Barion Pixel

The Ultimate Book of Chocolate

Make your chocolate dreams become a reality


« Vissza | Szerzők: Mélanie Dupuis
  2021. március 17. 13:38

The Ultimate Book of Chocolate

A The Ultimate Book of Chocolate könyvvel a képzett cukrász Melanie Dupuis megtanítja, hogyan váltsa valóra csokoládéálmait. 


Tanulja meg, hogyan kell otthon csokoládét temperálni, formázni és díszíteni, mint egy profi, ezzel a teljes útmutatóval.
Melanie lépésről lépésre folyamatképekkel és részletes útmutatással kalauzolja az olvasót az összes lényeges technikáról, a temperálástól kezdve a ganache, csokoládé mousse, creme anglaise, kekszalapok, habcsók és egyebek elkészítéséig.
Az összes fő recept tartalmaz csokoládét, olyan desszerteket, amit csak valaha el tudna képzelni, a karamellás bonbon-t és a „milliomosok” omlós kekszétől kezdve a húsvéti tojásokig, a trüffeltől, a macaronokig, a tortákig, a svájci tekercsekig, az Éclair-ig és így tovább.
Ez egy mesterkurzus, csokoládé desszertek készítéséhez egy szakértő cukrásztól és valóban a csokoládékedvelők álomkönyve!

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Mélanie Dupuis
Kiadó: Quadrille Publishing
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. április 08.
ISBN: 9781784883799
Nyelv: Angol
Méretek: 24.5 x 32.8 x 3 cm
Súly: 2.02 kg
Oldalszám: 288
Ár: 13 290 Ft
(12 657 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:

Rosé - Understanding the Pink Wine Revolution

Rosé - Understanding the Pink Wine Revolution

Az elmúlt huszonöt évben a rozé borok értékesítése hatalmas fellendülést mutatott. Különösen a fiatalabb fogyasztok körében népszerű, reflektorfénybe kerülése a rózsaszín divat divatjának része.


Signature Cocktails

Signature Cocktails

200 ikonikus ital gyűjteménye a világ minden tájáról, amelyek mindegyike megváltoztatta a koktél kultúráját.


Szerzők: Amanda Schuster

Under Pressure

Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.


Szerzők: Thomas Keller