Barion Pixel

Des gâteaux & des saisons

Claire Damon


« Vissza | Szerzők: Claire Damon
  2021. november 22. 17:31

Des gâteaux & des saisons

Claire Damon - cukrász séf, a Relais Desserts tagja és a párizsi Des gâteaux et du Pain cukrászda élén (David Grangerrel együtt) első könyvében bemutatja vízióját a cukrászatáról. 


A termékek és az évszakok tisztelete (szezonális bontásban), a színezékek hiánya, a cukor óvatos adagolása, a teljes kiőrlésű liszt és adalékanyagok használata nélkül...mindezt nagyszerű mennyiségben, finom és precíz elrendezéssel.

Photo: Philippe Vaurès Santamaria

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Claire Damon
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 22.
ISBN: 9782379450679
Nyelv: Francia
Méretek: 21.6 x 29.9 x 3.2 cm
Súly: 1.5 kg
Oldalszám: 288
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Revolution in Pastry

Revolution in Pastry

Forradalom a cukrászatban. Legkelendőbb, előző szakkönyvével, a „Tradition in Evolution – Art and Science in Pastry” (Hagyomány fejlődésben – Művészet és tudomány a cukrászatban) című kötettel Leonardo Di Carlo egy innovatív, tudományos és kreatív megközelítést mutatott be, megkérdőjelezve és racionalizálva a laboratóriumi munkamódszert és gondolkodást.


Bliss on Toast - 75 Simple Recipes

Bliss on Toast - 75 Simple Recipes

Mi lehet megnyugtatóbb és kielégítőbb a pirítósnál? És ha kiegészíted néhány ügyesen párosított hozzávalóval, teljes étkezés lehet, nem beszélve a tiszta boldogságról. 


Szerzők: Prue Leith

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.