Wine Simple

A Very Approachable Guide from an Otherwise Serious Sommelier


« Vissza | Szerzők: Christine Muhlke, Aldo Sohm
  2020. augusztus 22. 14:44

Wine Simple

Wine Simple a világhírű sommelier, Aldo Sohm dinamikus, nélkülözhetetlen borkalauza az új generáció számára.


Aldo Sohm a világ egyik legelismertebb és legszélesebb körben elismert sommeliere.Több mint egy évtizede együtt dolgozik a híres Eric Ripert séffel, a három Michelin csillaggal kitüntetett Le Bernardin étteremben, ennek ellenére filozófiája és hozzáállása a borhoz sokkal hétköznapibb.
Aldo debütáló könyve, a Wine Simple, tele van a bizalomépítő infógrafikákkal és illusztrációkkal, verhetetlen ismeretek mélységével, ösztönzéssel és - ami a legfontosabb - erős véleményekkel rendelkezik a borról, hogy megtanulhassa és kialakítsa sajátját. Aldo kielégíthetetlen szenvedélye és vágya, hogy másokat tanítson, a Wine Simple elérhető, mélyen oktató, élénk és szórakoztató, hangban és látványban egyaránt.
Ez az alapvető útmutató a bor alapelveivel kezdődik, a könnyen hozzáférhető információkkal és gyakorlati, mindennapi tippekkel - a legfontosabb fajtákról és a borkészítési régiókról, hogyan kell megkóstolni, vagy éppen megszervezni egy borkóstolót otthon. Aldo ezután megtanítja, hogyan kell a borokkal kapcsolatos ismereteinket a következő szintre emelni és hogyan fejlesszük a kostólást, ideértve az "ízek könyvtárát" annak felépítésének technikáit és a merészség kedvéért még egy üveg pezsgőt is „megkardozni”.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Christine Muhlke, Aldo Sohm
Kiadó: Crown Books for Young Readers
Kategória: Technológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781984824257
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 25.4 x 2.5 cm
Súly: 0.95 kg
Oldalszám: 272
Ár: 9 990 Ft