Barion Pixel

Hugh Johnson's Pocket Wine 2022

The new edition of the no 1 best-selling wine guide


« Vissza | Szerzők: Hugh Johnson
  2020. augusztus 09. 10:49

Hugh Johnson's Pocket Wine 2022

Hugh Johnson boros zsebkönyve alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol - üzletekben, éttermekben vagy akár az interneten. A friss megjelenésnek nincs versenytársa, ez egy átfogó és naprakész éves útmutató.


Hugh Johnson világos, tömör tényeket és kommentárokat közöl a világ borairól, termelőiről és borvidékeiről.
Feltárja, mely évjáratok érdemes vásárolni, melyeket inni, és melyet érdemes a pincébe tárolni, mely termelőknek kell keresni, és miért.
Hugh Johnson zsebkönyve egyértelmű információkat tartalmaz a szőlőfajtákról, a helyi specialitásokról és arról, hogy hogyan lehet párosítani az ételeket a borokkal.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Hugh Johnson
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. szeptember 06.
ISBN: 9781784726881
Nyelv: Angol
Méretek: 9.4 x 19.4 x 2.4 cm
Súly: 0.3 kg
Oldalszám: 336
Ár: 4 990 Ft
(4 752 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

The Book of Pintxos

The Book of Pintxos

Először a baszkföldi bárokban található pintxos recepteket gyűjtöttük össze, hogy bemutassuk a végleges bibliát a baszk kultúra e jelentős ételéről, annak történelmével és az őket létrehozó emberekkel együtt.
Az Epicurious 2024 tavaszának legjobb új szakácskönyvének választotta!


Szerzők: Marti Buckley

Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking

Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking

Egy gyönyörű és pazarul fényképezett szakácskönyv, amely az autentikus japán agyagedényes főzésre összpontosít, szeretett recepteket és klasszikusok frissítéseit mutatja be, háttérrel a donabe eredetéről és történetéről.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim