Barion Pixel

Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways

Updated with more than 80 new gins


« Vissza | Szerzők: Daniel Burns
  2020. október 31. 10:26

Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways

Mivel minden eddiginél több ginmárka áll rendelkezésre, tudnia kell, hogy miként választhatja ki és hozhatja ki a legtöbbet a vásárolt márkákból, megértve azok ízét, hogy a lehető legfinomabb módon fogyassza őket.


A díjnyertes szakíró, Dave Broom ginek ezreit tesztelte a világ minden tájáról, hogy kiválassza azt a 125-öt, hogy megjelenjen ebben a könyvben. A ginválaszték mellett négyféleképpen kóstolta és pontozta: G&T-ben, negroniban, martiniban és limonádéval (egy martinhoz tökéletes gin pontosan az ellenkezője lehet a G&T-ben). Tehát nemcsak a világ legjobb ginjeit kell inni, hanem a lehető legjobb módon tegye azt. A „Gin: How to Drink it: 125 gins, 4 ways”, több mint 80 új ginnel frissítve.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Daniel Burns
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2020. november 10.
ISBN: 9781784726638
Nyelv: Angol
Méretek: 15.4 x 21.2 x 2.4 cm
Súly: 0.58 kg
Oldalszám: 224
Ár: 6 890 Ft
(6 562 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Flowers

Flowers

A díjnyertes francia cukrász, Cédric Grolet legújabb francia cukrászkönyve


Szerzők: Cédric Grolet

Sous-Vide Cuisine

Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.