Barion Pixel

The Restaurant - Das Kochbuch

Heiko Nieder


« Vissza | Szerzők: Heiko Nieder
  2021. október 19. 12:34

The Restaurant - Das Kochbuch

Heiko Nieder exkluzív betekintést nyújt összetéveszthetetlen konyhaművészetébe. Heiko Nieder bázisa a zürichi "The Dolder Grand" Hotel "The Restaurant" nevű étterme. Nieder receptjei meglepőek és precízek, mindegyik egy műalkotás.


Egy exkluzív könyv egy kiemelkedő séf konyhaművészetéről. Nieder munkahelye a The Restaurant a The Dolder Grand hotel Zürich-ben álomszerűen alakult. Nieder összetéveszthetetlen kulináris kézlenyomatot tett le: ételei meglepőek és precízek, hasonlóak, mint a gondosan megtervezett csodálatos épületek. Olyan fogások fémjelzik, mint például őzgerinc konyhakerti növényekkel és angostura -val, vagy homár eperrel és tárkonnyal. Mindkettő egy műalkotás, és Nieder védjegyévé váltak. Heiko Nieder csipesszel főz, minden apró részletben a tökéletességre törekszik és azt mondja: "A vendégeimet ki akarom szakítani a hétköznapokból. Néhány órára el kell merülniük a világomban. Olyan ízkombinációkat keresek, amelyek először nekem, majd a vendégeimnek okoznak örömöt." Heiko Nieder séf ügyesen, sokfélét kombinál, egy menüben például 48 alkotóelem található. Ilyen nagy szám pedig az ő esetében inkább általános, mintsem kivételes. Egy kiváló szakácskönyv a kivételes Heiko Nieder konyhájáról.

A szerzőről:

Miután szakácsként befejezte tanulmányait, a hamburgi Grandhotel Vier Jahreszeiten szállodában dolgozott, majd több csúcsétteremben. A folyamatos szakmai fejlődését a Commis zum Chef de Cuisine-től 2005-ben kapott csillaggal koronázhatta meg.
2008- óta vezető séf a The Restaurant-ban, a The Dolder Grand hotelben, Zürichben. A Michelin Guide-ban két csillagot kapott az étterem, a Gault Millau-ban 19 ponttal díjazták, továbbá a svájci Gault Millau "2019 séfjévé" választotta a szerzőt.

Photo: Matthaes Verlag 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Heiko Nieder
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 04.
ISBN: 9783875154368
Nyelv: Német
Méretek: 24 x 29 x 3.6 cm
Oldalszám: 360
Ár: 32 990 Ft
(31 419 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

On Vegetables

On Vegetables

Jeremy Fox kaliforniai séf érdeklődéssel várt első szakácskönyve, ami újraértelmezi a zöldségközpontú konyhát. Jeremy Fox, aki a szemléletváltó zöldségkonyhájáról ismert, a Michelin-csillagos Ubuntu (Napa-völgy, Kalifornia) étteremben szerzett nevet magának először.


Szerzők: Jeremy Fox

The Italian Pantry

The Italian Pantry

A világhírű séf, Theo Randall megosztja 10 főtt összetevőjét (paradicsom, vargánya, parmezán, citrom, leveles zöldségek, ricotta, polenta, fenyőmag, méz és zsemlemorzsa), és felfedi kedvenc főzési módjait 100 mesés recepten keresztül. 


Szerzők: Theo Randall

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury