Barion Pixel

Curry

Authentic flavours from the world of spice for the modern cook


« Vissza | Szerzők: Vivek Singh
  2021. június 04. 18:14

Curry

India, Pakisztán, Srí Lanka, Thaiföld, a Karib-tenger - és bárhonnan, ahol a currynek hagyománya van - top séfek és szakácsok megosztják velünk receptjeiket.


Próbálja ki a thai dzsungel curry-t, a csirke adobót vagy a dél-afrikai bunny chow-t. Mind a 200 recept hiteles és a modern szakács számára íródott.
A számos jellemzés további dimenziót adnak a kiadványnak, bemutatva a legfontosabb fűszer kombinációkat és összetevőket, amelyek meghatározzák az egyes helyi ételeket.
Kitörni és felfedezni az új határokat, vagy támaszkodjon erre a hiteles forrásra a régi kedvencekhez. Bárhogyan is dönt, a „forró eredmények” minden alkalommal garantáltak.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Vivek Singh
Kiadó: DK
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. június 04.
ISBN: 9780241440322
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 24 x 3.4 cm
Súly: 1.23 kg
Oldalszám: 368
Ár: 8 990 Ft
(8 562 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Chicken Soup Manifesto

The Chicken Soup Manifesto

Ez a világ egyik legszélesebb körben értelmezett, szerény és legkedveltebb ételének ünnepe: A Csirkeleves


Szerzők: Jenn Louis

Biotope - Pastorale

Biotope - Pastorale

A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.


Szerzők: Bart de Pooter

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash