Barion Pixel

Französische Küche

Yannick Alléno


« Vissza | Szerzők: Yannick Alléno
  2014. december 18. 10:44

Französische Küche

A világhírű 3 Michelin csillagos séf, Yannick Alléno a modern expresszionista francia konyha művelője. A szerző elmúlt 25 év tapasztalatát gyűjtötte össze egy most megjelent exkluzív szakácskönyvben, melyről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, a klasszikus és modern francia konyha ámulatba ejtő, elegáns fúziója.


Különös élmény ezt a szakácskönyvet kézbe venni, lapozni, mondhatni elrabolja olvasóját a szenvedély, egyszerűen nehéz lerakni.  A szakácskönyv gyártás magasiskolája, mely 100 %-ban teljesített. A könyv, Yannick Alléno emblematikus ételeit precízen dokumentálja, óriási és professzionális fotókkal illusztrálva azokat, bemutatva a szerzőre nagy hatást tett alapanyagokat, mestereket-kollégákat egyaránt. A Yannick Alléno minőség iránti elkötelezettsége biztosítja a teljes elégedettséget, exkluzivitást, és nem utolsó sorban az extravagáns élményt. A maximális tartalmi élmény mögött egy kemény tokban lévő, vászonborítású szakácskönyv áll, 500 recepttel, több mint 1000 hivalkodó és gyönyörű fényképpel, 780 oldalon, mely közel 6 kg-os összsúllyal rendelkezik. Nem kétség, a szakácskönyvek luxus kategóriájába tartozik, mint megjelenésben, mint beltartalmilag, mely minden pénzt megér. Jelen pillanatban a szakácskönyv két kiadótól két nyelven érhető el, franciául és németül, továbbá a Laymon kiadó gondozásában elérhető a limitált kiadású, sorszámozott 1000 darabban kiadott, kissé bővített, 1500 euró árban kapható változat is! A Limitált 1000 darabban megjelent változatot a Cookbooks.hu is forgalmazza, de csak előrendelésre, áregyeztetéssel!

A kiadvány tartalmába itt tekinthet bele: Katt ide

 

Photo: Matthaes Verlag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo: Matthaes Verlag / Yannick Alléno Officiel / Laymon / Nicolas Buisson

 



Kapcsolódó videók







Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Yannick Alléno
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2014
ISBN: 978-3-87515-094-0
Nyelv: Német
Méretek: 28.4 x 37.8 x 6.6 cm
Súly: 5.71 kg
Oldalszám: 782
Ár: 47 990 Ft
(45 705 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Fish and Shellfish

Fish and Shellfish

6 séf, a dán (a Feröer-szigeteket is beleértve) csúcsgasztronómia állandó szereplőinek közreműködésével készült izgalmas, kortárs szakácskönyv. A modern és kifinomult receptek az északi óceánok környezetéből származó alapanyagokból, halakból és tengergyümölcseiből készültek. 


30 Indispensable Ice Creams

30 Indispensable Ice Creams

Ez a könyv nem pusztán egy kiváló szövetséges egy olyan jégkrém választék összeállításához, ami kitűnik a konkurens boltok kínálata közül. Minden receptet háttér információ kísér a termék eredetéről, technikai megjegyzésekkel a választott paraméterekről, tippekkel és trükkökkel. 


Szerzők: Jaume Turró

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.