Barion Pixel

Französische Küche

Yannick Alléno


« Vissza | Szerzők: Yannick Alléno
  2014. december 18. 10:44

Französische Küche

A világhírű 3 Michelin csillagos séf, Yannick Alléno a modern expresszionista francia konyha művelője. A szerző elmúlt 25 év tapasztalatát gyűjtötte össze egy most megjelent exkluzív szakácskönyvben, melyről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, a klasszikus és modern francia konyha ámulatba ejtő, elegáns fúziója.


Különös élmény ezt a szakácskönyvet kézbe venni, lapozni, mondhatni elrabolja olvasóját a szenvedély, egyszerűen nehéz lerakni.  A szakácskönyv gyártás magasiskolája, mely 100 %-ban teljesített. A könyv, Yannick Alléno emblematikus ételeit precízen dokumentálja, óriási és professzionális fotókkal illusztrálva azokat, bemutatva a szerzőre nagy hatást tett alapanyagokat, mestereket-kollégákat egyaránt. A Yannick Alléno minőség iránti elkötelezettsége biztosítja a teljes elégedettséget, exkluzivitást, és nem utolsó sorban az extravagáns élményt. A maximális tartalmi élmény mögött egy kemény tokban lévő, vászonborítású szakácskönyv áll, 500 recepttel, több mint 1000 hivalkodó és gyönyörű fényképpel, 780 oldalon, mely közel 6 kg-os összsúllyal rendelkezik. Nem kétség, a szakácskönyvek luxus kategóriájába tartozik, mint megjelenésben, mint beltartalmilag, mely minden pénzt megér. Jelen pillanatban a szakácskönyv két kiadótól két nyelven érhető el, franciául és németül, továbbá a Laymon kiadó gondozásában elérhető a limitált kiadású, sorszámozott 1000 darabban kiadott, kissé bővített, 1500 euró árban kapható változat is! A Limitált 1000 darabban megjelent változatot a Cookbooks.hu is forgalmazza, de csak előrendelésre, áregyeztetéssel!

A kiadvány tartalmába itt tekinthet bele: Katt ide

 

Photo: Matthaes Verlag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo: Matthaes Verlag / Yannick Alléno Officiel / Laymon / Nicolas Buisson

 



Kapcsolódó videók







Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Yannick Alléno
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2014
ISBN: 978-3-87515-094-0
Nyelv: Német
Méretek: 28.4 x 37.8 x 6.6 cm
Súly: 5.71 kg
Oldalszám: 782
Ár: 47 990 Ft
(45 705 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Beer Brewing Guide

The Beer Brewing Guide

Ez a könyv a végső útmutató egy kis sörfőzde működtetéséhez, szem előtt tartva a mindennapi működés magas színvonalának javítását és fenntartását. A 29 országot és több mint 10 000 sörfőzdét képviselő Európai Sörgyártó Szövetséggel együttműködve írták. 


Project Fire

Project Fire

Ahol füst van, ott tűz is. És ahol tűz van, ott van Steven Raichlen. A Project Smoke, „Best Seller” könyvét, továbbá a Barbecue Bible-t már elhozta az új generáció számára - kitörő sikerét követve, jelent meg a Project Fire, a kortárs grillezés megragadó, teljes terjedelmében színes lexikona, a nyílt tűzőn sütés amerikai mestereitől.


Szerzők: Steven Raichlen

Project Fire

Project Fire

Ahol füst van, ott tűz is. És ahol tűz van, ott van Steven Raichlen. A Project Smoke, „Best Seller” könyvét, továbbá a Barbecue Bible-t már elhozta az új generáció számára - kitörő sikerét követve, jelent meg a Project Fire, a kortárs grillezés megragadó, teljes terjedelmében színes lexikona, a nyílt tűzőn sütés amerikai mestereitől.


Szerzők: Steven Raichlen

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.