Barion Pixel

Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways

Updated with more than 80 new gins


« Vissza | Szerzők: Daniel Burns
  2020. október 31. 10:26

Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways

Mivel minden eddiginél több ginmárka áll rendelkezésre, tudnia kell, hogy miként választhatja ki és hozhatja ki a legtöbbet a vásárolt márkákból, megértve azok ízét, hogy a lehető legfinomabb módon fogyassza őket.


A díjnyertes szakíró, Dave Broom ginek ezreit tesztelte a világ minden tájáról, hogy kiválassza azt a 125-öt, hogy megjelenjen ebben a könyvben. A ginválaszték mellett négyféleképpen kóstolta és pontozta: G&T-ben, negroniban, martiniban és limonádéval (egy martinhoz tökéletes gin pontosan az ellenkezője lehet a G&T-ben). Tehát nemcsak a világ legjobb ginjeit kell inni, hanem a lehető legjobb módon tegye azt. A „Gin: How to Drink it: 125 gins, 4 ways”, több mint 80 új ginnel frissítve.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Daniel Burns
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2020. november 10.
ISBN: 9781784726638
Nyelv: Angol
Méretek: 15.4 x 21.2 x 2.4 cm
Súly: 0.58 kg
Oldalszám: 224
Ár: 6 890 Ft
(6 562 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Breaking Bao - 88 Bakes and Snacks from Asia and Beyond

Breaking Bao - 88 Bakes and Snacks from Asia and Beyond

A neves cukrász, Clarice Lam új könyve egy vizuálisan lenyűgöző, pán-ázsiai sütésről szóló kötet, amely az umamiban gazdag sütemények, édességek és sós snackek világát tárja fel.


Szerzők: Clarice Lam

Breaking Bao - 88 Bakes and Snacks from Asia and Beyond

Breaking Bao - 88 Bakes and Snacks from Asia and Beyond

A neves cukrász, Clarice Lam új könyve egy vizuálisan lenyűgöző, pán-ázsiai sütésről szóló kötet, amely az umamiban gazdag sütemények, édességek és sós snackek világát tárja fel.


Szerzők: Clarice Lam

Rogan - A comprehensive cookbook with simple and tasty recipes

Rogan - A comprehensive cookbook with simple and tasty recipes

Simon Rogan séf elismert és tisztelt a gasztronómia világának minden sarkán, híres művészi érzékéről, innovációiról, állandó tökéletességre törekvéséről és tehetségéről, látásmódjáról és különböző éttermeinek tiszta karakteréről.


Szerzők: Simon Rogan

The Art of Fermentation

The Art of Fermentation

A 2013-as James Beard Foundation Book Award for Reference és ösztöndíj nyertese és New York Times bestseller, a The Art of Fermentation a legátfogóbb csináld-magad kalauz a fermentáláshoz, amit valaha is kiadtak.