Barion Pixel

Viennoiseries & Goûters

L'art du fait maison


« Vissza | Szerzők: Gaëtan Paris
  2018. szeptember 08. 13:25

Viennoiseries & Goûters

Kedves munkatársaim, örömmel mutatom be a "Viennoiseries et Goûters", az Art du Fait Maison könyvet, amely a házi készítésű finomságok elkészítését szolgálja, segíti.


A kézműves kereskedelem az első osztályú nyersanyag késztermékekké alakítását jelenti. Azok a fogyasztókat, akik a kézművesektől vásárolnak, szeretnénk megnyugtatni a gyártási folyamatokkal.
A "kézműves" címke manapság erős üzenetet közvetít, habozás nélkül használja. Biztos vagyok benne, hogy a Kézműves mesterséget tiszteletben tartó kisebb választék a legjobb. A fogyasztók értékelik, ami új és eredeti, és ez a könyv megfelel a Vásárlói és az Ön várakozásainak egyaránt. Ez a könyv lehetővé teszi, hogy diverzifikálja többek között a reggeli, a snack és a péksütemény ajánlatát. Nagy örömöt kívánok Önnek ezen egyszerű és racionális receptek megvalósításában, és megvagyok győződve arról, hogy az ügyfeleik megdicsérik és segítenek Önnek a vállalkozás fejlesztésében. Szeretnék köszönetet mondani Bruno Cormerais MOF és Philippe Rigollot MOF, e két nagy francia gasztronómiai szakembernek, hogy méltatják kiadványomat.

Gaetan Paris / Meilleur Ouvrier de France Boulanger

Contents:

Individual Snacks
Snacks to Share
Puff Pastry Viennoiseries
Brioche Viennoiseries
Brioches
Basic Recipes


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Gaëtan Paris
Kiadó: Gaëtan Paris Conseil
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9782955450901
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 25 x 27.8 x 2.3 cm
Súly: 1.57 kg
Oldalszám: 271
Ár: 29 990 Ft
(28 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Eleven Madison Park

Eleven Madison Park

Eleven Madison Park, New York egyik legnépszerűbb „fine dining” étterme, mely begyűjtötte a New York Times 4 csillagát, és egyben a Michelin éttermi kalauz három csillagát is. A svájci születésű Daniel Humm chef-géniusz vezetése alatt magasságokba szökött az étterem népszerűsége, szakmai elfogadottsága és hitelessége az egész világon.


Secrets de pâtissiers

Secrets de pâtissiers

Sajátítsa el mesteri módon a francia cukrászat alapjait receptről receptre, majd készítse el a legnagyobb séfek, Pierre Hermé, Christophe Adam, Philippe Conticini, Claire Heitzler, Jean-Paul Hévin, Pierre Marcolini és Christophe Michalak emblematikus fogásait.


20 ans de pâtisserie de Christophe Michalak

20 ans de pâtisserie de Christophe Michalak

Christophe Michalak cukrász 2020-ban 20 évnyi cukrászatot gyűjtött össze és ünnepel meg receptgyűjteményével. Ebben a szitanyomásos dobozban 150 legjobb receptjét sorolja fel. Fedezze fel a legjobb recepteket, attól az embertől, akit 2005-ben cukrász világbajnokká választottak.


Sourdough Mania

Sourdough Mania

Anita Sumer egy szenvedélyes, autodidakta, 100% -ban kovászos pék és tanár, szlovéniai születésű, aki nemzetközi szenzációvá vált - most már több mint 80 000 követője van az Instagram @sourdough_mania oldalán. 


Szerzők: Anita Sumer