Des gâteaux & des saisons
Claire Damon
Claire Damon - cukrász séf, a Relais Desserts tagja és a párizsi Des gâteaux et du Pain cukrászda élén (David Grangerrel együtt) első könyvében bemutatja vízióját a cukrászatáról.
A termékek és az évszakok tisztelete (szezonális bontásban), a színezékek hiánya, a cukor óvatos adagolása, a teljes kiőrlésű liszt és adalékanyagok használata nélkül...mindezt nagyszerű mennyiségben, finom és precíz elrendezéssel.
Photo: Philippe Vaurès Santamaria






Termékinformációk
| Szerző: | Claire Damon |
| Kiadó: | Editions de la Martinière |
| Kategória: | Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books |
| Kiadás éve: | 2021 |
| Forgalmazás kezdete: | 2021. november 22. |
| ISBN: | 9782379450679 |
| Nyelv: | Francia |
| Méretek: | 21.6 x 29.9 x 3.2 cm |
| Súly: | 1.5 kg |
| Oldalszám: | 288 |
| Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
The Vegan Pantry - Your First Step into Everyday Plant-Based Cooking
The Vegan Pantry Sung Siwoo séf első szakácskönyve, amely gondosan válogatott, növényi alapú ételeket mutat be – egyszerre könnyen elkészíthetőeket és ízleteseket.
Fine Chocolates Gold
A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3 és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.