El Celler de Can Roca - Redux Edition
The Book

Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. A könyv, amely részletezi a 25 éves családi étterem történetét.
Amióta az év elején bejelentették a könyv kiadását, azóta hatalmas érdeklődés övezi azt, hiszen a Roca testvérek a világ legjobb étterme díj várományosai is egyben, több étteremkritikus szerint. Azóta bebizonyosodott, hogy aThe World's 50 Best Restaurants 2013 listáján az El Celler de Can Roca a világ legjobb étterme, Noma a második. Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig.
A kiadvány 16 fejezetből áll, amely 90 részletes receptet és több mint 245 katalogizált ételfotót tesz közzé. A három Michelin csillagos étterem könyvének fejezetei különböző inspirációs forrásokra van bontva, melyek segítették Joan, Jordi és Josep Roca kreatív, szakmailag beteljesülő életútját. Témák között találhatjuk a hagyományt, az emlékeket, a parfümöt (mint illatot), az innovációt, a költészetet, és nem utolsósorban a humort.Továbbá megismerhetjük az étterem történetét, filozófiáját, módszereit, inspirációs forrásait, kreatív folyamatait is, melyben Joan az "építész íz" míg Jordi a cukrász és Josep az étterem borszakértője, sommelier-je. A lélegzetelállító fényképeket David Ruano és Francesc Guillamet készítette, a szerzők gondolatait pedig az író Josep Maria Fonalleras szerkesztette össze.
"A könyv, ami nem csak azt mutatja, hogy mit teszünk, hanem azt, hogy hogyan és miért csináljuk." Joan, Josep és Jordi Roca
Kicsinyített változat / Redux Edition
Termékinformációk
Szerzők: | Joan Roca, Jordi Roca, Josep Roca |
Kiadó: | Grub Street Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2016 |
ISBN: | 9781910690291 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.1 x 25.2 x 4.3 cm |
Súly: | 1.57 kg |
Oldalszám: | 464 |
Ár: |
12 890 Ft (12 276 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3 és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
The Ultimate Burger

Érje el a „Burger” nagyságot, felújított klasszikusokkal, regionális kedvencekkel, házikészítésű kiegészítőkkel (a húskeverékektől a bucikig), és kézműves burger alkotásokkal, a tökéletes sültkrumplival, köretekkel és jeges italokkal.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.