Cannelle et Vanille Bakes Simple
A New Way to Bake Gluten-Free by Aran Goyoaga

Aran Goyoga 100 receptet oszt meg, amelyek bemutatják, milyen egyszerű és finoman lehet gluténmentesen sütni.
A receptek között csábító kenyerek, torták, piték, tarte-ok, kekszek és cookie-k találhatók. Aran megosztja a gluténmentes, univerzális sütőkeverékét is, így Ön is könnyedén elkészítheti. További bónusz, hogy minden recept tejmentes helyettesítést is kínál. Találékony, jól bevált receptekkel és Aran világos útmutatásával és lenyűgöző fotóival a gluténmentes sütés boldogan egyszerű, és minden alkalommal ellenállhatatlanul jó eredményeket produkálhat.
Termékinformációk
Szerző: | Aran Goyoaga |
Kiadó: | Sasquatch Books |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. augusztus 16. |
ISBN: | 9781632173706 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 25.4 x 3.1 cm |
Súly: | 1.09 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Meine Alpenküche

Szakácskönyv az új svájci konyháról, az Alpokból – a 3 Michelin csillagos Memories étterem séfjétől, aki hegyi, természetes alapanyagokból varázsol egyedi fogásokat.
New-School Sweets

Két Cukrász. 70+ sütemény. Korlátlan íz.
„Vegyen mindent elő, amit tud a cukrászatról, és dobja ki az ablakon”. Vinesh Johny és Andrés Lara, két zseniális cukrász, oktató és barát, összejönnek, hogy olyan péksüteményeket mutassanak neked, amilyet még soha nem kóstoltál.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Mediterranean - Andreu Genestra

Mediterrán alkotások és a legkifinomultabb jelenlegi kulináris technikák. Több mint 50 alkotás, amelyek bejárják a Földközi-tengert egy 272 oldalas könyvben.