Heritage
Sean Brock a Husk és McCrady’s konyhafőnöke, vezetője, elérkezettnek találta az időt, hogy megjelenjen az első szakácskönyve, a Heritage, melyben szakmai elhivatottságát és látásmódját ismerhetjük meg.
A szerzőt a déli államok ételei ihlették meg leginkább, továbbá az alapanyag centrikusság lényege, mindezek Brock stílusban újraértelmezve. Érdekes, hogy a szakácskönyv nem csak éttermi felhasználásra szánja receptjeit, hanem néhányukat éppen hogy otthoni elkészítésre ajánlja. A szakértő alaposságával összeállított receptválaszték kiválóan tükrözi a séf hozzáértését, alapanyagok iránti tiszteletét, nem véletlen, hiszen farm-to-table konyhát működtet. Brock kedvencei, melyek a kiadványban is megtalálhatok: - savanyított garnéla, Hoppin John és Alabama Stack tortácska, ropogós sertésfülsaláta, lassan készített sertés lapocka és még további sok finomság! Ez egy nagyon személyes könyv, mely bemutatja az éttermek és a szerző szakmai hétköznapjait, az alapanyagok iránti tisztelet fontosságát, a régiós gasztronómia hagyományainak ápolását. A James Beard Alapítvány díjas és többszörös jelölt szakember egy kíváló szakácskönyvet írt, mely komoly inspiráció lehet a fiatalok számára, bizonyítva számukra hogy lehet egy egészséges átmenet a klasszikusnak ismert és a kortárs, modern gasztronómia között. A könyv természetközeli, emberi! A szakácskönyvet a gasztronómia világában elismert szakemberek ajánlják, úgy mint René Redzepi (Noma), Anthony Bourdain, Daniel Patterson (Coi), David Chang (Momofuku), David Kinch (Manresa), Frank Stitt (Frank Stitt’s Southern Table), Magnus Nillson (Faviken)





Kapcsolódó videók
Termékinformációk
| Szerző: | Sean Brock |
| Kiadó: | Artisan |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2014 |
| Forgalmazás kezdete: | 2014. október 14. |
| ISBN: | 9781579654634 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 22 x 29 x 3 cm |
| Súly: | 1.67 kg |
| Oldalszám: | 336 |
| Ár: |
11 890 Ft (11 324 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Finding Fire
A Finding Fire a tűzzel való főzésről szól. Az új borítóval frissített változat annak a történetét meséli el, ahogy az Egyesült Királyságban tanult séf, Lennox Hastie megtanulta a tűz nyelvét és használatának művészetét.
The Cocktail Cabinet
A THE COCKTAIL CABINET-ben Zoe Burgess ízszakértő demisztifikálja a koktélokat, elmagyarázza és feltárja a szerkezeteket, az ízprofilokat és az alkalmazott technikákat.
Fermentation - Heiko Antoniewicz
Fedezze fel az erjesztést Heiko Antoniewicz-zel. Ebben a rendkívüli szakácskönyvben mindent megtalál, ami az erjesztéssel (fermentálással) kapcsolatos.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.