Barion Pixel

Csokoládé Le Cordon Bleu

180 recept fotókkal a világhírű francia intézet cukrászaitól


« Vissza | Szerzők: l’Institut Le Cordon Bleu
  2021. október 15. 15:21

Csokoládé Le Cordon Bleu

Fedezze fel a világot, ahol a csokoládé a király, ahol ez a legváltozatosabb összetevő zamatos tortákká, pitékké, mousse és jeges desszertekké, italokká, kekszekké és egyéb édességekké alakul át.


Itt van a csábító klasszikusok végső gyűjteménye, valamint új és eredeti alkotások széles választéka. A siker azért garantált, mert a recepteket a világ legrégebbi és legismertebb kulináris intézményének szakemberei készítették, a Cordon Bleu, amely híres a kulináris szakértelem bemutatásáról olyan módon, amely világos és könnyen érthető.

Amellett, hogy minden kész alkotásról fénykép készült, a nélkülözhetetlen mozzanatok, technikák széles skáláját lépésről-lépésre illusztrálják fényképekkel, ami lehetővé teszi a receptek mélyebb megismerését, elkészítését.

Az összes, itt bemutatott 180 recept közül biztosan az étkezés csúcspontja lesz, függetlenül attól, hogy egy vacsora káprázatos fináléját keresi, vagy éppen egy különleges napra, vagy csak egyszerűen valamit magadnak, családodnak vagy barátaidnak szeretnél. Ez “A” kulináris kalauz minden csokoládéra.

Az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu a világ vezető kulináris művészeti és szállodavezetési intézményeinek oktató hálózata. A kulináris programokat mind a szakmai, mind az amatőrök számára biztosítják.
A professzionális szakoktatók nagy nemzeti és nemzetközi versenyek győztesei, akik szívesen osztják meg szenvedélyüket, és továbbadják tudásukat a világ minden tájáról érkező diákoknak.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: l’Institut Le Cordon Bleu
Kiadó: Geopen
Kategória: Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Magyar / Hungarian Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. december 02.
ISBN: 9789635160761
Nyelv: Magyar
Méretek: 21 x 24 x 4 cm
Súly: 2.78 kg
Oldalszám: 416
Ár (AKCIÓS): 9 900 Ft helyett: 7 920 Ft
Státusz: Raktáron

The Italian Pantry

The Italian Pantry

A világhírű séf, Theo Randall megosztja 10 főtt összetevőjét (paradicsom, vargánya, parmezán, citrom, leveles zöldségek, ricotta, polenta, fenyőmag, méz és zsemlemorzsa), és felfedi kedvenc főzési módjait 100 mesés recepten keresztül. 


Szerzők: Theo Randall

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Ultimate Book of Chocolate

The Ultimate Book of Chocolate

A The Ultimate Book of Chocolate könyvvel a képzett cukrász Melanie Dupuis megtanítja, hogyan váltsa valóra csokoládéálmait. 


Szerzők: Mélanie Dupuis