Barion Pixel

Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry

Leonardo Di Carlo


« Vissza | Szerzők: Leonardo di Carlo
  2020. január 25. 17:15

Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry

Az előző bestseller kézikönyvével, a "Tradizione in Evoluzione - Art and Science in Pastry Shops" kiadvánnyal Leonardo di Carlo egy innovatív tudományos és kreatív megközelítést rajzolt ki, ami megkérdőjelezi és ésszerűsíti a műhelyek gondolkodási és működési módszereit.


Az új könyve „Evolutione in revolutione - Revolution in pastry” egy nagy horderejű kiadvány, új korszak kezdetét jelöli a cukrászatban, a „nemes” lisztre koncentrálva egy új evolúció lépéseit felvázolva, ami szerint minden tökéletesíthető a kelt tésztáktól, a tortákon át, a nagy kelt tésztákig, cupcakek és kekszek, olajban sült és sós péksütemények, kenyerek, panettonek és focacciak és sós snackek; minden egyes receptből egy vagy több másik születik, amik forradalmasítják az előzőt, a kortárs cukrászat kultúrájának gazdagságát fokozza, tiszta üzenettel: ha alaposan ismered az alapanyagot, akkor minden lehetséges. 

Photo: Chiriotti / Leonardo di Carlo

A szerző másik professzionális kiadványa: Tradition in evolution

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Leonardo di Carlo
Kiadó: Chiriotti Editori
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9788896027387
Nyelv: Olasz-Angol
Méretek: 21.5 x 28.5 x 4.3 cm
Súly: 2.81 kg
Oldalszám: 848
Ár: 53 990 Ft
(51 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Wild Brews

Wild Brews

A természetben előforduló élesztők és baktériumok keverékével előállított vadon erjesztett sörök a sörvilág „fine dining”-ja.


Szerzők: Jaega Wise

Pasta Reinvented

Pasta Reinvented

Fedezze fel, hogyan lehet gabonaféléket, tengeri zöldségeket tésztává alakítani. Tésztákat, leveseket, tésztasalátákat, tésztás egytálételeket és sült tésztákat.


Pasta Reinvented

Pasta Reinvented

Fedezze fel, hogyan lehet gabonaféléket, tengeri zöldségeket tésztává alakítani. Tésztákat, leveseket, tésztasalátákat, tésztás egytálételeket és sült tésztákat.


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim