Barion Pixel

Fish and Shellfish - Ferrandi

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts


« Vissza | Szerzők: Several Authors, École Ferrandi | Új
  2025. augusztus 05. 17:30

Fish and Shellfish - Ferrandi

Nyűgözd le vacsoravendégeidet egy lenyűgöző választékkal, tele ínycsiklandó hal- és tenger gyümölcsei fogásokkal, a Ferrandi Paris kulináris szakértőinek lépésről lépésre bemutatott technikáit és receptjeit követve.


A Ferrandi Paris minden szintű séfet végigvezet egy átfogó kurzuson, amely a halak és a tenger gyümölcseinek előkészítését és elkészítését tanítja meg.

A filézéstől és alaplevek készítésétől kezdve a posírozáson, grillezésen és sütésen át, ez a szakácskönyv nélkülözhetetlen útmutató ahhoz, hogy elsajátítsd a legfontosabb technikákat, és otthonodban is éttermi színvonalú fogásokat készíthess. A részletesen illusztrált, lépésről lépésre vezető útmutatók segítségével magabiztosan tálalhatsz mindent a homárbiszktől és a grillezett tonhaltól kezdve a garnélás scampi-n át egészen a hagyományos tenger gyümölcsei paelláig.

A Ferrandi tapasztalt mesterszakács-oktatócsapata által írt, gazdagon illusztrált szakácskönyv negyvenöt kulcstechnika és hetven recept szakértői magyarázatát kínálja. Az otthoni főzéshez igazítva a gyakorlati tudnivalókat táblázatok, ábrák és kiemelések segítik a gyors és könnyű eligazodás érdekében.

Akár lelkes hobbiszakács, akár tapasztalt profi vagy, ez az átfogó kötet mindent megad, amire szükséged van ahhoz, hogy tökélyre fejleszd a hal- és tenger gyümölcsei fogások elkészítésének művészetét.

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

Tervezett megjelenési dátum: 2026 április 7.

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, École Ferrandi
Kiadó: Flammarion
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2026. április 07.
ISBN: 9782080456816
Nyelv: Angol
Méretek: 21.7 x 28.8 x 2.9 cm
Súly: 1.58 kg
Oldalszám: 304
Ár: 13 290 Ft
(12 657 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

The Sommelier's Atlas of Taste

The Sommelier's Atlas of Taste

Az első meghatározó referenciakönyv, amely régiónként mutatja be, milyen érzékszervi jegyeket kellene hordozniuk Európa nagy borainak.


The Sommelier's Atlas of Taste

The Sommelier's Atlas of Taste

Az első meghatározó referenciakönyv, amely régiónként mutatja be, milyen érzékszervi jegyeket kellene hordozniuk Európa nagy borainak.


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.