Hugh Johnson's Pocket Wine 2022
The new edition of the no 1 best-selling wine guide
Hugh Johnson boros zsebkönyve alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol - üzletekben, éttermekben vagy akár az interneten. A friss megjelenésnek nincs versenytársa, ez egy átfogó és naprakész éves útmutató.
Hugh Johnson világos, tömör tényeket és kommentárokat közöl a világ borairól, termelőiről és borvidékeiről.
Feltárja, mely évjáratok érdemes vásárolni, melyeket inni, és melyet érdemes a pincébe tárolni, mely termelőknek kell keresni, és miért.
Hugh Johnson zsebkönyve egyértelmű információkat tartalmaz a szőlőfajtákról, a helyi specialitásokról és arról, hogy hogyan lehet párosítani az ételeket a borokkal.
Termékinformációk
| Szerző: | Hugh Johnson |
| Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2021 |
| Forgalmazás kezdete: | 2021. szeptember 06. |
| ISBN: | 9781784726881 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 9.4 x 19.4 x 2.4 cm |
| Súly: | 0.3 kg |
| Oldalszám: | 336 |
| Ár: |
4 990 Ft (4 752 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Sous-Vide Cuisine
A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.