A New Napa Cuisine
 
    
   Christopher Kostownak, a Meadowoddi étterem konyhafőnökének megjelent szakácskönyve részletesen kitér arra az átalakító hatásra, ami a saját szakácstevékenységét is befolyásolta: a Napa Valley-re. Az egy Új Napa Konyha című könyv részletezi azt, mit is nevezünk új Napának, olvasása után egy „nagy egészet” ad az olvasónak, melyet így jellemezhetünk: dinamizmus, fiatalság, ígéret, továbbá gondolatébresztő írásokkal, kidolgozott receptekkel és lenyűgöző fotókkal lehetünk gazdagabbak.
A szakácskönyv követi Kostow munkásságát, szakmai útját és tapasztalatát, amelyre eddig tett szert a Michelin csillagos éttermének irányítása alatt, amelyet a Wall Street Journal „a modern amerikai konyha fellegvára”-ként avanzsált. A könyv kitüntetett figyelemmel kezeli a helyi kézműveseket, termékeiket, a termelőket valamint a törzseket, amelyek nagy szerepet játszottak egy feltörekvő speciális főzési stílus létrehozásában, egy kis amerikai völgyben. Kostow személyes története egy lebilincselő olvasmány, szakácskönyv.
Photo: Peden+Munk / The Restaurant at Meadowood
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
Photo: Peden+Munk / The Restaurant at Meadowood
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
| Szerző: | Christopher Kostow | 
| Kiadó: | Ten Speed Press | 
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books | 
| Kiadás éve: | 2014 | 
| ISBN: | 9781607745945 | 
| Nyelv: | Angol | 
| Méretek: | 25 x 30 x 3.5 cm | 
| Súly: | 1.99 kg | 
| Oldalszám: | 304 | 
| Ár: | 18 990 Ft (18 086 + ÁFA) | 
| Státusz: | Előrendelhető | 
Keresés
Pie Academy
 
          Ken Haedrich a „The Pie Academy” kritikusok által elismert dékánja, pite készítési mesterkurzust tart, lépésről-lépésre fényképes oktatóanyagokkal a tökéletes kéregért.
The Curious Bartender Volume 1
 
          A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe.
Modernist Bread at Home
 
          Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
The Italian Bakery
 
          Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
