Barion Pixel

Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways

Updated with more than 80 new gins


« Vissza | Szerzők: Daniel Burns
  2020. október 31. 10:26

Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways

Mivel minden eddiginél több ginmárka áll rendelkezésre, tudnia kell, hogy miként választhatja ki és hozhatja ki a legtöbbet a vásárolt márkákból, megértve azok ízét, hogy a lehető legfinomabb módon fogyassza őket.


A díjnyertes szakíró, Dave Broom ginek ezreit tesztelte a világ minden tájáról, hogy kiválassza azt a 125-öt, hogy megjelenjen ebben a könyvben. A ginválaszték mellett négyféleképpen kóstolta és pontozta: G&T-ben, negroniban, martiniban és limonádéval (egy martinhoz tökéletes gin pontosan az ellenkezője lehet a G&T-ben). Tehát nemcsak a világ legjobb ginjeit kell inni, hanem a lehető legjobb módon tegye azt. A „Gin: How to Drink it: 125 gins, 4 ways”, több mint 80 új ginnel frissítve.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Daniel Burns
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2020. november 10.
ISBN: 9781784726638
Nyelv: Angol
Méretek: 15.4 x 21.2 x 2.4 cm
Súly: 0.58 kg
Oldalszám: 224
Ár: 6 890 Ft
(6 562 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

My Cambodia - A Khmer Cookbook

Új
My Cambodia - A Khmer Cookbook

A khmer receptek és kulináris technikák hagyományosan szóban öröklődnek nemzedékről nemzedékre, és a My Cambodia című könyvben Nite különös gondot fordít arra, hogy ezeket az ételeket megőrizze az utókor számára.


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Arzak + Arzak

Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult. 


The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke

Új
The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke

A marhaszegytől a steakig, az élő tűzön történő füstölésig – itt mindent megtalálsz, amit a hús elkészítéséről tudni érdemes. Ez a díszdobozos kiadás az austini Franklin Barbecue mögött álló, nagyra becsült tűzmester három ikonikus könyvének exkluzív puhakötésű változatát tartalmazza: Franklin Barbecue, Franklin Steak és Franklin Smoke.


Szerzők: Aaron Franklin