Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve
A francia csúcsgasztronómia iskolája
Még egy receptkönyv, amiből már így is sok van? Nem így gondoljuk, és nem is szerettük volna, hogy így legyen. Recepteket természetesen tartalmaz ez a könyv is, szám szerint 143-at, de ennél többet szándékoztunk nyújtani a szenvedélyes szakácsoknak, legyenek felvilágosult amatőrök vagy szakmai gyakorlatuk előtt álló fiatalok.
Technikákat és mesterfogásokat lépésről-lépésre, hivatásos tanácsokat, séfek trükkjeit, a szakácsművészet alapjait, és ami teljesen eredetivé teszi a művet, azok a pedagógiai módszerek, amik a Ferrandi Paris-t a francia gasztronómia magasiskolájává emelik. A FERRANDI - A konyhaművészet nagykönyve minden, amire egy sikerre éhes szakácsnak szüksége lehet!
Ennek a műnek hála bárki magáénak tudhatja egy olyan intézmény oktatóinak praktikáit, amit az egész világ a szakácsoktatás etalonjának tekint. Akármi is legyen a tudásszintje, engedje, hogy vezessék a vágyai, az öröm, a kihívás, amit egy bonyolultnak tűnő recept elkészítése ad - kóstolja meg nagy séfek alkotásait!
A FERRANDI séfjei, Jérémie BARNAY, Emmanuel HENRY, Frédéric MIGNOT, Benoît NICOLAS, Eric ROBERT és Antoine SCHAEFERS jóvoltából megtalálja:
- Az iskola oktatási módszerei által ihletett recepteket
- Olyan recepteket, amiket követve az iskola kurzusain részt vevő diákok ritmusában haladhat.
- Tudásától és tapasztalataitól függően kiválaszthatja a képességeihez leginkább illő nehézségi szintet: az ELSŐ szint a kevesebbet látottaknak, a MÁSODIK szint a tapasztaltabb szakácsoknak szól, a HARMADIK szint: egy nagy séf receptje.
A könyvben bemutatott technikák teljes mértékű elsajátítása szükséges ahhoz, hogy kivitelezhesse egy nagy séf receptjét, akik többek között a FERRANDI iskola egykori diákjai, az oktatási tanács tagjai vagy az iskola hivatásos partnerei:
Amandine CHAIGNOT, Adeline GRATTARD, Anne-Sophie PIC, François ADAMSKI, Yannick ALLENO, Frédéric ANTON, Pascal BARBOT, Alexandre BOURDAS, Michel BRAS, Eric BRIFFARD, Alexandre COUILLON, Jean COUSSEAU, Arnaud DONCKELE, Alain DUTOURNIER, Philippe ETCHEBEST, Guillaume GOMEZ, Gilles GOUJON, Eric GUERIN, William LEDEUIL, Bernard LEPRINCE, Régis MARCON,Thierry MARX, Philippe MILLE, Olivier NASTI, François PASTEAU, Eric PRAS, Emmanuel RENAUT, Olivier ROELLINGER, Michel ROTH és Christian TETEDOIE…
Photo: Alexandra
VIDEO: Az eredeti francia változatról szóló tartalmi bemutató!
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerzők: | Several Authors, École Ferrandi |
Kiadó: | Alexandra |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Magyar / Hungarian Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9789634478928 |
Nyelv: | Magyar |
Méretek: | 25 x 30.5 x 6 cm |
Súly: | 4.36 kg |
Oldalszám: | 696 |
Ár: |
24 990 Ft (23 800 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Garuharu Book Collection
Garuharu / Yun Eunyoung/ cukrászséf professzionális könyvei egy csomagban, kedvezményesen! A nagysikerű könyvsorozat Eclair, Tarte, Decoration, Travel Cake most kedvezményes áron, amennyiben egyszerre szeretné megvásárolni a négy kiadványt.
The Food of Sicily
Ebben a teljesen új szakácskönyvben Fabrizia Lanzától, a világ egyik legnagyobb étkezési kultúrájáról, mintegy 75 receptet válogatott össze az otthoni szakácsok számára, egyben tiszteleg az összetevők, a szenvedélyek, hatások és a történelem előtt.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.