Haszonkulcs
Étteremvezetők Gyakorlati Kézikönyve
Kíváncsi vagy a sikeres étteremvezetés titkaira? Betekintenél a kulisszák mögé? Akkor ez a te könyved! A Haszonkulcs segítségével 27 év vendéglátóipari tapasztalatával gazdagodhatsz!
Mit nyújt számodra a Haszonkulcs?
Megismerheted azokat a leghasznosabb tapasztalatokat, amelyeket a szerző több mint negyed évszázad alatt végigélt, és amelyeket maga is a legnagyobb haszonnal alkalmaz éttermi munkái során nap mint nap. Olyan újszerű megközelítésekhez és üzletfejlesztési technikákhoz juthatsz hozzá, amelyeket könnyedén saját éttermed szolgálatába állíthatsz. Azonnali módszereket sajátíthatsz el, a munkaerő képzésének és megtartásának kapcsán. Számos fontos támpontot kapsz az étteremnyitásról és működtetésről, amelyekre lehet hogy eddig nem is gondoltál! Megismerheted a hatékony üzletvezetéshez elengedhetetlen vendéglátó gazdálkodás legfontosabb fogalmait és összefüggéseit, amelynek megértését folyamatábrák teszik még könnyebben elsajátíthatóvá.
Szerző:
Kis Zoltán szakács mester, közgazdász, és elhivatott, már-már fanatikus vendéglátós. 1992 óta tevékenykedik a vendéglátásban, így mostanra 27 éves szakmai, és 10 évnyi oktatási tapasztalattal rendelkezik. Vendéglátóipari tanácsadóként legfőképp humánerőforrás központú szervezetfejlesztéssel, valamint vendéglátóüzletek gazdálkodásának fejlesztésével foglalkozik.
„Szívügyem a magyarországi vendéglátóüzletek-, valamint a vendéglátóipari oktatás fejlesztése. Abban bízom, és azért dolgozom, hogy a hazai gasztronómia világszinten is elismert, példaértékű lehessen. Hiszem, hogy a kiváló vendéglátás megteremtésének a kulcsa maga az ember, ha pedig a munkatársainkkal, és a kollégáink együttműködésével minden rendben van, akkor a megfelelő tőkét leszámítva, már csak a hatékony gazdálkodásra és az alapvető tudatosságra van szükségünk a sikeres vendéglátás megteremtéséhez.”
Termékinformációk
Szerző: | Kis Zoltán |
Kiadó: | Kis Zoltán |
Kategória: | Üzleti, Nyelv - Magyar / Hungarian Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9786150055138 |
Nyelv: | Magyar |
Méretek: | 14.2 x 20 x 2 cm |
Súly: | 0.41 kg |
Oldalszám: | 278 |
Ár: |
6 990 Ft (6 657 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve
Még egy receptkönyv, amiből már így is sok van? Nem így gondoljuk, és nem is szerettük volna, hogy így legyen. Recepteket természetesen tartalmaz ez a könyv is, szám szerint 143-at, de ennél többet szándékoztunk nyújtani a szenvedélyes szakácsoknak, legyenek felvilágosult amatőrök vagy szakmai gyakorlatuk előtt álló fiatalok.
Csokoládé Le Cordon Bleu
Fedezze fel a világot, ahol a csokoládé a király, ahol ez a legváltozatosabb összetevő zamatos tortákká, pitékké, mousse és jeges desszertekké, italokká, kekszekké és egyéb édességekké alakul át.
Csokoládé Le Cordon Bleu
Fedezze fel a világot, ahol a csokoládé a király, ahol ez a legváltozatosabb összetevő zamatos tortákká, pitékké, mousse és jeges desszertekké, italokká, kekszekké és egyéb édességekké alakul át.
Csokoládé - Ferrandi Paris
Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.