Barion Pixel

Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve

A francia csúcsgasztronómia iskolája


« Vissza | Szerzők: Several Authors, École Ferrandi
  2020. november 30. 21:36

Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve

Még egy receptkönyv, amiből már így is sok van? Nem így gondoljuk, és nem is szerettük volna, hogy így legyen. Recepteket természetesen tartalmaz ez a könyv is, szám szerint 143-at, de ennél többet szándékoztunk nyújtani a szenvedélyes szakácsoknak, legyenek felvilágosult amatőrök vagy szakmai gyakorlatuk előtt álló fiatalok.


Technikákat és mesterfogásokat lépésről-lépésre, hivatásos tanácsokat, séfek trükkjeit, a szakácsművészet alapjait, és ami teljesen eredetivé teszi a művet, azok a pedagógiai módszerek, amik a Ferrandi Paris-t a francia gasztronómia magasiskolájává emelik. A FERRANDI  - A konyhaművészet nagykönyve minden, amire egy sikerre éhes szakácsnak szüksége lehet!

Ennek a műnek hála bárki magáénak tudhatja egy olyan intézmény oktatóinak praktikáit, amit az egész világ a szakácsoktatás etalonjának tekint. Akármi is legyen a tudásszintje, engedje, hogy vezessék a vágyai, az öröm, a kihívás, amit egy bonyolultnak tűnő recept elkészítése ad - kóstolja meg nagy séfek alkotásait!

A FERRANDI séfjei, Jérémie BARNAY, Emmanuel HENRY, Frédéric MIGNOT, Benoît NICOLAS, Eric ROBERT és Antoine SCHAEFERS jóvoltából megtalálja:

- Az iskola oktatási módszerei által ihletett recepteket
- Olyan recepteket, amiket követve az iskola kurzusain részt vevő diákok ritmusában haladhat.
- Tudásától és tapasztalataitól függően kiválaszthatja a képességeihez leginkább illő nehézségi szintet: az ELSŐ szint a kevesebbet látottaknak, a MÁSODIK szint a tapasztaltabb szakácsoknak szól, a HARMADIK szint: egy nagy séf receptje.

A könyvben bemutatott technikák teljes mértékű elsajátítása szükséges ahhoz, hogy kivitelezhesse egy nagy séf receptjét, akik többek között a FERRANDI iskola egykori diákjai, az oktatási tanács tagjai vagy az iskola hivatásos partnerei:

Amandine CHAIGNOT, Adeline GRATTARD, Anne-Sophie PIC, François ADAMSKI, Yannick ALLENO, Frédéric ANTON, Pascal BARBOT, Alexandre BOURDAS, Michel BRAS, Eric BRIFFARD, Alexandre COUILLON, Jean COUSSEAU, Arnaud DONCKELE, Alain DUTOURNIER, Philippe ETCHEBEST, Guillaume GOMEZ, Gilles GOUJON, Eric GUERIN, William LEDEUIL, Bernard LEPRINCE, Régis MARCON,Thierry MARX, Philippe MILLE, Olivier NASTI, François PASTEAU, Eric PRAS, Emmanuel RENAUT, Olivier ROELLINGER, Michel ROTH és  Christian TETEDOIE…

 

Photo: Alexandra

VIDEO: Az eredeti francia változatról szóló tartalmi bemutató!Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, École Ferrandi
Kiadó: Alexandra
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Magyar / Hungarian Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9789634478928
Nyelv: Magyar
Méretek: 25 x 30.5 x 6 cm
Súly: 4.36 kg
Oldalszám: 696
Ár (AKCIÓS): 24 900 Ft helyett: 17 990 Ft
Státusz: Raktáron

Punto MX

Punto MX

Alapok, alapanyagok, technikák és alkotások. Egyszerre ősiek és kortársak. Ugyanolyan pezsgők, mint gyengédek. Ételek és koktélok. Egy három pillérre alapozott konyhai koncepció olyan étteremmel, ami a gasztrotörténelem része lett, mint az első mexikói étterem Európában, ami Michelin-csillagot kapott. 


North

North

Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.

 

Szerzők: Gunnar Gislason

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Cenador de Amós

Cenador de Amós

Kifinomult egyszerűség, különös tekintettel a részletekre, amely új határokat keres, ezáltal az ételeket egy másik szintre emeli. 


Szerzők: Jesús Sánchez