Barion Pixel

Des gâteaux & des saisons

Claire Damon


« Vissza | Szerzők: Claire Damon
  2021. november 22. 17:31

Des gâteaux & des saisons

Claire Damon - cukrász séf, a Relais Desserts tagja és a párizsi Des gâteaux et du Pain cukrászda élén (David Grangerrel együtt) első könyvében bemutatja vízióját a cukrászatáról. 


A termékek és az évszakok tisztelete (szezonális bontásban), a színezékek hiánya, a cukor óvatos adagolása, a teljes kiőrlésű liszt és adalékanyagok használata nélkül...mindezt nagyszerű mennyiségben, finom és precíz elrendezéssel.

Photo: Philippe Vaurès Santamaria

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Claire Damon
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 22.
ISBN: 9782379450679
Nyelv: Francia
Méretek: 21.6 x 29.9 x 3.2 cm
Súly: 1.5 kg
Oldalszám: 288
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

India The Cookbook

India The Cookbook

Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit. 


Szerzők: Pushpesh Pant

Quay

Quay

Peter Gilmore az ausztrál szakácszseni, a világ egyik legtehetségesebb szakácsa. Étterme a Quay jelenleg a The World's 50 Best Restaurant ranglistáján, az 58-ik helyén található. Az előkelő hely bizonyítja, hogy bizony gazdag beltartalommal rendelkező könyvről van szó.


Szerzők: Peter Gilmore

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Is This A Cookbook?

Is This A Cookbook?

Nos, tele van Heston tipikusan zseniális, finom és ötletes receptjeivel, köztük zöld gazpacho, cékla és borsó saláta, quinoa zöldségekkel, marokkói pástétomok, kender panna cotta, banán és petrezselymes turmix, paradicsomos és kávés muffin, paszternák granola, rizsfagylalt, sherry ecetes posset, krikett ketchup, kakukkfüves és narancsos kombucha, nem feledkezve meg a popcorn csirkéről, igazi pattogatott kukoricával. Minden recept egyszerű, egyértelmű és teljesen megvalósítható.