Barion Pixel

Haszonkulcs

Étteremvezetők Gyakorlati Kézikönyve


« Vissza | Szerzők: Kis Zoltán
  2018. május 08. 11:35

Haszonkulcs

Kíváncsi vagy a sikeres étteremvezetés titkaira? Betekintenél a kulisszák mögé? Akkor ez a te könyved! A Haszonkulcs segítségével 27 év vendéglátóipari tapasztalatával gazdagodhatsz!


Mit nyújt számodra a Haszonkulcs?
Megismerheted azokat a leghasznosabb tapasztalatokat, amelyeket a szerző több mint negyed évszázad alatt végigélt, és amelyeket maga is a legnagyobb haszonnal alkalmaz éttermi munkái során nap mint nap. Olyan újszerű megközelítésekhez és üzletfejlesztési technikákhoz juthatsz hozzá, amelyeket könnyedén saját éttermed szolgálatába állíthatsz. Azonnali módszereket sajátíthatsz el, a munkaerő képzésének és megtartásának kapcsán. Számos fontos támpontot kapsz az étteremnyitásról és működtetésről, amelyekre lehet hogy eddig nem is gondoltál! Megismerheted a hatékony üzletvezetéshez elengedhetetlen vendéglátó gazdálkodás legfontosabb fogalmait és összefüggéseit, amelynek megértését folyamatábrák teszik még könnyebben elsajátíthatóvá.

Szerző:

Kis Zoltán szakács mester, közgazdász, és elhivatott, már-már fanatikus vendéglátós. 1992 óta tevékenykedik a vendéglátásban, így mostanra 27 éves szakmai, és 10 évnyi oktatási tapasztalattal rendelkezik. Vendéglátóipari tanácsadóként legfőképp humánerőforrás központú szervezetfejlesztéssel, valamint vendéglátóüzletek gazdálkodásának fejlesztésével foglalkozik.

„Szívügyem a magyarországi vendéglátóüzletek-, valamint a vendéglátóipari oktatás fejlesztése. Abban bízom, és azért dolgozom, hogy a hazai gasztronómia világszinten is elismert, példaértékű lehessen. Hiszem, hogy a kiváló vendéglátás megteremtésének a kulcsa maga az ember, ha pedig a munkatársainkkal, és a kollégáink együttműködésével minden rendben van, akkor a megfelelő tőkét leszámítva, már csak a hatékony gazdálkodásra és az alapvető tudatosságra van szükségünk a sikeres vendéglátás megteremtéséhez.”

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Kis Zoltán
Kiadó: Kis Zoltán
Kategória: Üzleti, Nyelv - Magyar / Hungarian Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9786150055138
Nyelv: Magyar
Méretek: 14.2 x 20 x 2 cm
Súly: 0.41 kg
Oldalszám: 278
Ár: 6 990 Ft
(6 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Le Cordon Bleu - A Cukrászat Magasiskolája

Le Cordon Bleu - A Cukrászat Magasiskolája

A Le Cordon Bleu a nagy tiszteletnek örvendő, világhírű vendéglátó iskola, amit a csúcsminőségű kulináris kurzusairól ismernek, ugyanúgy a kezdőket, mint a kiforrott profikat is megcélozva. A világ legnagyobb vendéglátóipari intézménye, több mint 20 iskolával, 5 kontinensen. Az oktatási területe a vendéglátóipari menedzsment, a szakácsművészet es a gasztronómia. 


Patisserie Ferrandi Paris

Patisserie Ferrandi Paris

A Ferrandi, A Konyhaművészet Francia Iskolája Párizsban – amit a Le Monde újság a ‘gasztronómia Harvardjának’ titulált – a világ legjelentősebb cukrásziskolája. Foszló croissanoktól papírvékony mille-feuille-ökig, és a gesztenyekrémmel töltött Paris-Brest-től ünnepi karácsonyfákig (Bûche de Noël), ez az összefoglaló mű, kézen fogva vezeti a feltörekvő cukrászokat minden lépésen át – alaptechnikáktól a Michelin-csillagos desszertekig. 


Disfrutar Vol1.

Disfrutar Vol1.

A Disfrutar Volume 1 az étteremről szóló ambiciózus sorozat első epizódja. Oriol Castro, Eduard Xatruch és Mateu Casañas barcelonai éttermükből vezetik a világ gasztronómiájának élcsapatát, és határozottan elkötelezettek a kreativitás iránt.