Barion Pixel

Cannelle et Vanille Bakes Simple

A New Way to Bake Gluten-Free by Aran Goyoaga


« Vissza | Szerzők: Aran Goyoaga
  2022. augusztus 16. 14:19

Cannelle et Vanille Bakes Simple

Aran Goyoga 100 receptet oszt meg, amelyek bemutatják, milyen egyszerű és finoman lehet gluténmentesen sütni. 


A receptek között csábító kenyerek, torták, piték, tarte-ok, kekszek és cookie-k találhatók. Aran megosztja a gluténmentes, univerzális sütőkeverékét is, így Ön is könnyedén elkészítheti. További bónusz, hogy minden recept tejmentes helyettesítést is kínál. Találékony, jól bevált receptekkel és Aran világos útmutatásával és lenyűgöző fotóival a gluténmentes sütés boldogan egyszerű, és minden alkalommal ellenállhatatlanul jó eredményeket produkálhat.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Aran Goyoaga
Kiadó: Sasquatch Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. augusztus 16.
ISBN: 9781632173706
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 25.4 x 3.1 cm
Súly: 1.09 kg
Oldalszám: 304
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt. 


Sous-Vide Cuisine

Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland