Barion Pixel

American Sfoglino

A Master Class in Handmade Pasta


« Vissza | Szerzők: Evan Funke
  2019. október 10. 17:22

American Sfoglino

Az “American Sfoglino” Evan Funke, a Los Angeles-i Felix Trattoria tisztelt séfjének a világ legjobb tésztáinak átfogó útmutatója.


A klasszikus technikák megosztása révén, az Emilia-Romagna régió iskoláján nyugvó, Funke hozzáférhető utasításokat nyújt a díjnyertes “sfoglia” otthon történő elkészítéséhez.

Liszttel, tojással és egy sodrófával az otthoni szakácsok 15 féle klasszikus tésztaformát hozhatnak létre, az egyszerű pappardelle-től egészen a tortelloni-ig.
Négy alaptésztától kezdve az American Sfoglino lépésről lépésre átveszi az olvasóival nagylelkű és emblematikus ételeit, kezdve az esszenciális szószokkal és húslevessel, mint például a Passata di Pomodoro-val és a Carne di Brodo-val, folytatva a zamatos Tagliatelle-vel a Bianco con Proscuitto-val és a Lasagna Verde alla Bolognese-vel.
A mesterkurzusnak számító kiadványhoz olaszországi történetek és a Felix Trattoria autentikus konyhája adja hozzá a befejezést.


Evan Funke kulináris mesemondó, az olasz hagyományok őrzője és a kézzel készített tészta régi világtechnikájának mestere. Funke tésztakészítőként és séfként való szenvedélye megszilárdult Bolognában, Alessandra Spisni mentorálása alatt a Bolognese La Vecchia Scuola-ban. Felix Trattoria a szezonalitás, a meleg vendégszeretet és a regionális Olaszország mélyen gyökerező kulináris hagyományainak filozófiáját testesíti meg.

Photo: Eric Wolfinger

 

 Kapcsolódó videókKosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Evan Funke
Kiadó: Chronicle Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781452173313
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 26.7 x 2.8 cm
Súly: 1.16 kg
Oldalszám: 272
Ár: 10 290 Ft
(9 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Under Pressure

Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.


Szerzők: Thomas Keller

The Vegetarian Silver Spoon

The Vegetarian Silver Spoon

Több mint 200 ízletes, klasszikus és kortárs olasz vegetáriánus recept a közismert Silver Spoon sorozat konyhájából.


Umami

Umami

Egy szakácskönyv az umami-ról? Abszolút! Az ázsiai konyhából ismert ötödik íz, amely természetes része sok élelmiszernek.


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.