Barion Pixel

Viennoiseries & Goûters

L'art du fait maison


« Vissza | Szerzők: Gaëtan Paris
  2018. szeptember 08. 13:25

Viennoiseries & Goûters

Kedves munkatársaim, örömmel mutatom be a "Viennoiseries et Goûters", az Art du Fait Maison könyvet, amely a házi készítésű finomságok elkészítését szolgálja, segíti.


A kézműves kereskedelem az első osztályú nyersanyag késztermékekké alakítását jelenti. Azok a fogyasztókat, akik a kézművesektől vásárolnak, szeretnénk megnyugtatni a gyártási folyamatokkal.
A "kézműves" címke manapság erős üzenetet közvetít, habozás nélkül használja. Biztos vagyok benne, hogy a Kézműves mesterséget tiszteletben tartó kisebb választék a legjobb. A fogyasztók értékelik, ami új és eredeti, és ez a könyv megfelel a Vásárlói és az Ön várakozásainak egyaránt. Ez a könyv lehetővé teszi, hogy diverzifikálja többek között a reggeli, a snack és a péksütemény ajánlatát. Nagy örömöt kívánok Önnek ezen egyszerű és racionális receptek megvalósításában, és megvagyok győződve arról, hogy az ügyfeleik megdicsérik és segítenek Önnek a vállalkozás fejlesztésében. Szeretnék köszönetet mondani Bruno Cormerais MOF és Philippe Rigollot MOF, e két nagy francia gasztronómiai szakembernek, hogy méltatják kiadványomat.

Gaetan Paris / Meilleur Ouvrier de France Boulanger

Contents:

Individual Snacks
Snacks to Share
Puff Pastry Viennoiseries
Brioche Viennoiseries
Brioches
Basic Recipes


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Gaëtan Paris
Kiadó: Gaëtan Paris Conseil
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9782955450901
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 25 x 27.8 x 2.3 cm
Súly: 1.57 kg
Oldalszám: 271
Ár: 32 990 Ft
(31 419 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Gluten-Free Cookbook

The Gluten-Free Cookbook

Az egyik leggyorsabban növekvő diétás mozgalom és most már megvan az első átfogó útmutatója a világ minden tájáról származó, természetesen gluténmentes receptek százainak élvezetéhez.


The Rye Baker

The Rye Baker

Az igazi rozskenyér, amely az észak- és kelet európai étkezési kultúra középpontjában áll sokkal több, mint egy bolti szelíd kenyér. 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury