Barion Pixel

Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry

Leonardo Di Carlo


« Vissza | Szerzők: Leonardo di Carlo
  2020. január 25. 17:15

Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry

Az előző bestseller kézikönyvével, a "Tradizione in Evoluzione - Art and Science in Pastry Shops" kiadvánnyal Leonardo di Carlo egy innovatív tudományos és kreatív megközelítést rajzolt ki, ami megkérdőjelezi és ésszerűsíti a műhelyek gondolkodási és működési módszereit.


Az új könyve „Evolutione in revolutione - Revolution in pastry” egy nagy horderejű kiadvány, új korszak kezdetét jelöli a cukrászatban, a „nemes” lisztre koncentrálva egy új evolúció lépéseit felvázolva, ami szerint minden tökéletesíthető a kelt tésztáktól, a tortákon át, a nagy kelt tésztákig, cupcakek és kekszek, olajban sült és sós péksütemények, kenyerek, panettonek és focacciak és sós snackek; minden egyes receptből egy vagy több másik születik, amik forradalmasítják az előzőt, a kortárs cukrászat kultúrájának gazdagságát fokozza, tiszta üzenettel: ha alaposan ismered az alapanyagot, akkor minden lehetséges. 

Photo: Chiriotti / Leonardo di Carlo

A szerző másik professzionális kiadványa: Tradition in evolution

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Leonardo di Carlo
Kiadó: Chiriotti Editori
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9788896027387
Nyelv: Olasz-Angol
Méretek: 21.5 x 28.5 x 4.3 cm
Súly: 2.81 kg
Oldalszám: 848
Ár: 53 990 Ft
(51 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Gin & Tonic - The Gold Edition

Gin & Tonic - The Gold Edition

A Gin&Tonic - The Golden Edition, egy tökéletes ajándék minden gin szerelmesnek. Teljesen frissített és átdolgozott kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz információkat, részletes leírással.


The French Laundry, Per Se

The French Laundry, Per Se

Amikor a The French Laundry szakácskönyvet 1999-ben kiadták (öt évvel az étterem megnyitása után) megtörte az összes korábbi szakácskönyvet, azóta sokan úgy gondolják, hogy a legfontosabb szakácskönyv, amely valaha megjelent. A több mint 600 000 példányban nyomtatott szakácskönyv úttörő volt, kezdve az otthoni szakácsoktól az ambiciózus szakemberekig. Most, 20 évvel később, a The French Laundry - Per Se úgy áll, hogy hasonló célzattal jelenteti meg új szakácskönyvét. 


Szerzők: Thomas Keller

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.