Barion Pixel

Fruits and Nuts - Ferrandi Paris

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts


« Vissza | Szerzők: École Ferrandi
  2021. május 11. 16:46

Fruits and Nuts - Ferrandi Paris

A FERRANDI Paris, a francia konyhaművészeti iskola - amelyet a Le Monde újság „A Gasztronómia Harvardjának” nevezett - bemutatja legújabb kötetét. Ez a kötet egy teljes tanfolyamot kínál a FERRANDI Párizs világhírű gasztronómiai iskolájának a gyümölcsökkel való főzéséről. 


A több mint 60 recept mellett, megtanulja az alapokat, az előkészítést-elkészítést lépésről lépésre, a legkülönfélébb gyümölcsök darabolását és főzését a legelterjedtebbektől az egzotikusokig.

A recepteket kategóriák szerint rendezik - a citrusféléktől a trópusi gyümölcsökig - édes és sós ételekkel egyaránt, hogy a gyümölcsöket minden fogásba beépítsék. A konyha felszerelésével kapcsolatos tanácsoktól kezdve a könyv a haboktól a lekvárokig, a tajinoktól a cukorkákig mindent átfog.

Az iskola tapasztalt mesterszakács-oktatóinak csoportja írta és szerkesztette, az otthoni szakácsok számára adaptálta ezt a teljes körűen illusztrált szakácskönyvet. Mindazokat az alapvető technikákat és recepteket tartalmazza, amelyek alkotják a jeles francia főzési hagyomány építőköveit, és egyben lépésről-lépésre elmagyarázzák, szövegben és képekkel illusztrálva azokat.

A gyakorlati információkat táblázatokban, diagramokban és oldalsávokban mutatják be, hogy könnyen áttekinthetőek legyenek. A könnyen követhető recepteket nehézségi fokozat szerint osztályozzák, lehetővé téve az olvasók számára, hogy idővel fejlesszék képességeiket.
Akár amatőr otthoni szakács, akár tapasztalt szakember, ez a kiterjedt referencia mindent tartalmaz, amire szüksége van a gyümölcsreceptek elsajátításához minden alkalomra.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: École Ferrandi
Kiadó: Flammarion
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 18.
ISBN: 9782080248527
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 28 x 2.5 cm
Súly: 1.8 kg
Oldalszám: 304
Ár: 11 890 Ft
(11 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Foie Gras

Foie Gras

A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.


Szerzők: André Bonnaure

The Bacon Bible

The Bacon Bible

A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.


Szerzők: Peter Sherman

Heritage et Creations

Heritage et Creations

Íme az Editions Bellouet Conseil, Jean Michel Perruchon MOF gyűjteményének legújabb tagja. Ez a könyv híd a hagyományos receptek, amiket kollégáink tanítottak és a tanáraik csapata által továbbfejlesztett változatai között.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash