Japan The Cookbook
Demisztifikálja és mindenki számára elérhetővé teszi a világ egyik legősibb és legnagyobb tiszteletnek örvendő kulináris kultúráját. A világ étvágya a japán ételek iránt kimeríthetetlen – a sushi és a ramen megtalálhatók a sarki boltokban is, míg a japán alapanyagok elérhetőek a világ szupermarketeiben. Egészséges opciók gazdag választéka, hal-alapú ételektől zöldségközpontú fogásokig egyaránt.
A könyvről
Pazar receptkollekció a világ egyik legnagyobb tiszteletnek és rajongásnak örvendő konyhai kultúrájából. Japán címerételeit – sushi, ramen, tészták – imádják a világ körül. Most a hagyományos japán konyha legikonikusabb és regionális ételei elérhetőek mindenki számára ennek az iránymutató gyűjteménynek a képében, a gasztronómiai író Nancy Singleton Hachisu szerkesztésében.
400 recept 15 részre oszló fejezetre szedve bejárja Japán minden szegletét leveseken, tésztaételeken, savanyúságokon, egytálételeken, édességeken, és számtalan zöldségételen át egy lenyűgöző, megkapó kiadványban.
A receptek otthoni körülmények közötti megvalósítását is letesztelték, plusz kiegészül a japán hozzávalók ismertetőivel és helyettesítési javaslataival. Szemet gyönyörködtető kitálalt fogásokat és Japán páratlan táját ábrázoló fotókkal.
Az íróról
Nancy Singleton Hachisu egy tanyán él Japánban a családjával és íróként James Beard Award-ra jelölték két szakácskönyvéért: Japanese Farm Food és Preserving the Japanese Way. Kaliforniában született, de 30 éve él Japánban, továbbá Japánban és az Egyesült Államokban is széleskörűen elismert, mint a japán konyha szaktekintélye.
Photo: Phaidon
Termékinformációk
Szerző: | Nancy Singleton Hachisu |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9780714874746 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 27 x 4.2 cm |
Súly: | 1.69 kg |
Oldalszám: | 464 |
Ár: |
16 790 Ft (15 990 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Evolutions in Bread
A New York Times bestseller szerzője, a (Flour Water Salt Yeast és a The Elements of Pizza) megtanítja Önnek, hogyan magasztalhatja a szendvicskenyeret, a reggeli pirítóst és az általános kenyérsütést, felhasználva mindazt, amit az elmúlt évtizedben tanult a kenyerek tökéletesítéséről.
Bras - The Tastes of Aubrac - Signed Edition
A világ egyik legbefolyásosabb éttermének története Franciaország festői Aubrac régiójában található
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.