Contemporary Milanese Cooking
The best of Milanese cooking by one of the most renowned Milanese chef
A milánói konyha legjava, az egyik legnevesebb milánói séftől, csodálatos illusztrációkkal, tele élénk részletekkel.
Egy elragadó kulináris utazás a milánói konyha csodálatos világának felfedezésére, kortárs szemüvegen keresztül bemutatva, ugyanakkor a hagyományos hatásokat is kiemelve.
A könyv 13 fejezetre tagolódik, amelyek mindegyike egy-egy hozzávalónak vagy ételnek szól: az érdekes és történelmi részletekben gazdag, rövid bevezetőket tippek követik a termékek minőségének és szezonalitásának felismeréséhez. A szerzők felbecsülhetetlen értékű tanácsokat osztanak meg az olvasókkal.
Elvezetik Önt a téli zöldségek újragondolásához, olyan pompás ételeken keresztül, mint a káposzta tekercs, karfiolkrém és sült hagyma.
Emellett megismerkedhet a belsőségekkel való főzés számos kulináris lehetőségével, olyan hagyományos ételekkel, mint a milánói pacal. Élvezze a borban és húslevesben főtt párolt hús kellemes ízeit, a liba cassoeula kifinomult élményét és a milánói klasszikusok, például az ossobuco időtlen vonzerejét.
Azoknak, akik szeretnének elmélyülni a hagyományokban, miközben a jelen pulzusán akarják tartani az ujjukat a Contemporary Milanese Cooking biztosan nem fog csalódást okozni.







Termékinformációk
| Szerzők: | Cesare Battisti, Gabriele Zanatta |
| Kiadó: | Guido Tommasi Editore |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. július 04. |
| ISBN: | 9788867533503 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19.3 x 26.2 x 2.8 cm |
| Súly: | 1.2 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
12 890 Ft (12 276 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Recipes from The American South
Egy otthoni szakács kalauza Amerika egyik legváltozatosabb – és legízletesebb – konyhájához, a James Beard-díjas szerző és gasztronómiatörténész, Michael W. Twitty tollából.
The Bacon Bible
A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.