Cannelle et Vanille Bakes Simple
A New Way to Bake Gluten-Free by Aran Goyoaga

Aran Goyoga 100 receptet oszt meg, amelyek bemutatják, milyen egyszerű és finoman lehet gluténmentesen sütni.
A receptek között csábító kenyerek, torták, piték, tarte-ok, kekszek és cookie-k találhatók. Aran megosztja a gluténmentes, univerzális sütőkeverékét is, így Ön is könnyedén elkészítheti. További bónusz, hogy minden recept tejmentes helyettesítést is kínál. Találékony, jól bevált receptekkel és Aran világos útmutatásával és lenyűgöző fotóival a gluténmentes sütés boldogan egyszerű, és minden alkalommal ellenállhatatlanul jó eredményeket produkálhat.
Termékinformációk
Szerző: | Aran Goyoaga |
Kiadó: | Sasquatch Books |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. augusztus 16. |
ISBN: | 9781632173706 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 25.4 x 3.1 cm |
Súly: | 1.09 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig.
The Curious Bartender Volume 2

Tristan Stephenson visszatért, hogy világszinten is elismert koktélkeverő tudását használva újból felrázza a koktélvilágot, tökéletesített klasszikus koktélokkal és nevét fémjelző újragondolt alkotásokkal.
The Jewish Cookbook

A kortárs, globális zsidó konyha gazdag váza, több száz történettel és otthoni szakácsok receptjeivel.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.