Barion Pixel

Fleurs

Cédric Grolet


« Vissza | Szerzők: Cédric Grolet
  2021. október 28. 15:26

Fleurs

A díjnyertes francia cukrász, Cédric Grolet legújabb francia cukrászkönyve


A Fruit: The Art of Pastry és az Opera Pâtisserie című könyveinek sikere után a francia cukrászszenzáció, Cédric Grolet kiadott egy új haute-cuisine cukrászkönyvet, amely teljes egészében a virágoknak szentelt.
Hagyományosan egy csokor virágot ajándékozunk. A séf ezzel a könyvvel szeretett volna extra dimenziót nyitni ennek a hagyománynak azáltal, hogy ehetővé tette azt. A színekkel, formákkal és összetevőkkel játszva a séf úgy találja, hogy a virágok végtelen ihletforrások. Az ínyenc recepteket ötvözi a habcsövek művészi használatával, hogy eredeti, virág alakú tortákat és tarte-kat készítsen.
A receptek egyszerűek, minimális felszereléssel elkészíthetők – elegendő egy habzsák és egy habcső. Csak türelemre és ügyességre van szükség. Illusztrált, lépésről-lépésre szóló útmutatások segítségével kifejezheti saját kreativitását az összetevők révén, legyen szó Chantilly krémről vagy ganache-ról. Egyenletes görbületekkel virágot formálhat, amely minden alkalommal más és más lehet. Fedezzen fel több mint 80 receptet tortákhoz, tarte-hoz és adagos desszertekhez, szezononként, ehető virágok széles választékában. 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Cédric Grolet
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books, Torta Dizájn / Cake Design
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 04.
ISBN: 9782379450815
Nyelv: Francia
Méretek: 23.8 x 29.8 x 3.6 cm
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 349
Ár: 20 290 Ft
(19 324 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

The World Atlas of Coffee / 2nd Edition

The World Atlas of Coffee / 2nd Edition

„A babtól az elkészítésig– a kávé felfedezése, magyarázata és élvezete”. Ez a teljes körű kávékalauz több mint 35 ország kávébabjait és kávéját mutatja be részletesen. A kávézás világa soha nem volt élvezetesebb vagy érdekesebb, mint ma. A kávétermelők számára több variáció és módszer érhető el, mint valaha is és mi, mint fogyasztók, ennek a szakértelemnek a haszonélvezői lehetünk - biztosítja, hogy a kávé, amit iszunk, a legjobb, ami fellelhető. 


Szerzők: James Hoffmann

Spilled - Stories & Recipes From Natural Winemakers

Új
Spilled - Stories & Recipes From Natural Winemakers

A természetes borok népszerűsége az elmúlt években valósággal berobbant a gasztronómia és a borkedvelők világába. Ebben a könyvben Stephanie Mercier Voyer társszerző, David McMillan séf, Zev Rovine borkereskedő és Xavier Tera fotográfus egy lebilincselő utazásra hívják az olvasót a természetes borkészítés szívébe.


The Wok - Recipes and Techniques

Újra készleten
The Wok - Recipes and Techniques

J. Kenji López-Alt első szakácskönyve, a The Food Lab forradalmasította az otthoni főzést: tudományos megközelítésével a mindennapi ételekhez több mint félmillió példányban kelt el. Amikor gyors és friss ételeket készít a családjának, egyetlen edényt választ újra és újra: a wokot.


The Wok - Recipes and Techniques

Újra készleten
The Wok - Recipes and Techniques

J. Kenji López-Alt első szakácskönyve, a The Food Lab forradalmasította az otthoni főzést: tudományos megközelítésével a mindennapi ételekhez több mint félmillió példányban kelt el. Amikor gyors és friss ételeket készít a családjának, egyetlen edényt választ újra és újra: a wokot.