Csokoládé Le Cordon Bleu
180 recept fotókkal a világhírű francia intézet cukrászaitól
Fedezze fel a világot, ahol a csokoládé a király, ahol ez a legváltozatosabb összetevő zamatos tortákká, pitékké, mousse és jeges desszertekké, italokká, kekszekké és egyéb édességekké alakul át.
Itt van a csábító klasszikusok végső gyűjteménye, valamint új és eredeti alkotások széles választéka. A siker azért garantált, mert a recepteket a világ legrégebbi és legismertebb kulináris intézményének szakemberei készítették, a Cordon Bleu, amely híres a kulináris szakértelem bemutatásáról olyan módon, amely világos és könnyen érthető.
Amellett, hogy minden kész alkotásról fénykép készült, a nélkülözhetetlen mozzanatok, technikák széles skáláját lépésről-lépésre illusztrálják fényképekkel, ami lehetővé teszi a receptek mélyebb megismerését, elkészítését.
Az összes, itt bemutatott 180 recept közül biztosan az étkezés csúcspontja lesz, függetlenül attól, hogy egy vacsora káprázatos fináléját keresi, vagy éppen egy különleges napra, vagy csak egyszerűen valamit magadnak, családodnak vagy barátaidnak szeretnél. Ez “A” kulináris kalauz minden csokoládéra.
Az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu a világ vezető kulináris művészeti és szállodavezetési intézményeinek oktató hálózata. A kulináris programokat mind a szakmai, mind az amatőrök számára biztosítják.
A professzionális szakoktatók nagy nemzeti és nemzetközi versenyek győztesei, akik szívesen osztják meg szenvedélyüket, és továbbadják tudásukat a világ minden tájáról érkező diákoknak.



Termékinformációk
| Szerző: | l’Institut Le Cordon Bleu |
| Kiadó: | Geopen |
| Kategória: | Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Magyar / Hungarian Books, Csokoládé / Chocolate |
| Kiadás éve: | 2021 |
| Forgalmazás kezdete: | 2021. december 02. |
| ISBN: | 9789635160761 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méretek: | 21 x 24 x 4 cm |
| Súly: | 2.78 kg |
| Oldalszám: | 416 |
| Ár: |
9 900 Ft (9 429 + ÁFA) |
| Státusz: |
Keresés
Portugal - The Cookbook
Ünnepelje Portugália élénk, globálisan befolyásolt és nagy befolyású étkezési kultúráját Leandro Carreira elismert séf több mint 550 klasszikus és kortárs receptjével.
The Art of Fermentation
A 2013-as James Beard Foundation Book Award for Reference és ösztöndíj nyertese és New York Times bestseller, a The Art of Fermentation a legátfogóbb csináld-magad kalauz a fermentáláshoz, amit valaha is kiadtak.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.