Barion Pixel

Cannelle et Vanille Bakes Simple

A New Way to Bake Gluten-Free by Aran Goyoaga


« Vissza | Szerzők: Aran Goyoaga
  2022. augusztus 16. 14:19

Cannelle et Vanille Bakes Simple

Aran Goyoga 100 receptet oszt meg, amelyek bemutatják, milyen egyszerű és finoman lehet gluténmentesen sütni. 


A receptek között csábító kenyerek, torták, piték, tarte-ok, kekszek és cookie-k találhatók. Aran megosztja a gluténmentes, univerzális sütőkeverékét is, így Ön is könnyedén elkészítheti. További bónusz, hogy minden recept tejmentes helyettesítést is kínál. Találékony, jól bevált receptekkel és Aran világos útmutatásával és lenyűgöző fotóival a gluténmentes sütés boldogan egyszerű, és minden alkalommal ellenállhatatlanul jó eredményeket produkálhat.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Aran Goyoaga
Kiadó: Sasquatch Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. augusztus 16.
ISBN: 9781632173706
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 25.4 x 3.1 cm
Súly: 1.09 kg
Oldalszám: 304
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Tea - Wine’s Sober Sibling

Tea - Wine’s Sober Sibling

Tea az ételhez? Miért tenne ilyet? Nos, például azért, mert a tea ugyanolyan jól képes fokozni és összehozni az ízeket, mint a bor, és legalább olyan összetett.


Éclair by GARUHARU

Éclair by GARUHARU

A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.


Szerzők: Yun Eunyoung

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash