Barion Pixel

Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways

Updated with more than 80 new gins


« Vissza | Szerzők: Daniel Burns
  2020. október 31. 10:26

Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways

Mivel minden eddiginél több ginmárka áll rendelkezésre, tudnia kell, hogy miként választhatja ki és hozhatja ki a legtöbbet a vásárolt márkákból, megértve azok ízét, hogy a lehető legfinomabb módon fogyassza őket.


A díjnyertes szakíró, Dave Broom ginek ezreit tesztelte a világ minden tájáról, hogy kiválassza azt a 125-öt, hogy megjelenjen ebben a könyvben. A ginválaszték mellett négyféleképpen kóstolta és pontozta: G&T-ben, negroniban, martiniban és limonádéval (egy martinhoz tökéletes gin pontosan az ellenkezője lehet a G&T-ben). Tehát nemcsak a világ legjobb ginjeit kell inni, hanem a lehető legjobb módon tegye azt. A „Gin: How to Drink it: 125 gins, 4 ways”, több mint 80 új ginnel frissítve.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Daniel Burns
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2020. november 10.
ISBN: 9781784726638
Nyelv: Angol
Méretek: 15.4 x 21.2 x 2.4 cm
Súly: 0.58 kg
Oldalszám: 224
Ár: 6 890 Ft
(6 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Az Ikarus étterem vendégszakácsai kivételes konyhaművészetüket mutatják be, legyen szó fúziós, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyháról. Martin Klein ügyvezető séf a nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja; kulináris turnéja például Görögország, Franciaország és Brazília felé vezet.


Chocolate

Chocolate

A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg. 


Szerzők: Ramon Morató

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


American Sfoglino

American Sfoglino

Az “American Sfoglino” Evan Funke, a Los Angeles-i Felix Trattoria tisztelt séfjének a világ legjobb tésztáinak átfogó útmutatója.


Szerzők: Evan Funke