül’ szekciók átkalauzolják minden formán és effektuson: pöttyök és csíkok (teljesen természetes színezékek használatával), lasagne lapok és pappardelle, ravioli párnák, tortellini, és más látványos töltött tészták. Újonnan szerzett készségeit 40 ízletes recepttel csiszolhatja. Gyönyörű fotókkal illusztrálva és tisztán érthető, lépésenként haladó instrukciókkal, engedje, hogy vezesse a mester keze és készítsen fenomenális tésztákat.
Termékinformációk
Szerző: | Mateo Zielonka |
Kiadó: | Quadrille Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. június 10. |
ISBN: | 9781787136199 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 17.5 x 22.5 x 2 cm |
Súly: | 0.64 kg |
Oldalszám: | 160 |
Ár: |
7 290 Ft (6 943 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Breakfast: The Cookbook
Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.
Éclair by GARUHARU
A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.
Éclair by GARUHARU
A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.