Barion Pixel

Japan The Cookbook


« Vissza | Szerzők: Nancy Singleton Hachisu
  2018. március 23. 17:45

Japan The Cookbook

Demisztifikálja és mindenki számára elérhetővé teszi a világ egyik legősibb és legnagyobb tiszteletnek örvendő kulináris kultúráját. A világ étvágya a japán ételek iránt kimeríthetetlen – a sushi és a ramen megtalálhatók a sarki boltokban is, míg a japán alapanyagok elérhetőek a világ szupermarketeiben. Egészséges opciók gazdag választéka, hal-alapú ételektől zöldségközpontú fogásokig egyaránt.


A könyvről

Pazar receptkollekció a világ egyik legnagyobb tiszteletnek és rajongásnak örvendő konyhai kultúrájából. Japán címerételeit – sushi, ramen, tészták – imádják a világ körül. Most a hagyományos japán konyha legikonikusabb és regionális ételei elérhetőek mindenki számára ennek az iránymutató gyűjteménynek a képében, a gasztronómiai író Nancy Singleton Hachisu szerkesztésében.

 

400 recept 15 részre oszló fejezetre szedve bejárja Japán minden szegletét leveseken, tésztaételeken, savanyúságokon, egytálételeken, édességeken, és számtalan zöldségételen át egy lenyűgöző, megkapó kiadványban.
A receptek otthoni körülmények közötti megvalósítását is letesztelték, plusz kiegészül a japán hozzávalók ismertetőivel és helyettesítési javaslataival. Szemet gyönyörködtető kitálalt fogásokat és Japán páratlan táját ábrázoló fotókkal.

Az íróról

Nancy Singleton Hachisu egy tanyán él Japánban a családjával és íróként James Beard Award-ra jelölték két szakácskönyvéért: Japanese Farm Food és Preserving the Japanese Way. Kaliforniában született, de 30 éve él Japánban, továbbá Japánban és az Egyesült Államokban is széleskörűen elismert, mint a japán konyha szaktekintélye.

Photo: Phaidon


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Nancy Singleton Hachisu
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9780714874746
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 4.2 cm
Súly: 1.69 kg
Oldalszám: 464
Ár: 16 490 Ft
(15 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Pastry Alphabet

The Pastry Alphabet

Hogy tovább feszegessék az ízek és a séfek kreativitásának határait, a Cacao Barry cukrász séfekből álló csapata egy olyan kollekciót fejlesztett ki, ami mélyen a francia hagyományokban gyökerezik, azzal a szándékkal, hogy progresszív eszméket hozzanak a cukrászat világába.


American Sfoglino

American Sfoglino

Az “American Sfoglino” Evan Funke, a Los Angeles-i Felix Trattoria tisztelt séfjének a világ legjobb tésztáinak átfogó útmutatója.


Szerzők: Evan Funke

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.