Contemporary Milanese Cooking
The best of Milanese cooking by one of the most renowned Milanese chef

A milánói konyha legjava, az egyik legnevesebb milánói séftől, csodálatos illusztrációkkal, tele élénk részletekkel.
Egy elragadó kulináris utazás a milánói konyha csodálatos világának felfedezésére, kortárs szemüvegen keresztül bemutatva, ugyanakkor a hagyományos hatásokat is kiemelve.
A könyv 13 fejezetre tagolódik, amelyek mindegyike egy-egy hozzávalónak vagy ételnek szól: az érdekes és történelmi részletekben gazdag, rövid bevezetőket tippek követik a termékek minőségének és szezonalitásának felismeréséhez. A szerzők felbecsülhetetlen értékű tanácsokat osztanak meg az olvasókkal.
Elvezetik Önt a téli zöldségek újragondolásához, olyan pompás ételeken keresztül, mint a káposzta tekercs, karfiolkrém és sült hagyma.
Emellett megismerkedhet a belsőségekkel való főzés számos kulináris lehetőségével, olyan hagyományos ételekkel, mint a milánói pacal. Élvezze a borban és húslevesben főtt párolt hús kellemes ízeit, a liba cassoeula kifinomult élményét és a milánói klasszikusok, például az ossobuco időtlen vonzerejét.
Azoknak, akik szeretnének elmélyülni a hagyományokban, miközben a jelen pulzusán akarják tartani az ujjukat a Contemporary Milanese Cooking biztosan nem fog csalódást okozni.
Termékinformációk
Szerzők: | Cesare Battisti, Gabriele Zanatta |
Kiadó: | Guido Tommasi Editore |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. július 04. |
ISBN: | 9788867533503 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.3 x 26.2 x 2.8 cm |
Súly: | 1.2 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
12 890 Ft (12 276 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
The Italian Pantry

A világhírű séf, Theo Randall megosztja 10 főtt összetevőjét (paradicsom, vargánya, parmezán, citrom, leveles zöldségek, ricotta, polenta, fenyőmag, méz és zsemlemorzsa), és felfedi kedvenc főzési módjait 100 mesés recepten keresztül.
Eataly: Contemporary Italian Cooking

A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.