Barion Pixel

COLLECTION Entremets et Petits Gâteaux

Meilleur Ouvrier de France


« Vissza | Szerzők: Jean Michel Perruchon
  2017. február 10. 20:36

COLLECTION Entremets et Petits Gâteaux

Alig 3 évvel utolsó kiadványuk - a Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons - megjelenése után, Jean Michel Perruchon és a l’École Bellouet tanárai elénk tárják legújabb ötleteiket és alkotásaikat adagos desszertek, tortácskák, és apró piték formájában, nagyjából 60 eredeti, változatlan recepten keresztül. 


Fenntartva a folyamatosságot az eddig megjelent könyvekkel, új (a gazdasági szempontokat is szem előtt tartó) íz-párosításokat és díszítéseket ismerhetünk meg. 

A mű gondolatmenetét a kézműves cukrászmesterség legmagasabb színvonala jellemzi.

Photo: Ecole Bellouet Conseil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jean Michel Perruchon
Kiadó: Ecole Bellouet Conseil Paris
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9782918223061
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 21.5 x 30 x 2 cm
Súly: 1.75 kg
Oldalszám: 320
Ár: 36 990 Ft
(35 229 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:

Is This A Cookbook?

Is This A Cookbook?

Nos, tele van Heston tipikusan zseniális, finom és ötletes receptjeivel, köztük zöld gazpacho, cékla és borsó saláta, quinoa zöldségekkel, marokkói pástétomok, kender panna cotta, banán és petrezselymes turmix, paradicsomos és kávés muffin, paszternák granola, rizsfagylalt, sherry ecetes posset, krikett ketchup, kakukkfüves és narancsos kombucha, nem feledkezve meg a popcorn csirkéről, igazi pattogatott kukoricával. Minden recept egyszerű, egyértelmű és teljesen megvalósítható. 


Wild Brews

Wild Brews

A természetben előforduló élesztők és baktériumok keverékével előállított vadon erjesztett sörök a sörvilág „fine dining”-ja.


Szerzők: Jaega Wise

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash