Barion Pixel

Curry

Authentic flavours from the world of spice for the modern cook


« Vissza | Szerzők: Vivek Singh
  2021. június 04. 18:14

Curry

India, Pakisztán, Srí Lanka, Thaiföld, a Karib-tenger - és bárhonnan, ahol a currynek hagyománya van - top séfek és szakácsok megosztják velünk receptjeiket.


Próbálja ki a thai dzsungel curry-t, a csirke adobót vagy a dél-afrikai bunny chow-t. Mind a 200 recept hiteles és a modern szakács számára íródott.
A számos jellemzés további dimenziót adnak a kiadványnak, bemutatva a legfontosabb fűszer kombinációkat és összetevőket, amelyek meghatározzák az egyes helyi ételeket.
Kitörni és felfedezni az új határokat, vagy támaszkodjon erre a hiteles forrásra a régi kedvencekhez. Bárhogyan is dönt, a „forró eredmények” minden alkalommal garantáltak.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Vivek Singh
Kiadó: DK
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. június 04.
ISBN: 9780241440322
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 24 x 3.4 cm
Súly: 1.23 kg
Oldalszám: 368
Ár: 8 990 Ft
(8 562 + ÁFA)
Státusz: Jövőbeni megjelenés

Bake It Better

Bake It Better

A Bake It Better-ben az Instagram és a TikTok sztárja, Matt Adlard megosztja a jól bevált sütési módszerét, amellyel az otthoni szakácsok a középszintről „pékmesterekké” fejlődhetnek – mindezt saját tempójukban. 


Szerzők: Matt Adlard

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


Heritage et Creations

Heritage et Creations

Íme az Editions Bellouet Conseil, Jean Michel Perruchon MOF gyűjteményének legújabb tagja. Ez a könyv híd a hagyományos receptek, amiket kollégáink tanítottak és a tanáraik csapata által továbbfejlesztett változatai között.


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim