Barion Pixel

Wine Simple

A Very Approachable Guide from an Otherwise Serious Sommelier


« Vissza | Szerzők: Christine Muhlke, Aldo Sohm
  2020. augusztus 22. 14:44

Wine Simple

Wine Simple a világhírű sommelier, Aldo Sohm dinamikus, nélkülözhetetlen borkalauza az új generáció számára.


Aldo Sohm a világ egyik legelismertebb és legszélesebb körben elismert sommeliere.Több mint egy évtizede együtt dolgozik a híres Eric Ripert séffel, a három Michelin csillaggal kitüntetett Le Bernardin étteremben, ennek ellenére filozófiája és hozzáállása a borhoz sokkal hétköznapibb.
Aldo debütáló könyve, a Wine Simple, tele van a bizalomépítő infógrafikákkal és illusztrációkkal, verhetetlen ismeretek mélységével, ösztönzéssel és - ami a legfontosabb - erős véleményekkel rendelkezik a borról, hogy megtanulhassa és kialakítsa sajátját. Aldo kielégíthetetlen szenvedélye és vágya, hogy másokat tanítson, a Wine Simple elérhető, mélyen oktató, élénk és szórakoztató, hangban és látványban egyaránt.
Ez az alapvető útmutató a bor alapelveivel kezdődik, a könnyen hozzáférhető információkkal és gyakorlati, mindennapi tippekkel - a legfontosabb fajtákról és a borkészítési régiókról, hogyan kell megkóstolni, vagy éppen megszervezni egy borkóstolót otthon. Aldo ezután megtanítja, hogyan kell a borokkal kapcsolatos ismereteinket a következő szintre emelni és hogyan fejlesszük a kostólást, ideértve az "ízek könyvtárát" annak felépítésének technikáit és a merészség kedvéért még egy üveg pezsgőt is „megkardozni”.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Christine Muhlke, Aldo Sohm
Kiadó: Crown Books for Young Readers
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781984824257
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 25.4 x 2.5 cm
Súly: 0.95 kg
Oldalszám: 272
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

The Champagne Guide Edition VII

The Champagne Guide Edition VII

A Champagne Guide Edition VII, a végső útmutató mindenhez, amit tudni kell a pezsgő termesztéséről és elkészítéséről, betekintést nyerhet a legjobb termelők kulisszái mögé és a legjobb vételeket minden ár fekvésben, mindezt egy üveg pezsgő áráért!


Szerzők: Tyson Stelzer

Under Pressure

Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.


Szerzők: Thomas Keller

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.