Hugh Johnson's Pocket Wine 2022
The new edition of the no 1 best-selling wine guide
Hugh Johnson boros zsebkönyve alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol - üzletekben, éttermekben vagy akár az interneten. A friss megjelenésnek nincs versenytársa, ez egy átfogó és naprakész éves útmutató.
Hugh Johnson világos, tömör tényeket és kommentárokat közöl a világ borairól, termelőiről és borvidékeiről.
Feltárja, mely évjáratok érdemes vásárolni, melyeket inni, és melyet érdemes a pincébe tárolni, mely termelőknek kell keresni, és miért.
Hugh Johnson zsebkönyve egyértelmű információkat tartalmaz a szőlőfajtákról, a helyi specialitásokról és arról, hogy hogyan lehet párosítani az ételeket a borokkal.
Termékinformációk
| Szerző: | Hugh Johnson |
| Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2021 |
| Forgalmazás kezdete: | 2021. szeptember 06. |
| ISBN: | 9781784726881 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 9.4 x 19.4 x 2.4 cm |
| Súly: | 0.3 kg |
| Oldalszám: | 336 |
| Ár: |
4 990 Ft (4 752 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Beyond Baking - Plant-based Baking for a New Era
A Beyond Baking új szintre emeli a növényi alapú sütést, édes és sós receptekkel, amelyek egyszerű, természetes, növényi eredetű alapanyagokra épülnek.
Beyond Baking - Plant-based Baking for a New Era
A Beyond Baking új szintre emeli a növényi alapú sütést, édes és sós receptekkel, amelyek egyszerű, természetes, növényi eredetű alapanyagokra épülnek.
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).