Barion Pixel

Eataly: Contemporary Italian Cooking


« Vissza | Szerzők: Eataly
  2016. november 10. 18:59

Eataly: Contemporary Italian Cooking

A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát. 


A kiváló receptek és új ötletek kifinomult tálalásban mutatkoznak, kötelező darabbá téve ezzel ezt a könyvet mindenkinek, aki szeretné megtanulni hogyan főznek az olaszok napjainkban. 

Eljárt az idő a nehéz tésztaételek és a túlságosan gazdag szószok felett – az Eataly új szemmel néz az olasz konyhára, mind a főzés mind az evés tekintetében. Friss és ízletes receptjeivel, világos utasításaival, segítő tanácsaival és képes alapanyag-kalauzával ez a kötet lehetővé teszi, hogy úgy ehessünk, ahogy a mai olaszok.

 

Az Eataly a legnagyobb exkluzív olasz vásárcsarnok a világon, csúcsminőségű éttermekkel, étel-és italpultokkal, pékségekkel, portékákkal és szakácsiskolával.

Az Eataly együttműködésben áll a Slow Food mozgalommal és jelentős a nemzetközi jelenléte a gasztronómia területén.

Photo: Phaidon

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Eataly
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 06.
ISBN: 9781838666866
Nyelv: Angol
Méretek: 18.1 x 27 x 5.7 cm
Súly: 1.93 kg
Oldalszám: 512
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

PLATE by PLATE - 30 Culinary Journeys

Új
PLATE by PLATE  - 30 Culinary Journeys

A könyvben bemutatott séfek között megtalálhatók MICHELIN-csillagos vagy a MICHELIN Guide Seoul & Busan által jegyzett éttermek séfjei, valamint olyan elismert szakácsok, akik régiójuk gasztronómiáját képviselik, vagy szeretett éttermeket vezetnek szerte Koreában.


Szerzők: Several Authors

Let's Eat Italy!

Let's Eat Italy!

Gasztronómia, élelmiszertudomány, történelem, kulturális utalások, legendák, hagyományok, diagramok, grafikonok, fotók és illusztrációk keverékével, a Let's Eat Italy! mind a 400 oldalán. Csábító és mulatságos utazás az olasz ételek világába.


American Sfoglino

American Sfoglino

Az “American Sfoglino” Evan Funke, a Los Angeles-i Felix Trattoria tisztelt séfjének a világ legjobb tésztáinak átfogó útmutatója.


Szerzők: Evan Funke

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon