El Celler de Can Roca - Redux Edition
The Book
Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. A könyv, amely részletezi a 25 éves családi étterem történetét.
Amióta az év elején bejelentették a könyv kiadását, azóta hatalmas érdeklődés övezi azt, hiszen a Roca testvérek a világ legjobb étterme díj várományosai is egyben, több étteremkritikus szerint. Azóta bebizonyosodott, hogy aThe World's 50 Best Restaurants 2013 listáján az El Celler de Can Roca a világ legjobb étterme, Noma a második. Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig.
A kiadvány 16 fejezetből áll, amely 90 részletes receptet és több mint 245 katalogizált ételfotót tesz közzé. A három Michelin csillagos étterem könyvének fejezetei különböző inspirációs forrásokra van bontva, melyek segítették Joan, Jordi és Josep Roca kreatív, szakmailag beteljesülő életútját. Témák között találhatjuk a hagyományt, az emlékeket, a parfümöt (mint illatot), az innovációt, a költészetet, és nem utolsósorban a humort.Továbbá megismerhetjük az étterem történetét, filozófiáját, módszereit, inspirációs forrásait, kreatív folyamatait is, melyben Joan az "építész íz" míg Jordi a cukrász és Josep az étterem borszakértője, sommelier-je. A lélegzetelállító fényképeket David Ruano és Francesc Guillamet készítette, a szerzők gondolatait pedig az író Josep Maria Fonalleras szerkesztette össze.
"A könyv, ami nem csak azt mutatja, hogy mit teszünk, hanem azt, hogy hogyan és miért csináljuk." Joan, Josep és Jordi Roca
Kicsinyített változat / Redux Edition
Termékinformációk
Szerzők: | Joan Roca, Jordi Roca, Josep Roca |
Kiadó: | Grub Street Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2016 |
ISBN: | 9781910690291 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.1 x 25.2 x 4.3 cm |
Súly: | 1.57 kg |
Oldalszám: | 464 |
Ár: |
12 890 Ft (12 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Book of Pintxos
Először a baszkföldi bárokban található pintxos recepteket gyűjtöttük össze, hogy bemutassuk a végleges bibliát a baszk kultúra e jelentős ételéről, annak történelmével és az őket létrehozó emberekkel együtt.
Az Epicurious 2024 tavaszának legjobb új szakácskönyvének választotta!
The Elements Of Pizza
Ebben a sokat várt szakácskönyvben Ken Forkish – a nagy népszerűségnek örvendő portland-i Artisan Pizza tulajdonosa, a Flour Water Salt Yeast c. könyv James Beard és IACP díjakkal kitüntetett írója, és az Egyesült Államok egyik legmegbízhatóbb szaktekintélye, ami a sütést illeti, bebizonyítja, hogy a fantasztikus pizza minden otthon számára elérhető.
The Elements Of Pizza
Ebben a sokat várt szakácskönyvben Ken Forkish – a nagy népszerűségnek örvendő portland-i Artisan Pizza tulajdonosa, a Flour Water Salt Yeast c. könyv James Beard és IACP díjakkal kitüntetett írója, és az Egyesült Államok egyik legmegbízhatóbb szaktekintélye, ami a sütést illeti, bebizonyítja, hogy a fantasztikus pizza minden otthon számára elérhető.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.