Thuries Gastronomie Magazine

Francia nyelvű csúcsgasztronómiai magazin 1988 óta. A magazin névadója Yves Thuries (MOF) Franciaország egyik legelismertebb cukrásza, csokoládé szakértője.
A magazin legfőbb célja, hogy támogassa, és egyben bemutassa a francia gasztronómia legfelsőbb szintjét, szegmensét. Teljesen lefedi és ismerteti a séfek, szakácsok, cukrászok, csokoládékészítők, pékek, tanárok-iskolák munkásságát. Thuriés magazin presztízs kiadványnak számít az egész világon, mely informatív, ismerteti a legújabb trendeket, technológiákat. A professzionális receptek kiegészülnek nagyméretű „érthető” fényképekkel, néhol lépésről-lépésre módszerrel bemutatva azokat.
A magazin 10 példányban jelenik meg évente, közel 120-130 oldalon, minőségi nyomtatásban.
A magazin csak éves előfizetéssel és személyes átvétellel rendelhető!
A feltüntetett ár az 1 éves előfizetésre érvényes!
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Thuries Gastronomie |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISSN: | 0000000000120 |
Nyelv: | Francia |
Oldalszám: | 120 |
Ár: |
33 890 Ft (32 276 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
So Good Magazine #21

A világ rengeteget változott az elmúlt tíz évben, és ez alól a modern cukrászat sem kivétel. Pont ellenkezőképp, ez az iparág dinamikusabb, mint valaha, határokat lép át miközben egy jó desszert örömét és a mögötte rejlő kreativitást élvezik a világ minden sarkában. A So Good felelősséggel tartozik – akármilyen kicsi is – ennek a jelenségnek és hogy stabil megjelenéssel szolgáljon annak legkimagaslóbb képviselői számára.
DRIFT / Volume 6 / Mexico City

Ez a szám történeteket mutat be Mexikóvárosról, a kávéjáról és a fogyasztóiról. 6-ik számunk alkalmával több tucat helyi lakos, kávézó tulajdonos, pörkölő, vállalkozó, író és fotós mesél arról, milyen kávézni Mexikóvárosban.
Bárányhús / Lamb meat

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.
Drift - Volumen 12 - Paris

Ez a stílusos életmódmagazin világszerte elterjedt és olvasói körrel rendelkezik, és szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt kínál az eligazodáshoz.