Barion Pixel

The Ultimate Book of Chocolate

Make your chocolate dreams become a reality


« Vissza | Szerzők: Mélanie Dupuis
  2021. március 17. 13:38

The Ultimate Book of Chocolate

A The Ultimate Book of Chocolate könyvvel a képzett cukrász Melanie Dupuis megtanítja, hogyan váltsa valóra csokoládéálmait. 


Tanulja meg, hogyan kell otthon csokoládét temperálni, formázni és díszíteni, mint egy profi, ezzel a teljes útmutatóval.
Melanie lépésről lépésre folyamatképekkel és részletes útmutatással kalauzolja az olvasót az összes lényeges technikáról, a temperálástól kezdve a ganache, csokoládé mousse, creme anglaise, kekszalapok, habcsók és egyebek elkészítéséig.
Az összes fő recept tartalmaz csokoládét, olyan desszerteket, amit csak valaha el tudna képzelni, a karamellás bonbon-t és a „milliomosok” omlós kekszétől kezdve a húsvéti tojásokig, a trüffeltől, a macaronokig, a tortákig, a svájci tekercsekig, az Éclair-ig és így tovább.
Ez egy mesterkurzus, csokoládé desszertek készítéséhez egy szakértő cukrásztól és valóban a csokoládékedvelők álomkönyve!

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Mélanie Dupuis
Kiadó: Quadrille Publishing
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. április 08.
ISBN: 9781784883799
Nyelv: Angol
Méretek: 24.5 x 32.8 x 3 cm
Súly: 2.02 kg
Oldalszám: 288
Ár: 13 290 Ft
(12 657 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Coffee Style

Coffee Style

Egyesek számára a kávé a reggeli túlélés eszköze, mások számára ez egy életmód. A kézműves kávé kultúrától lenyűgözve Horst A. Friedrichs ünnepelt fotós, a kávé minden aspektusa felé forgatja a lencséjét. A kávébabtól a pörkölésig, az eszpresszó gépekig és a baristaktól a fogyasztókig leköveti és dokumentálja azt.


KitchenAid - The Cookbook

KitchenAid - The Cookbook

KitchenAid Food Processor egy általános konyhai aprító / ezermester. Ennek a nagy múltú konyhai eszköz használatához nyújt segítséget Veerle De Pooter szakácskönyve. 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Peru

Peru

Részletes perui szakácskönyv több mint 500 tradicionális, otthon is elkészíthető recepttel, az ország legelismertebb és legnépszerűbb séfjétől, Gastón Acuriotól. A világ egyik leginnovatívabb, legeredetibb és egyik legegyedibb ízekkel teli konyhája a perui konyha. A séfek, gasztronómiai kritikusok, továbbá a szaksajtó is következetesen a „következő nagy dolog”-ként kiáltotta ki a Perui konyhát.

 

Szerzők: Gastón Acurio