A New Napa Cuisine

Christopher Kostownak, a Meadowoddi étterem konyhafőnökének megjelent szakácskönyve részletesen kitér arra az átalakító hatásra, ami a saját szakácstevékenységét is befolyásolta: a Napa Valley-re. Az egy Új Napa Konyha című könyv részletezi azt, mit is nevezünk új Napának, olvasása után egy „nagy egészet” ad az olvasónak, melyet így jellemezhetünk: dinamizmus, fiatalság, ígéret, továbbá gondolatébresztő írásokkal, kidolgozott receptekkel és lenyűgöző fotókkal lehetünk gazdagabbak.
A szakácskönyv követi Kostow munkásságát, szakmai útját és tapasztalatát, amelyre eddig tett szert a Michelin csillagos éttermének irányítása alatt, amelyet a Wall Street Journal „a modern amerikai konyha fellegvára”-ként avanzsált. A könyv kitüntetett figyelemmel kezeli a helyi kézműveseket, termékeiket, a termelőket valamint a törzseket, amelyek nagy szerepet játszottak egy feltörekvő speciális főzési stílus létrehozásában, egy kis amerikai völgyben. Kostow személyes története egy lebilincselő olvasmány, szakácskönyv.
Photo: Peden+Munk / The Restaurant at Meadowood
Photo: Peden+Munk / The Restaurant at Meadowood
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerző: | Christopher Kostow |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2014 |
ISBN: | 9781607745945 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25 x 30 x 3.5 cm |
Súly: | 1.99 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
18 990 Ft (18 086 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
La Grande Piccola Pasticceria

Mi izgalmasabb, mint ahogy Alessandro Dalmasso életét szenteli az aprósüteményeknek, egy drága ékszerhez méltó értékkel felruházva őket, az alapanyagok, eszközök és technikák megválasztásától a kóstolásig.
Mussels

Sergio Herman még mindig érzi a zsákvászon kagylózsákokat, amelyeket apjának hordott. A durva szövet és annak illata, kagylófolyadékkal átitatva – át a küszöbön és vele a konyhába. Aztán tisztitás- mosás, sok kiló hagyma felkockázása, miközben azok a héjak csendben várakoztak.
Bien Cuit

A Bien Cuit, Zachary Golper véget nem érő küldetésének történetét meséli el, ami arra irányul, hogy a legtöbb ízt hozza ki a világ egyik legősibb és legegyszerűbb receptjéből.