Barion Pixel

El Celler de Can Roca - Redux Edition

The Book


« Vissza | Szerzők: Joan Roca, Jordi Roca, Josep Roca
  2013. május 27. 16:39

El Celler de Can Roca - Redux Edition

Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. A könyv, amely részletezi a 25 éves családi étterem történetét.


Amióta az év elején bejelentették a könyv kiadását, azóta hatalmas érdeklődés övezi azt, hiszen a Roca testvérek a világ legjobb étterme díj várományosai is egyben, több étteremkritikus szerint. Azóta bebizonyosodott, hogy aThe World's 50 Best Restaurants 2013 listáján az El Celler de Can Roca a világ legjobb étterme, Noma a második. Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. 

A kiadvány 16 fejezetből áll, amely 90 részletes receptet és több mint 245 katalogizált ételfotót tesz közzé. A három Michelin csillagos étterem könyvének fejezetei különböző inspirációs forrásokra van bontva, melyek segítették Joan, Jordi és Josep Roca kreatív, szakmailag beteljesülő életútját. Témák között találhatjuk a hagyományt, az emlékeket, a parfümöt (mint illatot), az innovációt, a költészetet, és nem utolsósorban a humort.Továbbá megismerhetjük az étterem történetét, filozófiáját, módszereit, inspirációs forrásait, kreatív folyamatait is, melyben Joan az "építész íz" míg Jordi a cukrász és Josep az étterem borszakértője, sommelier-je. A lélegzetelállító fényképeket David Ruano és Francesc Guillamet készítette, a szerzők gondolatait pedig az író Josep Maria Fonalleras szerkesztette össze. 

"A könyv, ami nem csak azt mutatja, hogy mit teszünk, hanem azt, hogy hogyan és miért csináljuk." Joan, Josep és Jordi Roca

Kicsinyített változat / Redux Edition

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Joan Roca, Jordi Roca, Josep Roca
Kiadó: Grub Street Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9781910690291
Nyelv: Angol
Méretek: 18.1 x 25.2 x 4.3 cm
Súly: 1.57 kg
Oldalszám: 464
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Reasoned Gourmandise

Reasoned Gourmandise

Cukrászda: ezer érzelmet felkeltő szó, ősi, jóindulatú és ínyenc, gyakran a bőség szinonimája, amikor testünk komolytalanul követel valamilyen csemegét.


Szerzők: Frédéric Bau

Sunny Days, Taco Nights - A Cookbook by Enrique Olvera

Új
Sunny Days, Taco Nights - A Cookbook by Enrique Olvera

A neves mexikói séf, Enrique Olvera bemutatja a taco elkészítésének és élvezetének tökéletes bennfentes útmutatóját.


Sunny Days, Taco Nights - A Cookbook by Enrique Olvera

Új
Sunny Days, Taco Nights - A Cookbook by Enrique Olvera

A neves mexikói séf, Enrique Olvera bemutatja a taco elkészítésének és élvezetének tökéletes bennfentes útmutatóját.


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.