Barion Pixel

Curry

Authentic flavours from the world of spice for the modern cook


« Vissza | Szerzők: Vivek Singh
  2021. június 04. 18:14

Curry

India, Pakisztán, Srí Lanka, Thaiföld, a Karib-tenger - és bárhonnan, ahol a currynek hagyománya van - top séfek és szakácsok megosztják velünk receptjeiket.


Próbálja ki a thai dzsungel curry-t, a csirke adobót vagy a dél-afrikai bunny chow-t. Mind a 200 recept hiteles és a modern szakács számára íródott.
A számos jellemzés további dimenziót adnak a kiadványnak, bemutatva a legfontosabb fűszer kombinációkat és összetevőket, amelyek meghatározzák az egyes helyi ételeket.
Kitörni és felfedezni az új határokat, vagy támaszkodjon erre a hiteles forrásra a régi kedvencekhez. Bárhogyan is dönt, a „forró eredmények” minden alkalommal garantáltak.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Vivek Singh
Kiadó: DK
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. június 04.
ISBN: 9780241440322
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 24 x 3.4 cm
Súly: 1.23 kg
Oldalszám: 368
Ár: 8 990 Ft
(8 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve

Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve

Még egy receptkönyv, amiből már így is sok van? Nem így gondoljuk, és nem is szerettük volna, hogy így legyen. Recepteket természetesen tartalmaz ez a könyv is, szám szerint 143-at, de ennél többet szándékoztunk nyújtani a szenvedélyes szakácsoknak, legyenek felvilágosult amatőrök vagy szakmai gyakorlatuk előtt álló fiatalok.


The Science of Chocolate

The Science of Chocolate

The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában. 


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash