Barion Pixel

Baking and Pastry

Mastering the Art and Craft


« Vissza | Szerzők: The Culinary Institute of America
  2019. október 25. 20:38

Baking and Pastry

A Culinary Institute of America által szerkesztett, összeállított oktató kiadvány. Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, frissített változata az egyik legátfogóbb referencia könyv, amely magában foglalja az eszközöket, összetevőket, konyhatechnikákat, képleteket, melyek szükségesek ahhoz, hogy kiváló kenyér, pék és ellenállhatatlan desszerteket készítsünk.


A CIA Intézet több mint 300 új recepttel, fényképpel és illusztrációval továbbfejlesztette és felülvizsgálta és naprakész információkkal látta el a legutóbbi Baking and Pastry kiadványát.
A sütés és cukrászat teljes skáláját lefedve széles körben ajánlott szakembereknek és olyan olvasóknak, akik szeretnének sütni. Ez a könyv részletes, hozzáférhető útmutatásokat nyújt a sütési technikákról, kezdve élesztős kenyerekkel, cukrász tésztákkal, gyors kenyerekkel, reggeli süteményekkel, a sós termékektől a kekszekig, folytatva a pitekkel, tortákkal, fagyos desszertekkel, pudingokkal, és végül a felfújtakkal és a csokoládés édességekkel zárva a sort.
Ezenkívül ez a felülvizsgált kiadás új információkat tartalmaz a fenntarthatóságról és a szezonalitásról, valamint új anyagokat közöl a tányérdesszertekről, különleges alkalmakra készített tortákról, esküvői tortákról, dekorációs technikákról, sós és reggeli süteményekről, valamint a nagyobb mennyiség előállításáról szóló formulák teszik a legátfogóbb sütő- és péksüteményes kézikönyvvé a piacon. Az élethosszig tartó konyhai referenciaként szolgáló kiadvány több mint 900 receptet és 645 színes fényképet és illusztrációt tartalmaz.

Az oktató kiadvány újból kapható, előrendelésre, áregyeztetéssel! 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: The Culinary Institute of America
Kiadó: John Wiley and Sons
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, CIA - Culinary Institut of America, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9780470928653
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 28.2 x 5.4 cm
Súly: 3.27 kg
Oldalszám: 1136
Ár: 30 990 Ft
(29 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:


Szerzők:

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.