Viennoiseries & Goûters
L'art du fait maison
Kedves munkatársaim, örömmel mutatom be a "Viennoiseries et Goûters", az Art du Fait Maison könyvet, amely a házi készítésű finomságok elkészítését szolgálja, segíti.
A kézműves kereskedelem az első osztályú nyersanyag késztermékekké alakítását jelenti. Azok a fogyasztókat, akik a kézművesektől vásárolnak, szeretnénk megnyugtatni a gyártási folyamatokkal.
A "kézműves" címke manapság erős üzenetet közvetít, habozás nélkül használja. Biztos vagyok benne, hogy a Kézműves mesterséget tiszteletben tartó kisebb választék a legjobb. A fogyasztók értékelik, ami új és eredeti, és ez a könyv megfelel a Vásárlói és az Ön várakozásainak egyaránt. Ez a könyv lehetővé teszi, hogy diverzifikálja többek között a reggeli, a snack és a péksütemény ajánlatát. Nagy örömöt kívánok Önnek ezen egyszerű és racionális receptek megvalósításában, és megvagyok győződve arról, hogy az ügyfeleik megdicsérik és segítenek Önnek a vállalkozás fejlesztésében. Szeretnék köszönetet mondani Bruno Cormerais MOF és Philippe Rigollot MOF, e két nagy francia gasztronómiai szakembernek, hogy méltatják kiadványomat.
Gaetan Paris / Meilleur Ouvrier de France Boulanger
Contents:
Individual Snacks
Snacks to Share
Puff Pastry Viennoiseries
Brioche Viennoiseries
Brioches
Basic Recipes













Termékinformációk
| Szerző: | Gaëtan Paris |
| Kiadó: | Gaëtan Paris Conseil |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books |
| Kiadás éve: | 2016 |
| ISBN: | 9782955450901 |
| Nyelv: | Angol-Francia |
| Méretek: | 25 x 27.8 x 2.3 cm |
| Súly: | 1.57 kg |
| Oldalszám: | 271 |
| Ár: |
32 990 Ft (31 419 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Barbecue Sauces
Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.