Gluten-Free Baking At Home
Totally Delicious Recipes for Breads, Cakes, Cookies, and More

Több, mint 80 mesterrecept átfogó, vizuális gyűjteménye glutén-és allergénmentes kenyerekre, muffinokra, scone-okra, tortákra, kekszekre, pitékre, tartokera és sok másra, amit egy oktató vagy egy cukrász séf fejlesztett ki, hogy minden alkalommal kiváló legyen a végeredmény.
A piacon lévő glutén-és allergénmentes sütésről írt könyvek mennyisége ellenére, még mindig meglepően nehéz olyan receptet találni, ami minden alkalommal működik. Lapozza fel a Gluten-Free Baking at Home-ot, a kipróbált és garantáltan glutén-és allergénmentes sütemények receptgyűjteményét, amit mindenki imádni fog. Egyedi lisztkeverékek, magas minőségű teljes értékű alapanyagok, és találékony ízkombinációk: a receptek ezekkel mutatják be a gluténmentes sütés legjavát. Kekszektől a cobblerekig, és a gyorskenyerektől a muffinokig minden szeretett klasszikus helyet kapott: a Chocolate Chip Cookie, a Banana Bread, a Brioche és a Biscuit. Egy hosszú ideje gluténmentesen sütő mester technikáit használva megtanulhatja, hogyan készítsen szaftos tortákat, omlós pitéket, könnyed és levegős élesztős kenyereket és még sok mást. A recepteket úgy alkották meg, hogy ne tartalmazzanak glutént, tejterméket, szóját, magvakat és tojást – számtalan helyettesítőikkel csodálatos eredményeket érhetünk el. Pazar fotókkal, lépésenként haladó instrukciókkal, ez a könyv a gluténmentes sütés elengedhetetlen kalauza.
Photo: Ten Speed Press
Termékinformációk
Szerző: | Jeffrey Larsen |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9780399582790 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 25.4 x 3.1 cm |
Súly: | 1.16 kg |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
11 490 Ft (10 943 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Breakfast: The Cookbook

Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.
Hal, mindenestül

Josh Niland egy úttörő „tenger gyümölcsei szakács” könyvében teljesen új módszereket mutat be a halfőzés és sütés szinte minden aspektusára. A beszerzéstől a bontásig, a száraz érleléstől a hal szárításáig és minden egyéb kihívást jelentő kérdésre választ adva.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.