Barion Pixel

Japan The Cookbook


« Vissza | Szerzők: Nancy Singleton Hachisu
  2018. március 23. 17:45

Japan The Cookbook

Demisztifikálja és mindenki számára elérhetővé teszi a világ egyik legősibb és legnagyobb tiszteletnek örvendő kulináris kultúráját. A világ étvágya a japán ételek iránt kimeríthetetlen – a sushi és a ramen megtalálhatók a sarki boltokban is, míg a japán alapanyagok elérhetőek a világ szupermarketeiben. Egészséges opciók gazdag választéka, hal-alapú ételektől zöldségközpontú fogásokig egyaránt.


A könyvről

Pazar receptkollekció a világ egyik legnagyobb tiszteletnek és rajongásnak örvendő konyhai kultúrájából. Japán címerételeit – sushi, ramen, tészták – imádják a világ körül. Most a hagyományos japán konyha legikonikusabb és regionális ételei elérhetőek mindenki számára ennek az iránymutató gyűjteménynek a képében, a gasztronómiai író Nancy Singleton Hachisu szerkesztésében.

 

400 recept 15 részre oszló fejezetre szedve bejárja Japán minden szegletét leveseken, tésztaételeken, savanyúságokon, egytálételeken, édességeken, és számtalan zöldségételen át egy lenyűgöző, megkapó kiadványban.
A receptek otthoni körülmények közötti megvalósítását is letesztelték, plusz kiegészül a japán hozzávalók ismertetőivel és helyettesítési javaslataival. Szemet gyönyörködtető kitálalt fogásokat és Japán páratlan táját ábrázoló fotókkal.

Az íróról

Nancy Singleton Hachisu egy tanyán él Japánban a családjával és íróként James Beard Award-ra jelölték két szakácskönyvéért: Japanese Farm Food és Preserving the Japanese Way. Kaliforniában született, de 30 éve él Japánban, továbbá Japánban és az Egyesült Államokban is széleskörűen elismert, mint a japán konyha szaktekintélye.

Photo: Phaidon


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Nancy Singleton Hachisu
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9780714874746
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 4.2 cm
Súly: 1.69 kg
Oldalszám: 464
Ár: 14 690 Ft
(13 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Sous-Vide Cuisine

Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.


Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons

Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons

A MOF (Meilleur Ouvrier de France) cím birtokosa Stephane Glacier és Cukrász-séfje, Jerome Le Teuff publikálásában kerül bemutatásra ez a szemet gyönyörködtető, professzionális cukrászkönyv, amely professzionális recepteket és konyhatechnikákat mutat be. A szezonalitás szellemét követve kerülnek bemutatásra a kis tortácskák, tarte-ok és desszertek.


Alexandre Gauthier - Volume 2

Alexandre Gauthier - Volume 2

Egy figyelemre méltó első ópusz után Alexandra Gauthier, csillagos étterem séf-tulajdonosa új művel jelentkezik a La Grenouillère 100 receptjével - egy kortárs, igényes konyha megtestesülése, mélyen belegyökerezve egy gazdag és egyedülálló régióba.

 

La Grande Piccola Pasticceria

La Grande Piccola Pasticceria

Mi izgalmasabb, mint ahogy Alessandro Dalmasso életét szenteli az aprósüteményeknek, egy drága ékszerhez méltó értékkel felruházva őket, az alapanyagok, eszközök és technikák megválasztásától a kóstolásig.