Barion Pixel

Curry

Authentic flavours from the world of spice for the modern cook


« Vissza | Szerzők: Vivek Singh
  2021. június 04. 18:14

Curry

India, Pakisztán, Srí Lanka, Thaiföld, a Karib-tenger - és bárhonnan, ahol a currynek hagyománya van - top séfek és szakácsok megosztják velünk receptjeiket.


Próbálja ki a thai dzsungel curry-t, a csirke adobót vagy a dél-afrikai bunny chow-t. Mind a 200 recept hiteles és a modern szakács számára íródott.
A számos jellemzés további dimenziót adnak a kiadványnak, bemutatva a legfontosabb fűszer kombinációkat és összetevőket, amelyek meghatározzák az egyes helyi ételeket.
Kitörni és felfedezni az új határokat, vagy támaszkodjon erre a hiteles forrásra a régi kedvencekhez. Bárhogyan is dönt, a „forró eredmények” minden alkalommal garantáltak.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Vivek Singh
Kiadó: DK
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. június 04.
ISBN: 9780241440322
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 24 x 3.4 cm
Súly: 1.23 kg
Oldalszám: 368
Ár: 8 990 Ft
(8 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Az Ikarus étterem vendégszakácsai kivételes konyhaművészetüket mutatják be, legyen szó fúziós, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyháról. Martin Klein ügyvezető séf a nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja; kulináris turnéja például Görögország, Franciaország és Brazília felé vezet.


Fish for Dinner

Fish for Dinner

Vadonatúj kollekció az Egyesült Királyság leghíresebb „halas” szakácsától, aki elmagyarázza, milyen halat és hogyan kell főzni, valamint ízletes és inspiráló módszereket kínál a szezonális és fenntartható halak elkészítésre. 


Szerzők: Nathan Outlaw

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Etxebarri

Etxebarri

Az Etxebarri étteremről írt izgatottan várt első könyv, amelyet a világ egyik legjobb grill-éttermének tartanak. Bittor Arguinzoniz grillzseni, Asador Etxebarri nevű éttermével ért el világhírt, aminek Axpe parasztközössége ad otthont, egy hegyek mögött fészkelő apró faluban, Bilbaotól egy órányi autóútra délkeletre.