Barion Pixel

Französische Küche

Yannick Alléno


« Vissza | Szerzők: Yannick Alléno
  2014. december 18. 10:44

Französische Küche

A világhírű 3 Michelin csillagos séf, Yannick Alléno a modern expresszionista francia konyha művelője. A szerző elmúlt 25 év tapasztalatát gyűjtötte össze egy most megjelent exkluzív szakácskönyvben, melyről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, a klasszikus és modern francia konyha ámulatba ejtő, elegáns fúziója.


Különös élmény ezt a szakácskönyvet kézbe venni, lapozni, mondhatni elrabolja olvasóját a szenvedély, egyszerűen nehéz lerakni.  A szakácskönyv gyártás magasiskolája, mely 100 %-ban teljesített. A könyv, Yannick Alléno emblematikus ételeit precízen dokumentálja, óriási és professzionális fotókkal illusztrálva azokat, bemutatva a szerzőre nagy hatást tett alapanyagokat, mestereket-kollégákat egyaránt. A Yannick Alléno minőség iránti elkötelezettsége biztosítja a teljes elégedettséget, exkluzivitást, és nem utolsó sorban az extravagáns élményt. A maximális tartalmi élmény mögött egy kemény tokban lévő, vászonborítású szakácskönyv áll, 500 recepttel, több mint 1000 hivalkodó és gyönyörű fényképpel, 780 oldalon, mely közel 6 kg-os összsúllyal rendelkezik. Nem kétség, a szakácskönyvek luxus kategóriájába tartozik, mint megjelenésben, mint beltartalmilag, mely minden pénzt megér. Jelen pillanatban a szakácskönyv két kiadótól két nyelven érhető el, franciául és németül, továbbá a Laymon kiadó gondozásában elérhető a limitált kiadású, sorszámozott 1000 darabban kiadott, kissé bővített, 1500 euró árban kapható változat is! A Limitált 1000 darabban megjelent változatot a Cookbooks.hu is forgalmazza, de csak előrendelésre, áregyeztetéssel!

A kiadvány tartalmába itt tekinthet bele: Katt ide

 

Photo: Matthaes Verlag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo: Matthaes Verlag / Yannick Alléno Officiel / Laymon / Nicolas Buisson

 



Kapcsolódó videók







Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Yannick Alléno
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2014
ISBN: 978-3-87515-094-0
Nyelv: Német
Méretek: 28.4 x 37.8 x 6.6 cm
Súly: 5.71 kg
Oldalszám: 782
Ár: 47 990 Ft
(45 705 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Etxebarri - Bittor Arginzoniz

Etxebarri - Bittor Arginzoniz

Az Etxebarri étteremről írt izgatottan várt első könyv, amelyet a világ egyik legjobb grill-éttermének tartanak. Bittor Arguinzoniz grillzseni, Asador Etxebarri nevű éttermével ért el világhírt, aminek Axpe parasztközössége ad otthont, egy hegyek mögött fészkelő apró faluban, Bilbaotól egy órányi autóútra délkeletre. 


Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.


Szerzők: Marcos Granda

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.