Barion Pixel

Gluten-Free Baking At Home

Totally Delicious Recipes for Breads, Cakes, Cookies, and More


« Vissza | Szerzők: Jeffrey Larsen
  2019. szeptember 07. 17:00

Gluten-Free Baking At Home

Több, mint 80 mesterrecept átfogó, vizuális gyűjteménye glutén-és allergénmentes kenyerekre, muffinokra, scone-okra, tortákra, kekszekre, pitékre, tartokera és sok másra, amit egy oktató vagy egy cukrász séf fejlesztett ki, hogy minden alkalommal kiváló legyen a végeredmény.


A piacon lévő glutén-és allergénmentes sütésről írt könyvek mennyisége ellenére, még mindig meglepően nehéz olyan receptet találni, ami minden alkalommal működik. Lapozza fel a Gluten-Free Baking at Home-ot, a kipróbált és garantáltan glutén-és allergénmentes sütemények receptgyűjteményét, amit mindenki imádni fog. Egyedi lisztkeverékek, magas minőségű teljes értékű alapanyagok, és találékony ízkombinációk: a receptek ezekkel mutatják be a gluténmentes sütés legjavát. Kekszektől a cobblerekig, és a gyorskenyerektől a muffinokig minden szeretett klasszikus helyet kapott: a Chocolate Chip Cookie, a Banana Bread, a Brioche és a Biscuit. Egy hosszú ideje gluténmentesen sütő mester technikáit használva megtanulhatja, hogyan készítsen szaftos tortákat, omlós pitéket, könnyed és levegős élesztős kenyereket és még sok mást. A recepteket úgy alkották meg, hogy ne tartalmazzanak glutént, tejterméket, szóját, magvakat és tojást – számtalan helyettesítőikkel csodálatos eredményeket érhetünk el. Pazar fotókkal, lépésenként haladó instrukciókkal, ez a könyv a gluténmentes sütés elengedhetetlen kalauza.

Photo: Ten Speed Press

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jeffrey Larsen
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780399582790
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 25.4 x 3.1 cm
Súly: 1.16 kg
Oldalszám: 288
Ár: 11 490 Ft
(10 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Curious Bartender Volume 1

The Curious Bartender Volume 1

A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe. 


The Fermentation Kitchen by Sam Cooper

Újra készleten
The Fermentation Kitchen by Sam Cooper

A kimchitől a miso-ig, a kombuchától a gyömbéres sörig a The Fermentation Kitchen bemutatja az erjedés alkímiáját, amely egyszerű összetevőket vesz alapul és formájukban és ízükben átalakítja át őket.


Szerzők: Sam Cooper

Seasoning - How to cook and celebrate the seasons

Seasoning - How to cook and celebrate the seasons

Egy zseniális és gyönyörű könyv, amelyet mindenkinek birtokolnia kell, aki szeret főzni." – STANLEY TUCCI

Hozd be konyhádba az évszakok ritmusát ezzel az időtlen főzési útmutatóval és az alapanyagok ünneplésével egész évben.


Szerzők: Angela Clutton


Szerzők: