The Ultimate Book of Chocolate
Make your chocolate dreams become a reality
A The Ultimate Book of Chocolate könyvvel a képzett cukrász Melanie Dupuis megtanítja, hogyan váltsa valóra csokoládéálmait.
Tanulja meg, hogyan kell otthon csokoládét temperálni, formázni és díszíteni, mint egy profi, ezzel a teljes útmutatóval.
Melanie lépésről lépésre folyamatképekkel és részletes útmutatással kalauzolja az olvasót az összes lényeges technikáról, a temperálástól kezdve a ganache, csokoládé mousse, creme anglaise, kekszalapok, habcsók és egyebek elkészítéséig.
Az összes fő recept tartalmaz csokoládét, olyan desszerteket, amit csak valaha el tudna képzelni, a karamellás bonbon-t és a „milliomosok” omlós kekszétől kezdve a húsvéti tojásokig, a trüffeltől, a macaronokig, a tortákig, a svájci tekercsekig, az Éclair-ig és így tovább.
Ez egy mesterkurzus, csokoládé desszertek készítéséhez egy szakértő cukrásztól és valóban a csokoládékedvelők álomkönyve!
Termékinformációk
Szerző: | Mélanie Dupuis |
Kiadó: | Quadrille Publishing |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. április 08. |
ISBN: | 9781784883799 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 24.5 x 32.8 x 3 cm |
Súly: | 2.02 kg |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
13 290 Ft (12 657 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Rosé - Understanding the Pink Wine Revolution
Az elmúlt huszonöt évben a rozé borok értékesítése hatalmas fellendülést mutatott. Különösen a fiatalabb fogyasztok körében népszerű, reflektorfénybe kerülése a rózsaszín divat divatjának része.
Signature Cocktails
200 ikonikus ital gyűjteménye a világ minden tájáról, amelyek mindegyike megváltoztatta a koktél kultúráját.
Under Pressure
Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.