Barion Pixel

Contemporary Milanese Cooking

The best of Milanese cooking by one of the most renowned Milanese chef


« Vissza | Szerzők: Cesare Battisti, Gabriele Zanatta
  2024. július 04. 16:41

Contemporary Milanese Cooking

A milánói konyha legjava, az egyik legnevesebb milánói séftől, csodálatos illusztrációkkal, tele élénk részletekkel.


Egy elragadó kulináris utazás a milánói konyha csodálatos világának felfedezésére, kortárs szemüvegen keresztül bemutatva, ugyanakkor a hagyományos hatásokat is kiemelve.

A könyv 13 fejezetre tagolódik, amelyek mindegyike egy-egy hozzávalónak vagy ételnek szól: az érdekes és történelmi részletekben gazdag, rövid bevezetőket tippek követik a termékek minőségének és szezonalitásának felismeréséhez. A szerzők felbecsülhetetlen értékű tanácsokat osztanak meg az olvasókkal.

Elvezetik Önt a téli zöldségek újragondolásához, olyan pompás ételeken keresztül, mint a káposzta tekercs, karfiolkrém és sült hagyma.
Emellett megismerkedhet a belsőségekkel való főzés számos kulináris lehetőségével, olyan hagyományos ételekkel, mint a milánói pacal. Élvezze a borban és húslevesben főtt párolt hús kellemes ízeit, a liba cassoeula kifinomult élményét és a milánói klasszikusok, például az ossobuco időtlen vonzerejét.

Azoknak, akik szeretnének elmélyülni a hagyományokban, miközben a jelen pulzusán akarják tartani az ujjukat a Contemporary Milanese Cooking biztosan nem fog csalódást okozni.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Cesare Battisti, Gabriele Zanatta
Kiadó: Guido Tommasi Editore
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2024. július 04.
ISBN: 9788867533503
Nyelv: Angol
Méretek: 19.3 x 26.2 x 2.8 cm
Súly: 1.2 kg
Oldalszám: 256
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Atlas of Bourbon and American Whiskey

The Atlas of Bourbon and American Whiskey

Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.


Szerzők: Eric Zandona

The Atlas of Bourbon and American Whiskey

The Atlas of Bourbon and American Whiskey

Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.


Szerzők: Eric Zandona

The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok” Angelo Corvitto. Egy fagylaltkészítő mester javaslatai egy presztízs szakkiadvány formájában. A cukrászkönyv ismerteti, megmagyarázza a mesterfogalmakat, úgy, mint az AFP, SP, stb. Angelo Corvitto egész pályafutása a tökéletes fagylalt készítése körül forog.


Szerzők: Angelo Corvitto

Garuharu Book Collection

Garuharu Book Collection

Garuharu / Yun Eunyoung/ cukrászséf professzionális könyvei egy csomagban, kedvezményesen! A nagysikerű könyvsorozat Eclair, Tarte, Decoration, Travel Cake most kedvezményes áron, amennyiben egyszerre szeretné megvásárolni a négy kiadványt. 


Szerzők: Yun Eunyoung