Baking and Pastry
Mastering the Art and Craft
A Culinary Institute of America által szerkesztett, összeállított oktató kiadvány. Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, frissített változata az egyik legátfogóbb referencia könyv, amely magában foglalja az eszközöket, összetevőket, konyhatechnikákat, képleteket, melyek szükségesek ahhoz, hogy kiváló kenyér, pék és ellenállhatatlan desszerteket készítsünk.
A CIA Intézet több mint 300 új recepttel, fényképpel és illusztrációval továbbfejlesztette és felülvizsgálta és naprakész információkkal látta el a legutóbbi Baking and Pastry kiadványát.
A sütés és cukrászat teljes skáláját lefedve széles körben ajánlott szakembereknek és olyan olvasóknak, akik szeretnének sütni. Ez a könyv részletes, hozzáférhető útmutatásokat nyújt a sütési technikákról, kezdve élesztős kenyerekkel, cukrász tésztákkal, gyors kenyerekkel, reggeli süteményekkel, a sós termékektől a kekszekig, folytatva a pitekkel, tortákkal, fagyos desszertekkel, pudingokkal, és végül a felfújtakkal és a csokoládés édességekkel zárva a sort.
Ezenkívül ez a felülvizsgált kiadás új információkat tartalmaz a fenntarthatóságról és a szezonalitásról, valamint új anyagokat közöl a tányérdesszertekről, különleges alkalmakra készített tortákról, esküvői tortákról, dekorációs technikákról, sós és reggeli süteményekről, valamint a nagyobb mennyiség előállításáról szóló formulák teszik a legátfogóbb sütő- és péksüteményes kézikönyvvé a piacon. Az élethosszig tartó konyhai referenciaként szolgáló kiadvány több mint 900 receptet és 645 színes fényképet és illusztrációt tartalmaz.
Az oktató kiadvány újból kapható, előrendelésre, áregyeztetéssel!
Termékinformációk
Szerző: | The Culinary Institute of America |
Kiadó: | John Wiley and Sons |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, CIA - Culinary Institut of America, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2015 |
ISBN: | 9780470928653 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.6 x 28.2 x 5.4 cm |
Súly: | 3.27 kg |
Oldalszám: | 1136 |
Ár: |
30 990 Ft (29 514 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Meehan's Bartender Manual
A Meehan’s Bartender Manual az elismert mixer, Jim Meehan óriás opusza – az első könyv, ami elmagyarázza a modern bárok hogyanjait és miértjeit. Ez az úttörő mű Meehan kalandos szakmai múltjának krónikája gyakorlati, felvilágosító fejezetekkel, amik egyesítik a történelmet a bennfentes szaktudással.
The Curious Bartender Volume 2
Tristan Stephenson visszatért, hogy világszinten is elismert koktélkeverő tudását használva újból felrázza a koktélvilágot, tökéletesített klasszikus koktélokkal és nevét fémjelző újragondolt alkotásokkal.
First Generation
A Little Fat Boy mögött álló blogger 80 olyan receptet mutat be, amely az első generációs tajvani-amerikai gyermekkorában gyökerezik a közép-nyugaton felnövő tajvani amerikaiként.
KUK [COOK]
Sebastian Frank első könyvében egész kulináris művészetét bemutatja: "kuk [cook]". A szerzőre jellemző, hogy modern, a kulináris jellegzetességei egyértelműek, ami különösen hitelessé teszi, mert Sebastian Frank hétköznapi alapanyagokból, mint például zellerből készít élvezetes és meghökkentő fogásokat.