Barion Pixel

El Celler de Can Roca - Redux Edition

The Book


« Vissza | Szerzők: Joan Roca, Jordi Roca, Josep Roca
  2013. május 27. 16:39

El Celler de Can Roca - Redux Edition

Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. A könyv, amely részletezi a 25 éves családi étterem történetét.


Amióta az év elején bejelentették a könyv kiadását, azóta hatalmas érdeklődés övezi azt, hiszen a Roca testvérek a világ legjobb étterme díj várományosai is egyben, több étteremkritikus szerint. Azóta bebizonyosodott, hogy aThe World's 50 Best Restaurants 2013 listáján az El Celler de Can Roca a világ legjobb étterme, Noma a második. Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. 

A kiadvány 16 fejezetből áll, amely 90 részletes receptet és több mint 245 katalogizált ételfotót tesz közzé. A három Michelin csillagos étterem könyvének fejezetei különböző inspirációs forrásokra van bontva, melyek segítették Joan, Jordi és Josep Roca kreatív, szakmailag beteljesülő életútját. Témák között találhatjuk a hagyományt, az emlékeket, a parfümöt (mint illatot), az innovációt, a költészetet, és nem utolsósorban a humort.Továbbá megismerhetjük az étterem történetét, filozófiáját, módszereit, inspirációs forrásait, kreatív folyamatait is, melyben Joan az "építész íz" míg Jordi a cukrász és Josep az étterem borszakértője, sommelier-je. A lélegzetelállító fényképeket David Ruano és Francesc Guillamet készítette, a szerzők gondolatait pedig az író Josep Maria Fonalleras szerkesztette össze. 

"A könyv, ami nem csak azt mutatja, hogy mit teszünk, hanem azt, hogy hogyan és miért csináljuk." Joan, Josep és Jordi Roca

Kicsinyített változat / Redux Edition

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Joan Roca, Jordi Roca, Josep Roca
Kiadó: Grub Street Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9781910690291
Nyelv: Angol
Méretek: 18.1 x 25.2 x 4.3 cm
Súly: 1.57 kg
Oldalszám: 464
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Nostalgic Delights

Nostalgic Delights

A Nostalgic Delights lapjain a díjnyertes cukrász és csokoládékészítő, William Curley gyermekkorának hangulatait és elmúlt idők emlékeit szándékozik újjáteremteni, klasszikus recepteket modernizálva saját, egyedi alkotásaival.


Szerzők: William Curley

Sprout & Co Saladology

Sprout & Co Saladology

Jack és Theo Kirwan, az elismert dublini székhelyű éttermek, a Sprout társalapítói elkötelezettek abban, hogy megmutassák, milyen ízletes lehet egy saláta. 


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim