Barion Pixel

Wine Simple

A Very Approachable Guide from an Otherwise Serious Sommelier


« Vissza | Szerzők: Christine Muhlke, Aldo Sohm
  2020. augusztus 22. 14:44

Wine Simple

Wine Simple a világhírű sommelier, Aldo Sohm dinamikus, nélkülözhetetlen borkalauza az új generáció számára.


Aldo Sohm a világ egyik legelismertebb és legszélesebb körben elismert sommeliere.Több mint egy évtizede együtt dolgozik a híres Eric Ripert séffel, a három Michelin csillaggal kitüntetett Le Bernardin étteremben, ennek ellenére filozófiája és hozzáállása a borhoz sokkal hétköznapibb.
Aldo debütáló könyve, a Wine Simple, tele van a bizalomépítő infógrafikákkal és illusztrációkkal, verhetetlen ismeretek mélységével, ösztönzéssel és - ami a legfontosabb - erős véleményekkel rendelkezik a borról, hogy megtanulhassa és kialakítsa sajátját. Aldo kielégíthetetlen szenvedélye és vágya, hogy másokat tanítson, a Wine Simple elérhető, mélyen oktató, élénk és szórakoztató, hangban és látványban egyaránt.
Ez az alapvető útmutató a bor alapelveivel kezdődik, a könnyen hozzáférhető információkkal és gyakorlati, mindennapi tippekkel - a legfontosabb fajtákról és a borkészítési régiókról, hogyan kell megkóstolni, vagy éppen megszervezni egy borkóstolót otthon. Aldo ezután megtanítja, hogyan kell a borokkal kapcsolatos ismereteinket a következő szintre emelni és hogyan fejlesszük a kostólást, ideértve az "ízek könyvtárát" annak felépítésének technikáit és a merészség kedvéért még egy üveg pezsgőt is „megkardozni”.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Christine Muhlke, Aldo Sohm
Kiadó: Crown Books for Young Readers
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781984824257
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 25.4 x 2.5 cm
Súly: 0.95 kg
Oldalszám: 272
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Ramen Forever

Ramen Forever

A Ramen Foreverben Tim Anderson megmutatja, hogyan élvezheti rendszeresen a finom, házi készítésű rameneket, és megadja az eszközöket a saját ramen elkészítéséhez.


Szerzők: Tim Anderson

La Grande Piccola Pasticceria

La Grande Piccola Pasticceria

Mi izgalmasabb, mint ahogy Alessandro Dalmasso életét szenteli az aprósüteményeknek, egy drága ékszerhez méltó értékkel felruházva őket, az alapanyagok, eszközök és technikák megválasztásától a kóstolásig.


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.