Barion Pixel

American Sfoglino

A Master Class in Handmade Pasta


« Vissza | Szerzők: Evan Funke
  2019. október 10. 17:22

American Sfoglino

Az “American Sfoglino” Evan Funke, a Los Angeles-i Felix Trattoria tisztelt séfjének a világ legjobb tésztáinak átfogó útmutatója.


A klasszikus technikák megosztása révén, az Emilia-Romagna régió iskoláján nyugvó, Funke hozzáférhető utasításokat nyújt a díjnyertes “sfoglia” otthon történő elkészítéséhez.

Liszttel, tojással és egy sodrófával az otthoni szakácsok 15 féle klasszikus tésztaformát hozhatnak létre, az egyszerű pappardelle-től egészen a tortelloni-ig.
Négy alaptésztától kezdve az American Sfoglino lépésről lépésre átveszi az olvasóival nagylelkű és emblematikus ételeit, kezdve az esszenciális szószokkal és húslevessel, mint például a Passata di Pomodoro-val és a Carne di Brodo-val, folytatva a zamatos Tagliatelle-vel a Bianco con Proscuitto-val és a Lasagna Verde alla Bolognese-vel.
A mesterkurzusnak számító kiadványhoz olaszországi történetek és a Felix Trattoria autentikus konyhája adja hozzá a befejezést.


Evan Funke kulináris mesemondó, az olasz hagyományok őrzője és a kézzel készített tészta régi világtechnikájának mestere. Funke tésztakészítőként és séfként való szenvedélye megszilárdult Bolognában, Alessandra Spisni mentorálása alatt a Bolognese La Vecchia Scuola-ban. Felix Trattoria a szezonalitás, a meleg vendégszeretet és a regionális Olaszország mélyen gyökerező kulináris hagyományainak filozófiáját testesíti meg.

Photo: Eric Wolfinger

 

 Kapcsolódó videókKosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Evan Funke
Kiadó: Chronicle Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781452173313
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 26.7 x 2.8 cm
Súly: 1.16 kg
Oldalszám: 272
Ár: 10 290 Ft
(9 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The New Art of Coffee

The New Art of Coffee

Míg a kézműves koktélok népszerűsége és az otthoni bartendering segítette az embereket, kialakítani saját italvezérelt emlékeiket, addig a kávézás lehetőségei meglehetősen szelídek maradtak. 


Szerzők: Ryan Castelaz

The Nordic Cookbook

The Nordic Cookbook

Magnus Nilsson, az egyik legnépszerűbb svéd séf,  szakácskönyve az Északi Konyha (Nordic Cookbook) egy példátlan gyűjtemény, mely 700 receptjével betekintést nyújt az északi régiók konyhaművészetébe. 


Szerzők: Magnus Nilsson

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.