Barion Pixel

Fruits and Nuts - Ferrandi Paris

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts


« Vissza | Szerzők: École Ferrandi
  2021. május 11. 16:46

Fruits and Nuts - Ferrandi Paris

A FERRANDI Paris, a francia konyhaművészeti iskola - amelyet a Le Monde újság „A Gasztronómia Harvardjának” nevezett - bemutatja legújabb kötetét. Ez a kötet egy teljes tanfolyamot kínál a FERRANDI Párizs világhírű gasztronómiai iskolájának a gyümölcsökkel való főzéséről. 


A több mint 60 recept mellett, megtanulja az alapokat, az előkészítést-elkészítést lépésről lépésre, a legkülönfélébb gyümölcsök darabolását és főzését a legelterjedtebbektől az egzotikusokig.

A recepteket kategóriák szerint rendezik - a citrusféléktől a trópusi gyümölcsökig - édes és sós ételekkel egyaránt, hogy a gyümölcsöket minden fogásba beépítsék. A konyha felszerelésével kapcsolatos tanácsoktól kezdve a könyv a haboktól a lekvárokig, a tajinoktól a cukorkákig mindent átfog.

Az iskola tapasztalt mesterszakács-oktatóinak csoportja írta és szerkesztette, az otthoni szakácsok számára adaptálta ezt a teljes körűen illusztrált szakácskönyvet. Mindazokat az alapvető technikákat és recepteket tartalmazza, amelyek alkotják a jeles francia főzési hagyomány építőköveit, és egyben lépésről-lépésre elmagyarázzák, szövegben és képekkel illusztrálva azokat.

A gyakorlati információkat táblázatokban, diagramokban és oldalsávokban mutatják be, hogy könnyen áttekinthetőek legyenek. A könnyen követhető recepteket nehézségi fokozat szerint osztályozzák, lehetővé téve az olvasók számára, hogy idővel fejlesszék képességeiket.
Akár amatőr otthoni szakács, akár tapasztalt szakember, ez a kiterjedt referencia mindent tartalmaz, amire szüksége van a gyümölcsreceptek elsajátításához minden alkalomra.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: École Ferrandi
Kiadó: Flammarion
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 18.
ISBN: 9782080248527
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 28 x 2.5 cm
Súly: 1.8 kg
Oldalszám: 304
Ár: 11 890 Ft
(11 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Nordic Cookbook

The Nordic Cookbook

Magnus Nilsson, az egyik legnépszerűbb svéd séf,  szakácskönyve az Északi Konyha (Nordic Cookbook) egy példátlan gyűjtemény, mely 700 receptjével betekintést nyújt az északi régiók konyhaművészetébe. 


Szerzők: Magnus Nilsson

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.