Institut Paul Bocuse - A főzés magasiskolája
250 Séfmódszer bemutatása lépésről-lépésre, 1800 fotóval
 
    
   Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.
	250 Séfmódszer bemutatása lépésről-lépésre, 1800 fotóval
	250 fotóval illusztrált technikai eljárás.
70 eredeti recept az Intézet konyhafőnökeitől.
Több mint 1800 étel- és fázisfotó.
Részletgazdag leírások.
Milyen a tökéletes vendéglátás, hogyan teremtsünk összhangot étel és ital között, s milyen a hibátlanul terített asztal. A konyhafőnok mesterségbeli tudását bárki elsajátíthatja!
70 eredeti recept az Intézet konyhafőnökeitől.
Több mint 1800 étel- és fázisfotó.
Részletgazdag leírások.
Milyen a tökéletes vendéglátás, hogyan teremtsünk összhangot étel és ital között, s milyen a hibátlanul terített asztal. A konyhafőnok mesterségbeli tudását bárki elsajátíthatja!
	„A boldogság a konyhában lakozik.” Paul Bocuse
	ELFOGYOTT!
Termékinformációk
| Szerzők: | Bocuse Gasztronómiai Intézet, Paul Bocuse | 
| Kiadó: | Geopen | 
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Magyar / Hungarian Books | 
| Kiadás éve: | 2018 | 
| ISBN: | 9786155724565 | 
| Nyelv: | Magyar | 
| Méretek: | 28 x 31 x 5.5 cm | 
| Súly: | 4.64 kg | 
| Oldalszám: | 720 | 
| Ár: | 19 900 Ft (18 952 + ÁFA) | 
| Státusz: | 
Keresés
Aponiente - Ángel León
 
          A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
The Italian Bakery
 
          Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Gyoza - The Ultimate Dumpling Cookbook
 
          Akár egy exkluzív étteremben, akár egy szerény utcai standon fogyasztja, a gyoza - a tökéletes ázsiai kényelem.
          Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
       
    