Barion Pixel

The Ultimate Book of Chocolate

Make your chocolate dreams become a reality


« Vissza | Szerzők: Mélanie Dupuis
  2021. március 17. 13:38

The Ultimate Book of Chocolate

A The Ultimate Book of Chocolate könyvvel a képzett cukrász Melanie Dupuis megtanítja, hogyan váltsa valóra csokoládéálmait. 


Tanulja meg, hogyan kell otthon csokoládét temperálni, formázni és díszíteni, mint egy profi, ezzel a teljes útmutatóval.
Melanie lépésről lépésre folyamatképekkel és részletes útmutatással kalauzolja az olvasót az összes lényeges technikáról, a temperálástól kezdve a ganache, csokoládé mousse, creme anglaise, kekszalapok, habcsók és egyebek elkészítéséig.
Az összes fő recept tartalmaz csokoládét, olyan desszerteket, amit csak valaha el tudna képzelni, a karamellás bonbon-t és a „milliomosok” omlós kekszétől kezdve a húsvéti tojásokig, a trüffeltől, a macaronokig, a tortákig, a svájci tekercsekig, az Éclair-ig és így tovább.
Ez egy mesterkurzus, csokoládé desszertek készítéséhez egy szakértő cukrásztól és valóban a csokoládékedvelők álomkönyve!

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Mélanie Dupuis
Kiadó: Quadrille Publishing
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. április 08.
ISBN: 9781784883799
Nyelv: Angol
Méretek: 24.5 x 32.8 x 3 cm
Súly: 2.02 kg
Oldalszám: 288
Ár: 13 290 Ft
(12 657 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

CHOCOLAT by Maja Vase

CHOCOLAT by Maja Vase

Maja Vase CHOCOLAT című könyve két népszerű, Chocolate Entremets & Chocolate Tarts című e-könyvének fúziója keményfedeles formátumban.


Szerzők: Maja Vase

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim