Barion Pixel

Eataly: Contemporary Italian Cooking


« Vissza | Szerzők: Eataly
  2016. november 10. 18:59

Eataly: Contemporary Italian Cooking

A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát. 


A kiváló receptek és új ötletek kifinomult tálalásban mutatkoznak, kötelező darabbá téve ezzel ezt a könyvet mindenkinek, aki szeretné megtanulni hogyan főznek az olaszok napjainkban. 

Eljárt az idő a nehéz tésztaételek és a túlságosan gazdag szószok felett – az Eataly új szemmel néz az olasz konyhára, mind a főzés mind az evés tekintetében. Friss és ízletes receptjeivel, világos utasításaival, segítő tanácsaival és képes alapanyag-kalauzával ez a kötet lehetővé teszi, hogy úgy ehessünk, ahogy a mai olaszok.

 

Az Eataly a legnagyobb exkluzív olasz vásárcsarnok a világon, csúcsminőségű éttermekkel, étel-és italpultokkal, pékségekkel, portékákkal és szakácsiskolával.

Az Eataly együttműködésben áll a Slow Food mozgalommal és jelentős a nemzetközi jelenléte a gasztronómia területén.

Photo: Phaidon

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Eataly
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 06.
ISBN: 9781838666866
Nyelv: Angol
Méretek: 18.1 x 27 x 5.7 cm
Súly: 1.93 kg
Oldalszám: 512
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Stéphane Glacier utolsó két könyvének (Noël de bûches en bûches és a Petits Gâteaux, Tartes et Entremets) sikere után nemrég bemutatta új, szintén professzionális cukrászkönyvét, a Pâtisseries et Gourmandises / trendek és hagyományok/ címmel.

A francia-angol kétnyelvű cukrászkönyv arra törekszik hogy bemutassa a Glacier féle kézműves cukrászatot: mely lényegét tekintve egyszerű, hatékony, nagyvonalú, modorosságtól mentes és a legtöbb cukrászkonyhán odafigyeléssel, gyakorlással elkészíthető. 


Des gâteaux & des saisons

Des gâteaux & des saisons

Claire Damon - cukrász séf, a Relais Desserts tagja és a párizsi Des gâteaux et du Pain cukrászda élén (David Grangerrel együtt) első könyvében bemutatja vízióját a cukrászatáról. 


Szerzők: Claire Damon

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury