Französische Küche
Yannick Alléno
A világhírű 3 Michelin csillagos séf, Yannick Alléno a modern expresszionista francia konyha művelője. A szerző elmúlt 25 év tapasztalatát gyűjtötte össze egy most megjelent exkluzív szakácskönyvben, melyről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, a klasszikus és modern francia konyha ámulatba ejtő, elegáns fúziója.
Különös élmény ezt a szakácskönyvet kézbe venni, lapozni, mondhatni elrabolja olvasóját a szenvedély, egyszerűen nehéz lerakni. A szakácskönyv gyártás magasiskolája, mely 100 %-ban teljesített. A könyv, Yannick Alléno emblematikus ételeit precízen dokumentálja, óriási és professzionális fotókkal illusztrálva azokat, bemutatva a szerzőre nagy hatást tett alapanyagokat, mestereket-kollégákat egyaránt. A Yannick Alléno minőség iránti elkötelezettsége biztosítja a teljes elégedettséget, exkluzivitást, és nem utolsó sorban az extravagáns élményt. A maximális tartalmi élmény mögött egy kemény tokban lévő, vászonborítású szakácskönyv áll, 500 recepttel, több mint 1000 hivalkodó és gyönyörű fényképpel, 780 oldalon, mely közel 6 kg-os összsúllyal rendelkezik. Nem kétség, a szakácskönyvek luxus kategóriájába tartozik, mint megjelenésben, mint beltartalmilag, mely minden pénzt megér. Jelen pillanatban a szakácskönyv két kiadótól két nyelven érhető el, franciául és németül, továbbá a Laymon kiadó gondozásában elérhető a limitált kiadású, sorszámozott 1000 darabban kiadott, kissé bővített, 1500 euró árban kapható változat is! A Limitált 1000 darabban megjelent változatot a Cookbooks.hu is forgalmazza, de csak előrendelésre, áregyeztetéssel!
A kiadvány tartalmába itt tekinthet bele: Katt ide
Photo: Matthaes Verlag
Photo: Matthaes Verlag / Yannick Alléno Officiel / Laymon / Nicolas Buisson
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerző: | Yannick Alléno |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2014 |
ISBN: | 978-3-87515-094-0 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 28.4 x 37.8 x 6.6 cm |
Súly: | 5.71 kg |
Oldalszám: | 782 |
Ár: |
47 990 Ft (45 705 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Fish and Shellfish
6 séf, a dán (a Feröer-szigeteket is beleértve) csúcsgasztronómia állandó szereplőinek közreműködésével készült izgalmas, kortárs szakácskönyv. A modern és kifinomult receptek az északi óceánok környezetéből származó alapanyagokból, halakból és tengergyümölcseiből készültek.
30 Indispensable Ice Creams
Ez a könyv nem pusztán egy kiváló szövetséges egy olyan jégkrém választék összeállításához, ami kitűnik a konkurens boltok kínálata közül. Minden receptet háttér információ kísér a termék eredetéről, technikai megjegyzésekkel a választott paraméterekről, tippekkel és trükkökkel.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.