Barion Pixel

Japan The Cookbook


« Vissza | Szerzők: Nancy Singleton Hachisu
  2018. március 23. 17:45

Japan The Cookbook

Demisztifikálja és mindenki számára elérhetővé teszi a világ egyik legősibb és legnagyobb tiszteletnek örvendő kulináris kultúráját. A világ étvágya a japán ételek iránt kimeríthetetlen – a sushi és a ramen megtalálhatók a sarki boltokban is, míg a japán alapanyagok elérhetőek a világ szupermarketeiben. Egészséges opciók gazdag választéka, hal-alapú ételektől zöldségközpontú fogásokig egyaránt.


A könyvről

Pazar receptkollekció a világ egyik legnagyobb tiszteletnek és rajongásnak örvendő konyhai kultúrájából. Japán címerételeit – sushi, ramen, tészták – imádják a világ körül. Most a hagyományos japán konyha legikonikusabb és regionális ételei elérhetőek mindenki számára ennek az iránymutató gyűjteménynek a képében, a gasztronómiai író Nancy Singleton Hachisu szerkesztésében.

 

400 recept 15 részre oszló fejezetre szedve bejárja Japán minden szegletét leveseken, tésztaételeken, savanyúságokon, egytálételeken, édességeken, és számtalan zöldségételen át egy lenyűgöző, megkapó kiadványban.
A receptek otthoni körülmények közötti megvalósítását is letesztelték, plusz kiegészül a japán hozzávalók ismertetőivel és helyettesítési javaslataival. Szemet gyönyörködtető kitálalt fogásokat és Japán páratlan táját ábrázoló fotókkal.

Az íróról

Nancy Singleton Hachisu egy tanyán él Japánban a családjával és íróként James Beard Award-ra jelölték két szakácskönyvéért: Japanese Farm Food és Preserving the Japanese Way. Kaliforniában született, de 30 éve él Japánban, továbbá Japánban és az Egyesült Államokban is széleskörűen elismert, mint a japán konyha szaktekintélye.

Photo: Phaidon


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Nancy Singleton Hachisu
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9780714874746
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 4.2 cm
Súly: 1.69 kg
Oldalszám: 464
Ár: 14 690 Ft
(13 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pure Freude

Pure Freude

Hogyan gondolkodik egy csúcsszakács az egyszerű ételek elkészítésekor? Hogyan használja a különféle ízeket, hogy egyszerre könnyebbé és kifinomultabbá tegye az ételeit? 


Etxebarri

Etxebarri

Az Etxebarri étteremről írt izgatottan várt első könyv, amelyet a világ egyik legjobb grill-éttermének tartanak. Bittor Arguinzoniz grillzseni, Asador Etxebarri nevű éttermével ért el világhírt, aminek Axpe parasztközössége ad otthont, egy hegyek mögött fészkelő apró faluban, Bilbaotól egy órányi autóútra délkeletre. 


Curry

Curry

India, Pakisztán, Srí Lanka, Thaiföld, a Karib-tenger - és bárhonnan, ahol a currynek hagyománya van - top séfek és szakácsok megosztják velünk receptjeiket.


Szerzők: Vivek Singh

The Turkish Cookbook

The Turkish Cookbook

A tápláló és egészséges török konyha egyetemes szakácskönyve, Törökország páratlan gasztronómiai hagyományainak első számú szakértőjétől, Musa Dagdeviren-től, akit a Netflix dokumentumfilm-sorozatában, a Chef’s Table-ben is láthattunk.


Szerzők: Musa Dagdeviren