Barion Pixel

Csokoládé Le Cordon Bleu

180 recept fotókkal a világhírű francia intézet cukrászaitól


« Vissza | Szerzők: l’Institut Le Cordon Bleu
  2021. október 15. 15:21

Csokoládé Le Cordon Bleu

Fedezze fel a világot, ahol a csokoládé a király, ahol ez a legváltozatosabb összetevő zamatos tortákká, pitékké, mousse és jeges desszertekké, italokká, kekszekké és egyéb édességekké alakul át.


Itt van a csábító klasszikusok végső gyűjteménye, valamint új és eredeti alkotások széles választéka. A siker azért garantált, mert a recepteket a világ legrégebbi és legismertebb kulináris intézményének szakemberei készítették, a Cordon Bleu, amely híres a kulináris szakértelem bemutatásáról olyan módon, amely világos és könnyen érthető.

Amellett, hogy minden kész alkotásról fénykép készült, a nélkülözhetetlen mozzanatok, technikák széles skáláját lépésről-lépésre illusztrálják fényképekkel, ami lehetővé teszi a receptek mélyebb megismerését, elkészítését.

Az összes, itt bemutatott 180 recept közül biztosan az étkezés csúcspontja lesz, függetlenül attól, hogy egy vacsora káprázatos fináléját keresi, vagy éppen egy különleges napra, vagy csak egyszerűen valamit magadnak, családodnak vagy barátaidnak szeretnél. Ez “A” kulináris kalauz minden csokoládéra.

Az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu a világ vezető kulináris művészeti és szállodavezetési intézményeinek oktató hálózata. A kulináris programokat mind a szakmai, mind az amatőrök számára biztosítják.
A professzionális szakoktatók nagy nemzeti és nemzetközi versenyek győztesei, akik szívesen osztják meg szenvedélyüket, és továbbadják tudásukat a világ minden tájáról érkező diákoknak.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: l’Institut Le Cordon Bleu
Kiadó: Geopen
Kategória: Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Magyar / Hungarian Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. december 02.
ISBN: 9789635160761
Nyelv: Magyar
Méretek: 21 x 24 x 4 cm
Súly: 2.78 kg
Oldalszám: 416
Ár (AKCIÓS): 9 900 Ft helyett: 7 920 Ft
Státusz: Raktáron

Cuines,33

Cuines,33

Professzionális motocross versenyző akart lenni, de egy súlyos baleset összetörte a gyermekkori álmát. Éppen ezért Edwin Menue egy másik cél felé irányította ambícióját: a konyha felé. 


Szerzők: Edwin Menue

Milk Street Vegetables

Milk Street Vegetables

Christopher Kimball Milk Street-je merész, egyszerű recepteket keres a világban, és adaptálja azokat az otthoni konyhákra. Egy új könyvében ő és csapata a táplálkozási piramis egyik leginkább kihasználatlan szegletére, a zöldségekre hívja fel a figyelmet.


Meat

Meat

Olyan időkben, amikor figyelmesebbeknek kell lennünk a húsfogyasztásunkkal kapcsolatban, ez a mérföldkőnek számító kiadvány a legfontosabb hozzávalót adja a kezünkbe: a tudást. A Meat: The Ultimate Companion-t úgy tervezték, hogy átvezessen a hús világán, a tenyésztők, a hentesek és a legjobb szakácsok szemein keresztül és segítsen megválaszolni néhány kérdést, amit azelőtt tennél fel, mielőtt húst vásárolsz. 


Grist

Grist

A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket.