Barion Pixel

Curry

Authentic flavours from the world of spice for the modern cook


« Vissza | Szerzők: Vivek Singh
  2021. június 04. 18:14

Curry

India, Pakisztán, Srí Lanka, Thaiföld, a Karib-tenger - és bárhonnan, ahol a currynek hagyománya van - top séfek és szakácsok megosztják velünk receptjeiket.


Próbálja ki a thai dzsungel curry-t, a csirke adobót vagy a dél-afrikai bunny chow-t. Mind a 200 recept hiteles és a modern szakács számára íródott.
A számos jellemzés további dimenziót adnak a kiadványnak, bemutatva a legfontosabb fűszer kombinációkat és összetevőket, amelyek meghatározzák az egyes helyi ételeket.
Kitörni és felfedezni az új határokat, vagy támaszkodjon erre a hiteles forrásra a régi kedvencekhez. Bárhogyan is dönt, a „forró eredmények” minden alkalommal garantáltak.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Vivek Singh
Kiadó: DK
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. június 04.
ISBN: 9780241440322
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 24 x 3.4 cm
Súly: 1.23 kg
Oldalszám: 368
Ár: 8 990 Ft
(8 562 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Spiritual Coffee

Spiritual Coffee

„Gyere és fedezd fel velem a kávékoktélok múltját, jelenét és jövőjét.”


Szerzők: Martin Hudak

Let's Eat France!

Let's Eat France!

Soha nem volt olyan könyv a "francia" ételekről, mint a Let's Eat France! Egy könyv, amely szó szerint nagyobbnak tűnik, mint az élet. Az ételek szerelmeseinek és a frankofiloknak ünnepe, mely ötvözi az enciklopédia teljes erényét és az infógrafika megszállott vizuális örömeit a rajongók féktelen örömével.


Real Thai Cooking

Real Thai Cooking

A Real Thai Cooking Thaiföld vezető food-bloggere és street food-szakértő, Chawadee "Chow" Nualkhair és Lauren Lulu Taylor szerelmi munkája, akik a recept tesztelését és szerkesztését végezték, valamint számos fényképet biztosítottak. 

 


Ikarus invites the world's best chefs VOL8

Ikarus invites the world's best chefs VOL8

Haute Cuisine a Hangar-7-ben Az Ikarus Étterem vendég séfjei kivételes kulináris művészetüket mutatják be, legyen szó fúziós konyháról, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyhaművészetről. Martin Klein ügyvezető séf nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja.