Barion Pixel

Institut Paul Bocuse - A főzés magasiskolája

250 Séfmódszer bemutatása lépésről-lépésre, 1800 fotóval


« Vissza | Szerzők: Bocuse Gasztronómiai Intézet, Paul Bocuse
  2017. október 18. 16:19

Institut Paul Bocuse - A főzés magasiskolája

Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.


250 Séfmódszer bemutatása lépésről-lépésre, 1800 fotóval
 
250 fotóval illusztrált technikai eljárás.
70 eredeti recept az Intézet konyhafőnökeitől.
Több mint 1800 étel- és fázisfotó.
Részletgazdag leírások.
Milyen a tökéletes vendéglátás, hogyan teremtsünk összhangot étel és ital között, s milyen a hibátlanul terített asztal. A konyhafőnok mesterségbeli tudását bárki elsajátíthatja!
 
„A boldogság a konyhában lakozik.” Paul Bocuse
 
ELFOGYOTT!

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Bocuse Gasztronómiai Intézet, Paul Bocuse
Kiadó: Geopen
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Magyar / Hungarian Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9786155724565
Nyelv: Magyar
Méretek: 28 x 31 x 5.5 cm
Súly: 4.64 kg
Oldalszám: 720
Ár: 19 900 Ft
(18 952 + ÁFA)
Státusz:

Caldos Broths

Caldos Broths

Ricard Camarena egy lendületes séf, aki lemondott a zene és trombita iránti szenvedélyéről. A főzés mellett döntött. A kottákat receptekre, a zenekarban játszást.. csapatban főzésre cserélte. 

Mikor elhatározta, hogy a tűzhely mellett tölti életét, az ételeivel kapcsolatos megkérdőjelezhetetlen dolgok egyike az íz volt. 

Ricard Camarena pár dologban biztos volt, először is teljes tisztelet az idénytermelés iránt, másodszor, a vendégnek otthon kell éreznie magát.


Szerzők: Ricard Camarena

Caldos Broths

Caldos Broths

Ricard Camarena egy lendületes séf, aki lemondott a zene és trombita iránti szenvedélyéről. A főzés mellett döntött. A kottákat receptekre, a zenekarban játszást.. csapatban főzésre cserélte. 

Mikor elhatározta, hogy a tűzhely mellett tölti életét, az ételeivel kapcsolatos megkérdőjelezhetetlen dolgok egyike az íz volt. 

Ricard Camarena pár dologban biztos volt, először is teljes tisztelet az idénytermelés iránt, másodszor, a vendégnek otthon kell éreznie magát.


Szerzők: Ricard Camarena


Szerzők:


Szerzők: