Barion Pixel

Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry

Leonardo Di Carlo


« Vissza | Szerzők: Leonardo di Carlo
  2020. január 25. 17:15

Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry

Az előző bestseller kézikönyvével, a "Tradizione in Evoluzione - Art and Science in Pastry Shops" kiadvánnyal Leonardo di Carlo egy innovatív tudományos és kreatív megközelítést rajzolt ki, ami megkérdőjelezi és ésszerűsíti a műhelyek gondolkodási és működési módszereit.


Az új könyve „Evolutione in revolutione - Revolution in pastry” egy nagy horderejű kiadvány, új korszak kezdetét jelöli a cukrászatban, a „nemes” lisztre koncentrálva egy új evolúció lépéseit felvázolva, ami szerint minden tökéletesíthető a kelt tésztáktól, a tortákon át, a nagy kelt tésztákig, cupcakek és kekszek, olajban sült és sós péksütemények, kenyerek, panettonek és focacciak és sós snackek; minden egyes receptből egy vagy több másik születik, amik forradalmasítják az előzőt, a kortárs cukrászat kultúrájának gazdagságát fokozza, tiszta üzenettel: ha alaposan ismered az alapanyagot, akkor minden lehetséges. 

Photo: Chiriotti / Leonardo di Carlo

A szerző másik professzionális kiadványa: Tradition in evolution

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Leonardo di Carlo
Kiadó: Chiriotti Editori
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9788896027387
Nyelv: Olasz-Angol
Méretek: 21.5 x 28.5 x 4.3 cm
Súly: 2.81 kg
Oldalszám: 848
Ár: 53 990 Ft
(51 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Bliss on Toast - 75 Simple Recipes

Bliss on Toast - 75 Simple Recipes

Mi lehet megnyugtatóbb és kielégítőbb a pirítósnál? És ha kiegészíted néhány ügyesen párosított hozzávalóval, teljes étkezés lehet, nem beszélve a tiszta boldogságról. 


Szerzők: Prue Leith

Chocolate Ferrandi Paris

Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


Roots by Tommy Banks

Roots by Tommy Banks

Nagy-Britannia legfiatalabb Michelin-csillagos séfje több mint 100 egyedi szezonális receptet oszt meg családi farmjáról és pubjából, valamint történeteket és ötleteket a termesztésről, a takarmányozásról és a tartósításról.


Szerzők: Tommy Banks