Fruits and Nuts - Ferrandi Paris
Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
A FERRANDI Paris, a francia konyhaművészeti iskola - amelyet a Le Monde újság „A Gasztronómia Harvardjának” nevezett - bemutatja legújabb kötetét. Ez a kötet egy teljes tanfolyamot kínál a FERRANDI Párizs világhírű gasztronómiai iskolájának a gyümölcsökkel való főzéséről.
A több mint 60 recept mellett, megtanulja az alapokat, az előkészítést-elkészítést lépésről lépésre, a legkülönfélébb gyümölcsök darabolását és főzését a legelterjedtebbektől az egzotikusokig.
A recepteket kategóriák szerint rendezik - a citrusféléktől a trópusi gyümölcsökig - édes és sós ételekkel egyaránt, hogy a gyümölcsöket minden fogásba beépítsék. A konyha felszerelésével kapcsolatos tanácsoktól kezdve a könyv a haboktól a lekvárokig, a tajinoktól a cukorkákig mindent átfog.
Az iskola tapasztalt mesterszakács-oktatóinak csoportja írta és szerkesztette, az otthoni szakácsok számára adaptálta ezt a teljes körűen illusztrált szakácskönyvet. Mindazokat az alapvető technikákat és recepteket tartalmazza, amelyek alkotják a jeles francia főzési hagyomány építőköveit, és egyben lépésről-lépésre elmagyarázzák, szövegben és képekkel illusztrálva azokat.
A gyakorlati információkat táblázatokban, diagramokban és oldalsávokban mutatják be, hogy könnyen áttekinthetőek legyenek. A könnyen követhető recepteket nehézségi fokozat szerint osztályozzák, lehetővé téve az olvasók számára, hogy idővel fejlesszék képességeiket.
Akár amatőr otthoni szakács, akár tapasztalt szakember, ez a kiterjedt referencia mindent tartalmaz, amire szüksége van a gyümölcsreceptek elsajátításához minden alkalomra.









Termékinformációk
| Szerző: | École Ferrandi |
| Kiadó: | Flammarion |
| Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2021 |
| Forgalmazás kezdete: | 2021. október 18. |
| ISBN: | 9782080248527 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21 x 28 x 2.5 cm |
| Súly: | 1.8 kg |
| Oldalszám: | 304 |
| Ár: |
11 890 Ft (11 324 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary
Különböző formájú torták bevonási és dekorációs technikái nyomócsövekkel, a tejszínhabos torták elkészítésének részletes folyamata, pont úgy, mint ahogy az író neves kurzusain is tanítják. Részletes magyarázatokkal, mint egy oktató videóban.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.