Barion Pixel

American Sfoglino

A Master Class in Handmade Pasta


« Vissza | Szerzők: Evan Funke
  2019. október 10. 17:22

American Sfoglino

Az “American Sfoglino” Evan Funke, a Los Angeles-i Felix Trattoria tisztelt séfjének a világ legjobb tésztáinak átfogó útmutatója.


A klasszikus technikák megosztása révén, az Emilia-Romagna régió iskoláján nyugvó, Funke hozzáférhető utasításokat nyújt a díjnyertes “sfoglia” otthon történő elkészítéséhez.

Liszttel, tojással és egy sodrófával az otthoni szakácsok 15 féle klasszikus tésztaformát hozhatnak létre, az egyszerű pappardelle-től egészen a tortelloni-ig.
Négy alaptésztától kezdve az American Sfoglino lépésről lépésre átveszi az olvasóival nagylelkű és emblematikus ételeit, kezdve az esszenciális szószokkal és húslevessel, mint például a Passata di Pomodoro-val és a Carne di Brodo-val, folytatva a zamatos Tagliatelle-vel a Bianco con Proscuitto-val és a Lasagna Verde alla Bolognese-vel.
A mesterkurzusnak számító kiadványhoz olaszországi történetek és a Felix Trattoria autentikus konyhája adja hozzá a befejezést.


Evan Funke kulináris mesemondó, az olasz hagyományok őrzője és a kézzel készített tészta régi világtechnikájának mestere. Funke tésztakészítőként és séfként való szenvedélye megszilárdult Bolognában, Alessandra Spisni mentorálása alatt a Bolognese La Vecchia Scuola-ban. Felix Trattoria a szezonalitás, a meleg vendégszeretet és a regionális Olaszország mélyen gyökerező kulináris hagyományainak filozófiáját testesíti meg.

Photo: Eric Wolfinger

 

 



Kapcsolódó videók







Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Evan Funke
Kiadó: Chronicle Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781452173313
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 26.7 x 2.8 cm
Súly: 1.16 kg
Oldalszám: 272
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Core by Clare Smyth

Core by Clare Smyth

Exkluzív betekintés az elismert séf, Clare Smyth munkájába és gondolkodásába, valamint három Michelin-csillagos éttermébe, a Core by Clare Smyth-be, a londoni Notting Hillben.


Szerzők: Clare Smyth

Reasoned Gourmandise

Reasoned Gourmandise

Cukrászda: ezer érzelmet felkeltő szó, ősi, jóindulatú és ínyenc, gyakran a bőség szinonimája, amikor testünk komolytalanul követel valamilyen csemegét.


Szerzők: Frédéric Bau

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.