Barion Pixel

Haszonkulcs

Étteremvezetők Gyakorlati Kézikönyve


« Vissza | Szerzők: Kis Zoltán
  2018. május 08. 11:35

Haszonkulcs

Kíváncsi vagy a sikeres étteremvezetés titkaira? Betekintenél a kulisszák mögé? Akkor ez a te könyved! A Haszonkulcs segítségével 27 év vendéglátóipari tapasztalatával gazdagodhatsz!


Mit nyújt számodra a Haszonkulcs?
Megismerheted azokat a leghasznosabb tapasztalatokat, amelyeket a szerző több mint negyed évszázad alatt végigélt, és amelyeket maga is a legnagyobb haszonnal alkalmaz éttermi munkái során nap mint nap. Olyan újszerű megközelítésekhez és üzletfejlesztési technikákhoz juthatsz hozzá, amelyeket könnyedén saját éttermed szolgálatába állíthatsz. Azonnali módszereket sajátíthatsz el, a munkaerő képzésének és megtartásának kapcsán. Számos fontos támpontot kapsz az étteremnyitásról és működtetésről, amelyekre lehet hogy eddig nem is gondoltál! Megismerheted a hatékony üzletvezetéshez elengedhetetlen vendéglátó gazdálkodás legfontosabb fogalmait és összefüggéseit, amelynek megértését folyamatábrák teszik még könnyebben elsajátíthatóvá.

Szerző:

Kis Zoltán szakács mester, közgazdász, és elhivatott, már-már fanatikus vendéglátós. 1992 óta tevékenykedik a vendéglátásban, így mostanra 27 éves szakmai, és 10 évnyi oktatási tapasztalattal rendelkezik. Vendéglátóipari tanácsadóként legfőképp humánerőforrás központú szervezetfejlesztéssel, valamint vendéglátóüzletek gazdálkodásának fejlesztésével foglalkozik.

„Szívügyem a magyarországi vendéglátóüzletek-, valamint a vendéglátóipari oktatás fejlesztése. Abban bízom, és azért dolgozom, hogy a hazai gasztronómia világszinten is elismert, példaértékű lehessen. Hiszem, hogy a kiváló vendéglátás megteremtésének a kulcsa maga az ember, ha pedig a munkatársainkkal, és a kollégáink együttműködésével minden rendben van, akkor a megfelelő tőkét leszámítva, már csak a hatékony gazdálkodásra és az alapvető tudatosságra van szükségünk a sikeres vendéglátás megteremtéséhez.”

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Kis Zoltán
Kiadó: Kis Zoltán
Kategória: Üzleti, Nyelv - Magyar / Hungarian Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9786150055138
Nyelv: Magyar
Méretek: 14.2 x 20 x 2 cm
Súly: 0.41 kg
Oldalszám: 278
Ár: 6 990 Ft
(6 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

A Pékmesterség Magasiskolája

A Pékmesterség Magasiskolája

Hogyan süssünk hagyományos bagettet, tönköly- vagy teljes kiőrlésű kenyeret, ciabattát, párizsi brióst, croissant-t, almás papucsot? Lássunk hozzá, a sütés sikerélmény!


Csokoládé Le Cordon Bleu

Csokoládé Le Cordon Bleu

Fedezze fel a világot, ahol a csokoládé a király, ahol ez a legváltozatosabb összetevő zamatos tortákká, pitékké, mousse és jeges desszertekké, italokká, kekszekké és egyéb édességekké alakul át.


Hal, mindenestül

Hal, mindenestül

Josh Niland egy úttörő „tenger gyümölcsei szakács” könyvében teljesen új módszereket mutat be a halfőzés és sütés szinte minden aspektusára. A beszerzéstől a bontásig, a száraz érleléstől a hal szárításáig és minden egyéb kihívást jelentő kérdésre választ adva. 


Szerzők: Josh Niland

Le Cordon Bleu - A Cukrászat Magasiskolája

Le Cordon Bleu - A Cukrászat Magasiskolája

A Le Cordon Bleu a nagy tiszteletnek örvendő, világhírű vendéglátó iskola, amit a csúcsminőségű kulináris kurzusairól ismernek, ugyanúgy a kezdőket, mint a kiforrott profikat is megcélozva. A világ legnagyobb vendéglátóipari intézménye, több mint 20 iskolával, 5 kontinensen. Az oktatási területe a vendéglátóipari menedzsment, a szakácsművészet es a gasztronómia.