Barion Pixel

Des gâteaux & des saisons

Claire Damon


« Vissza | Szerzők: Claire Damon
  2021. november 22. 17:31

Des gâteaux & des saisons

Claire Damon - cukrász séf, a Relais Desserts tagja és a párizsi Des gâteaux et du Pain cukrászda élén (David Grangerrel együtt) első könyvében bemutatja vízióját a cukrászatáról. 


A termékek és az évszakok tisztelete (szezonális bontásban), a színezékek hiánya, a cukor óvatos adagolása, a teljes kiőrlésű liszt és adalékanyagok használata nélkül...mindezt nagyszerű mennyiségben, finom és precíz elrendezéssel.

Photo: Philippe Vaurès Santamaria

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Claire Damon
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 22.
ISBN: 9782379450679
Nyelv: Francia
Méretek: 21.6 x 29.9 x 3.2 cm
Súly: 1.5 kg
Oldalszám: 288
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Core by Clare Smyth

Core by Clare Smyth

Exkluzív betekintés az elismert séf, Clare Smyth munkájába és gondolkodásába, valamint három Michelin-csillagos éttermébe, a Core by Clare Smyth-be, a londoni Notting Hillben.


Szerzők: Clare Smyth

Greece: The Cookbook

Greece: The Cookbook

A Greece - The Cookbook a modern görög konyha gazdag és lenyűgöző világának meghatározó műve.


Szerzők: Vefa Alexiadou

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash