Barion Pixel

Fingerfood

Über 200 Profirezepte für alle Anlässe


« Vissza | Szerzők: Volker Beuchert
  2024. június 13. 16:56

Fingerfood

Svédasztalos ötletek a legmagasabb szinten. A jó Catering szervezés kreativitásával, kiváló minőségével és az ételek tökéletes bemutatásával nyűgöz le. 


Ez a több mint 200 eredeti receptet tartalmazó szakácskönyv új szintre emeli a Catering szolgáltatást. Legyen szó kifinomult falatokról, divatos wrapokról vagy csábító petit fours-ról: Volker Beuchert professzionális vendéglátó-Cateringes különféle recept- és prezentációs ötletekkel szolgál a sikeres ünnepléshez.

A könyvet hangulatos büféjavaslatok és értékes gyakorlati ismeretek teszik teljessé. Jól megalapozott inspirációs forrás professzionális rendezvény szervezők, vendéglátók és szenvedélyes házigazdák számára!
Fingerfood: Több mint 200 finom recept és ötlet a csúcsgasztronómiától egy sikeres rendezvényhez.

Kis falatkák nagy ünnepekre. 

- A falatkák teljes spektruma több mint 200 professzionális receptben
- A megfelelő minőség minden alkalomra: az állófogadástól az ünnepi parti büfékig, a több mint 1000 fős rendezvényekig
- Profitól profikért: A szerző Volker Beuchert a neves vendéglátó, a Kirberg Catering ügyvezető igazgatója és kulináris vezetője
- Nyársak, poharak, kanalak, focaccia, pikáns csokoládék stb. – a sokféle kipróbált alkotás biztosítja a változatosságot.

 

A kiadó által tervezett megjelenési dátum: 2024. szptember 30 . 

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a kiadvány végső ára a könyv raktárra érkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyam alapján.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Volker Beuchert
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. szeptember 30.
ISBN: 9783985410699
Nyelv: Német
Oldalszám: 240
Ár: 26 990 Ft
(25 705 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:

Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur

Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a francia cukrászat fiatal csodagyerekének második opusza, akinek első, 2017-ben megjelent könyve is nagy sikert aratott.


Szerzők: Yann Couvreur

Éclair by GARUHARU

Éclair by GARUHARU

A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.


Szerzők: Yun Eunyoung

Couture Chocolate

Couture Chocolate

A Couture Chocolate betekintést enged a világ egyik legnépszerűbb alapanyagának eredetébe, valamint leírja a csokoládékészítés módszerét, megtudhatjuk azt, hogy minősége miért függ a széles választékban rendelkezésre álló, felhasznált babszemektől, valamint a különbséget a hagyományos, a tej és a fehér csoki között. Feltárja, hogy a mai legnépszerűbb ízek – például a vanília és a chili – kedveltek voltak már évszázadokkal ezelőtt az úttörő azték csokoládékészítők körében is. 


Szerzők: William Curley