Barion Pixel

Viennoiseries & Goûters

L'art du fait maison


« Vissza | Szerzők: Gaëtan Paris
  2018. szeptember 08. 13:25

Viennoiseries & Goûters

Kedves munkatársaim, örömmel mutatom be a "Viennoiseries et Goûters", az Art du Fait Maison könyvet, amely a házi készítésű finomságok elkészítését szolgálja, segíti.


A kézműves kereskedelem az első osztályú nyersanyag késztermékekké alakítását jelenti. Azok a fogyasztókat, akik a kézművesektől vásárolnak, szeretnénk megnyugtatni a gyártási folyamatokkal.
A "kézműves" címke manapság erős üzenetet közvetít, habozás nélkül használja. Biztos vagyok benne, hogy a Kézműves mesterséget tiszteletben tartó kisebb választék a legjobb. A fogyasztók értékelik, ami új és eredeti, és ez a könyv megfelel a Vásárlói és az Ön várakozásainak egyaránt. Ez a könyv lehetővé teszi, hogy diverzifikálja többek között a reggeli, a snack és a péksütemény ajánlatát. Nagy örömöt kívánok Önnek ezen egyszerű és racionális receptek megvalósításában, és megvagyok győződve arról, hogy az ügyfeleik megdicsérik és segítenek Önnek a vállalkozás fejlesztésében. Szeretnék köszönetet mondani Bruno Cormerais MOF és Philippe Rigollot MOF, e két nagy francia gasztronómiai szakembernek, hogy méltatják kiadványomat.

Gaetan Paris / Meilleur Ouvrier de France Boulanger

Contents:

Individual Snacks
Snacks to Share
Puff Pastry Viennoiseries
Brioche Viennoiseries
Brioches
Basic Recipes


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Gaëtan Paris
Kiadó: Gaëtan Paris Conseil
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9782955450901
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 25 x 27.8 x 2.3 cm
Súly: 1.57 kg
Oldalszám: 271
Ár: 32 990 Ft
(31 419 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:

Nick Bril 33

Nick Bril 33

Nick Bril 33, receptekkel, gondolatokkal, projektekkel és inspiráló kirándulásokkal teli szakácskönyv. Egy egyedülálló bepillantás egy csúcsszakember, egy szenvedélyes vállalkozó lelkébe, életébe. Egy könyv, amely tükrözi Nick Bril szenvedélyét, a tökéletesség iránti elkötelezettségét. 


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash