Des gâteaux & des saisons
Claire Damon
Claire Damon - cukrász séf, a Relais Desserts tagja és a párizsi Des gâteaux et du Pain cukrászda élén (David Grangerrel együtt) első könyvében bemutatja vízióját a cukrászatáról.
A termékek és az évszakok tisztelete (szezonális bontásban), a színezékek hiánya, a cukor óvatos adagolása, a teljes kiőrlésű liszt és adalékanyagok használata nélkül...mindezt nagyszerű mennyiségben, finom és precíz elrendezéssel.
Photo: Philippe Vaurès Santamaria






Termékinformációk
| Szerző: | Claire Damon |
| Kiadó: | Editions de la Martinière |
| Kategória: | Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books |
| Kiadás éve: | 2021 |
| Forgalmazás kezdete: | 2021. november 22. |
| ISBN: | 9782379450679 |
| Nyelv: | Francia |
| Méretek: | 21.6 x 29.9 x 3.2 cm |
| Súly: | 1.5 kg |
| Oldalszám: | 288 |
| Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
La France sucrée en 100 recettes - Fou de Pâtisserie
Fedezd fel régióink édes kincseit 100 hagyományos és újragondolt cukrász receptben!
Delicious Viennoiseries - 70 puff pastry and brioche recipes
Pain au chocolat az iskola után. Briós egy vasárnap reggelen. Egy hirtelen támadt vágyakozás egy pékség kirakata előtt. Egy pálmalevél, amit lassan rétegről rétegre bontunk le. Mini croissant-ok, amiket túl gyorsan elfogyasztunk.
Delicious Viennoiseries - 70 puff pastry and brioche recipes
Pain au chocolat az iskola után. Briós egy vasárnap reggelen. Egy hirtelen támadt vágyakozás egy pékség kirakata előtt. Egy pálmalevél, amit lassan rétegről rétegre bontunk le. Mini croissant-ok, amiket túl gyorsan elfogyasztunk.
The Curious Bartender Volume 2
Tristan Stephenson visszatért, hogy világszinten is elismert koktélkeverő tudását használva újból felrázza a koktélvilágot, tökéletesített klasszikus koktélokkal és nevét fémjelző újragondolt alkotásokkal.