Barion Pixel

Gluten-Free Baking At Home

Totally Delicious Recipes for Breads, Cakes, Cookies, and More


« Vissza | Szerzők: Jeffrey Larsen
  2019. szeptember 07. 17:00

Gluten-Free Baking At Home

Több, mint 80 mesterrecept átfogó, vizuális gyűjteménye glutén-és allergénmentes kenyerekre, muffinokra, scone-okra, tortákra, kekszekre, pitékre, tartokera és sok másra, amit egy oktató vagy egy cukrász séf fejlesztett ki, hogy minden alkalommal kiváló legyen a végeredmény.


A piacon lévő glutén-és allergénmentes sütésről írt könyvek mennyisége ellenére, még mindig meglepően nehéz olyan receptet találni, ami minden alkalommal működik. Lapozza fel a Gluten-Free Baking at Home-ot, a kipróbált és garantáltan glutén-és allergénmentes sütemények receptgyűjteményét, amit mindenki imádni fog. Egyedi lisztkeverékek, magas minőségű teljes értékű alapanyagok, és találékony ízkombinációk: a receptek ezekkel mutatják be a gluténmentes sütés legjavát. Kekszektől a cobblerekig, és a gyorskenyerektől a muffinokig minden szeretett klasszikus helyet kapott: a Chocolate Chip Cookie, a Banana Bread, a Brioche és a Biscuit. Egy hosszú ideje gluténmentesen sütő mester technikáit használva megtanulhatja, hogyan készítsen szaftos tortákat, omlós pitéket, könnyed és levegős élesztős kenyereket és még sok mást. A recepteket úgy alkották meg, hogy ne tartalmazzanak glutént, tejterméket, szóját, magvakat és tojást – számtalan helyettesítőikkel csodálatos eredményeket érhetünk el. Pazar fotókkal, lépésenként haladó instrukciókkal, ez a könyv a gluténmentes sütés elengedhetetlen kalauza.

Photo: Ten Speed Press

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jeffrey Larsen
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780399582790
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 25.4 x 3.1 cm
Súly: 1.16 kg
Oldalszám: 288
Ár: 11 490 Ft
(10 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Manresa

Manresa

Manresa, egy régóta várt szakácskönyv, a San Francisco-i öböl sztárséfjének „DavidKinch” a szakácskönyve. A Chef forradalmasította a régió éttermi kultúráját, és bevezette a „Farm to-Table” kifejezést, melynek lényege, hogy a közvetlen közelben található farmon termesztett minőségi, lehetőleg bió alapanyagokat használja, továbbá előnyben részesíti a térség „Észak-Kalifornia” tengerpartja által szolgáltatott tengeri élővilágot.
 


Szerzők: David Kinch

Manresa

Manresa

Manresa, egy régóta várt szakácskönyv, a San Francisco-i öböl sztárséfjének „DavidKinch” a szakácskönyve. A Chef forradalmasította a régió éttermi kultúráját, és bevezette a „Farm to-Table” kifejezést, melynek lényege, hogy a közvetlen közelben található farmon termesztett minőségi, lehetőleg bió alapanyagokat használja, továbbá előnyben részesíti a térség „Észak-Kalifornia” tengerpartja által szolgáltatott tengeri élővilágot.
 


Szerzők: David Kinch

El Celler de Can Roca - CCR

El Celler de Can Roca - CCR

Joan Roca azt mondta egy nap, hogy„ egy éttermet idővel kell építeni, ez egy hosszú távú projekt. Egy életforma, egy út. Boldognak kell lenni ezen az úton, ami másokat is boldoggá tesz. 


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim