Barion Pixel

Institut Paul Bocuse - A főzés magasiskolája

250 Séfmódszer bemutatása lépésről-lépésre, 1800 fotóval


« Vissza | Szerzők: Bocuse Gasztronómiai Intézet, Paul Bocuse
  2017. október 18. 16:19

Institut Paul Bocuse - A főzés magasiskolája

Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.


250 Séfmódszer bemutatása lépésről-lépésre, 1800 fotóval
 
250 fotóval illusztrált technikai eljárás.
70 eredeti recept az Intézet konyhafőnökeitől.
Több mint 1800 étel- és fázisfotó.
Részletgazdag leírások.
Milyen a tökéletes vendéglátás, hogyan teremtsünk összhangot étel és ital között, s milyen a hibátlanul terített asztal. A konyhafőnok mesterségbeli tudását bárki elsajátíthatja!
 
„A boldogság a konyhában lakozik.” Paul Bocuse

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Bocuse Gasztronómiai Intézet, Paul Bocuse
Kiadó: Geopen
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Magyar / Hungarian Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9786155724565
Nyelv: Magyar
Méretek: 28 x 31 x 5.5 cm
Súly: 4.64 kg
Oldalszám: 720
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Biotope - Pastorale

Biotope - Pastorale

A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.


Szerzők: Bart de Pooter

Japan The Cookbook

Japan The Cookbook

Demisztifikálja és mindenki számára elérhetővé teszi a világ egyik legősibb és legnagyobb tiszteletnek örvendő kulináris kultúráját. A világ étvágya a japán ételek iránt kimeríthetetlen – a sushi és a ramen megtalálhatók a sarki boltokban is, míg a japán alapanyagok elérhetőek a világ szupermarketeiben. Egészséges opciók gazdag választéka, hal-alapú ételektől zöldségközpontú fogásokig egyaránt.


Céréales & légumineuses

Céréales & légumineuses

Két legutóbbi műve, a Champignons és az Herbes után, Régis Marcon, a háromcsillagos séf egy nagyon népszerű témával foglalkozik: a gabonafélékkel és a hüvelyesekkel. Két, ezt megelőző könyvének mintájára az első 2 fejezet a gabonafélék és hüvelyesek bemutatásának van szentelve: 65 fajtát ismerhetünk meg földrajzi eredetük, történelmükön át, az alapanyagokat középpontba helyező fotókkal kísérve.


Szerzők: Regis Marcon

The Curious Bartender Volume 1

The Curious Bartender Volume 1

A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe.