Barion Pixel

The Ultimate Book of Chocolate

Make your chocolate dreams become a reality


« Vissza | Szerzők: Mélanie Dupuis
  2021. március 17. 13:38

The Ultimate Book of Chocolate

A The Ultimate Book of Chocolate könyvvel a képzett cukrász Melanie Dupuis megtanítja, hogyan váltsa valóra csokoládéálmait. 


Tanulja meg, hogyan kell otthon csokoládét temperálni, formázni és díszíteni, mint egy profi, ezzel a teljes útmutatóval.
Melanie lépésről lépésre folyamatképekkel és részletes útmutatással kalauzolja az olvasót az összes lényeges technikáról, a temperálástól kezdve a ganache, csokoládé mousse, creme anglaise, kekszalapok, habcsók és egyebek elkészítéséig.
Az összes fő recept tartalmaz csokoládét, olyan desszerteket, amit csak valaha el tudna képzelni, a karamellás bonbon-t és a „milliomosok” omlós kekszétől kezdve a húsvéti tojásokig, a trüffeltől, a macaronokig, a tortákig, a svájci tekercsekig, az Éclair-ig és így tovább.
Ez egy mesterkurzus, csokoládé desszertek készítéséhez egy szakértő cukrásztól és valóban a csokoládékedvelők álomkönyve!

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Mélanie Dupuis
Kiadó: Quadrille Publishing
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. április 08.
ISBN: 9781784883799
Nyelv: Angol
Méretek: 24.5 x 32.8 x 3 cm
Súly: 2.02 kg
Oldalszám: 288
Ár: 13 290 Ft
(12 657 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Encyclopedia of Chocolate

Encyclopedia of Chocolate

A szerkesztő (Frédéric Bau / École du Grand Chocolat Valrhona) könyve részletes és alapvető ismeretekkel látja el a sütni vágyókat a csokoládé konyhai használatáról a mindennapokban. A könyv 100 technikát mutat be lépésről-lépésre: a csokoládé felhasználásának alapjait (temperálás, ganache és pralinék készítése stb.) az édességek töltési módjait, dekorációkat, tésztákat, mousse-okat, fagylaltokat, sorbet-kat és a különböző önteteket. Minden egyes eljárás folyamatábrákkal és magyarázó szöveggel egészül ki, így segíti a helyes technikák elsajátítását.


Szerzők: Frédéric Bau

Oak - The flavours of Marcelo Ballardin

Oak - The flavours of Marcelo Ballardin

Marcelo Ballardin, a genti Oak étterem főszakácsa első könyvével minden érzékszervet elragadtat. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).