Barion Pixel

Hugh Johnson's Pocket Wine 2022

The new edition of the no 1 best-selling wine guide


« Vissza | Szerzők: Hugh Johnson
  2020. augusztus 09. 10:49

Hugh Johnson's Pocket Wine 2022

Hugh Johnson boros zsebkönyve alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol - üzletekben, éttermekben vagy akár az interneten. A friss megjelenésnek nincs versenytársa, ez egy átfogó és naprakész éves útmutató.


Hugh Johnson világos, tömör tényeket és kommentárokat közöl a világ borairól, termelőiről és borvidékeiről.
Feltárja, mely évjáratok érdemes vásárolni, melyeket inni, és melyet érdemes a pincébe tárolni, mely termelőknek kell keresni, és miért.
Hugh Johnson zsebkönyve egyértelmű információkat tartalmaz a szőlőfajtákról, a helyi specialitásokról és arról, hogy hogyan lehet párosítani az ételeket a borokkal.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Hugh Johnson
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. szeptember 06.
ISBN: 9781784726881
Nyelv: Angol
Méretek: 9.4 x 19.4 x 2.4 cm
Súly: 0.3 kg
Oldalszám: 336
Ár: 4 990 Ft
(4 752 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Let's Eat Paris !

Let's Eat Paris !

Örömteli, átfogó, energikusan illusztrált „szerelmes levél” a kulináris kincsnek, Párizsnak, a Let’s Eat France! könyv bestseller szerzőjétől!


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury