Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways
Updated with more than 80 new gins

Mivel minden eddiginél több ginmárka áll rendelkezésre, tudnia kell, hogy miként választhatja ki és hozhatja ki a legtöbbet a vásárolt márkákból, megértve azok ízét, hogy a lehető legfinomabb módon fogyassza őket.
A díjnyertes szakíró, Dave Broom ginek ezreit tesztelte a világ minden tájáról, hogy kiválassza azt a 125-öt, hogy megjelenjen ebben a könyvben. A ginválaszték mellett négyféleképpen kóstolta és pontozta: G&T-ben, negroniban, martiniban és limonádéval (egy martinhoz tökéletes gin pontosan az ellenkezője lehet a G&T-ben). Tehát nemcsak a világ legjobb ginjeit kell inni, hanem a lehető legjobb módon tegye azt. A „Gin: How to Drink it: 125 gins, 4 ways”, több mint 80 új ginnel frissítve.
Termékinformációk
Szerző: | Daniel Burns |
Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
Forgalmazás kezdete: | 2020. november 10. |
ISBN: | 9781784726638 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 15.4 x 21.2 x 2.4 cm |
Súly: | 0.58 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
6 890 Ft (6 562 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Cocktail Cabinet

A THE COCKTAIL CABINET-ben Zoe Burgess ízszakértő demisztifikálja a koktélokat, elmagyarázza és feltárja a szerkezeteket, az ízprofilokat és az alkalmazott technikákat.
The Italian Cookery Course

Katie Caldesi az olasz konyha e mára ikonikus gyűjteményében receptek százait gyűjti össze országszerte, a hegyvidéki északi részektől a déli napsütötte Földközi-tengerig.
Bread Ahead

Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.