Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry
Leonardo Di Carlo
Az előző bestseller kézikönyvével, a "Tradizione in Evoluzione - Art and Science in Pastry Shops" kiadvánnyal Leonardo di Carlo egy innovatív tudományos és kreatív megközelítést rajzolt ki, ami megkérdőjelezi és ésszerűsíti a műhelyek gondolkodási és működési módszereit.
Az új könyve „Evolutione in revolutione - Revolution in pastry” egy nagy horderejű kiadvány, új korszak kezdetét jelöli a cukrászatban, a „nemes” lisztre koncentrálva egy új evolúció lépéseit felvázolva, ami szerint minden tökéletesíthető a kelt tésztáktól, a tortákon át, a nagy kelt tésztákig, cupcakek és kekszek, olajban sült és sós péksütemények, kenyerek, panettonek és focacciak és sós snackek; minden egyes receptből egy vagy több másik születik, amik forradalmasítják az előzőt, a kortárs cukrászat kultúrájának gazdagságát fokozza, tiszta üzenettel: ha alaposan ismered az alapanyagot, akkor minden lehetséges.
Photo: Chiriotti / Leonardo di Carlo
A szerző másik professzionális kiadványa: Tradition in evolution
Termékinformációk
Szerző: | Leonardo di Carlo |
Kiadó: | Chiriotti Editori |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9788896027387 |
Nyelv: | Olasz-Angol |
Méretek: | 21.5 x 28.5 x 4.3 cm |
Súly: | 2.81 kg |
Oldalszám: | 848 |
Ár: |
53 990 Ft (51 419 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Bliss on Toast - 75 Simple Recipes
Mi lehet megnyugtatóbb és kielégítőbb a pirítósnál? És ha kiegészíted néhány ügyesen párosított hozzávalóval, teljes étkezés lehet, nem beszélve a tiszta boldogságról.
Chocolate Ferrandi Paris
Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.
Roots by Tommy Banks
Nagy-Britannia legfiatalabb Michelin-csillagos séfje több mint 100 egyedi szezonális receptet oszt meg családi farmjáról és pubjából, valamint történeteket és ötleteket a termesztésről, a takarmányozásról és a tartósításról.