Barion Pixel

Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve

A francia csúcsgasztronómia iskolája


« Vissza | Szerzők: Several Authors, École Ferrandi
  2020. november 30. 21:36

Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve

Még egy receptkönyv, amiből már így is sok van? Nem így gondoljuk, és nem is szerettük volna, hogy így legyen. Recepteket természetesen tartalmaz ez a könyv is, szám szerint 143-at, de ennél többet szándékoztunk nyújtani a szenvedélyes szakácsoknak, legyenek felvilágosult amatőrök vagy szakmai gyakorlatuk előtt álló fiatalok.


Technikákat és mesterfogásokat lépésről-lépésre, hivatásos tanácsokat, séfek trükkjeit, a szakácsművészet alapjait, és ami teljesen eredetivé teszi a művet, azok a pedagógiai módszerek, amik a Ferrandi Paris-t a francia gasztronómia magasiskolájává emelik. A FERRANDI  - A konyhaművészet nagykönyve minden, amire egy sikerre éhes szakácsnak szüksége lehet!

Ennek a műnek hála bárki magáénak tudhatja egy olyan intézmény oktatóinak praktikáit, amit az egész világ a szakácsoktatás etalonjának tekint. Akármi is legyen a tudásszintje, engedje, hogy vezessék a vágyai, az öröm, a kihívás, amit egy bonyolultnak tűnő recept elkészítése ad - kóstolja meg nagy séfek alkotásait!

A FERRANDI séfjei, Jérémie BARNAY, Emmanuel HENRY, Frédéric MIGNOT, Benoît NICOLAS, Eric ROBERT és Antoine SCHAEFERS jóvoltából megtalálja:

- Az iskola oktatási módszerei által ihletett recepteket
- Olyan recepteket, amiket követve az iskola kurzusain részt vevő diákok ritmusában haladhat.
- Tudásától és tapasztalataitól függően kiválaszthatja a képességeihez leginkább illő nehézségi szintet: az ELSŐ szint a kevesebbet látottaknak, a MÁSODIK szint a tapasztaltabb szakácsoknak szól, a HARMADIK szint: egy nagy séf receptje.

A könyvben bemutatott technikák teljes mértékű elsajátítása szükséges ahhoz, hogy kivitelezhesse egy nagy séf receptjét, akik többek között a FERRANDI iskola egykori diákjai, az oktatási tanács tagjai vagy az iskola hivatásos partnerei:

Amandine CHAIGNOT, Adeline GRATTARD, Anne-Sophie PIC, François ADAMSKI, Yannick ALLENO, Frédéric ANTON, Pascal BARBOT, Alexandre BOURDAS, Michel BRAS, Eric BRIFFARD, Alexandre COUILLON, Jean COUSSEAU, Arnaud DONCKELE, Alain DUTOURNIER, Philippe ETCHEBEST, Guillaume GOMEZ, Gilles GOUJON, Eric GUERIN, William LEDEUIL, Bernard LEPRINCE, Régis MARCON,Thierry MARX, Philippe MILLE, Olivier NASTI, François PASTEAU, Eric PRAS, Emmanuel RENAUT, Olivier ROELLINGER, Michel ROTH és  Christian TETEDOIE…

 

Photo: Alexandra

VIDEO: Az eredeti francia változatról szóló tartalmi bemutató!Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, École Ferrandi
Kiadó: Alexandra
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Magyar / Hungarian Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9789634478928
Nyelv: Magyar
Méretek: 25 x 30.5 x 6 cm
Súly: 4.36 kg
Oldalszám: 696
Ár (AKCIÓS): 24 900 Ft helyett: 18 290 Ft
Státusz: Raktáron

Benu

Benu

Benu, a hírhedt, James Beard díjas Corey Lee debütáló szakácskönyve, a San Fracisco-i Benu étterem konyhafőnöke. A szerző, meghatározó személyként úttörő munkát folytat a modern ázsiai ételek elkészítésének területén. A könyvben 33 ízletes és páratlanul bemutatott fogáson keresztül megtapasztalhatjuk Lee filozófiáját, amelyben receptek és esszék adnak inspirációt és motivációt.


Szerzők: Corey Lee

Le Grand livre de la Charcuterie

Le Grand livre de la Charcuterie

A szakma három virtuózának munkája, a Le Grand Livre de la Charcuterie az új nélkülözhetetlen kellék minden rendes charcutier (hentestermék-készítő) számára, aki méltóan szeretnék ezt a címet viselni. 


Bourke Street Bakery All Things Sweet

Bourke Street Bakery All Things Sweet

Édes péksütemények elengedhetetlen kézikönyve, a nagy sikert aratott Bourke Street Bakery méltó párja. A legegyszerűbb tortáktól a legomlósabb tésztákig és pitékig és a legvajasabb, réteges croissant-okig és péksüteményekig - az All Things Sweet titkos receptek több évnyi tesztelésének, módosításának és finomításának az eredménye. 


The Nordic Baking Book

The Nordic Baking Book

A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.


Szerzők: Magnus Nilsson