Barion Pixel

Is This A Cookbook?

Adventures in the Kitchen


« Vissza | Szerzők: Heston Blumenthal
  2022. október 14. 12:43

Is This A Cookbook?

Nos, tele van Heston tipikusan zseniális, finom és ötletes receptjeivel, köztük zöld gazpacho, cékla és borsó saláta, quinoa zöldségekkel, marokkói pástétomok, kender panna cotta, banán és petrezselymes turmix, paradicsomos és kávés muffin, paszternák granola, rizsfagylalt, sherry ecetes posset, krikett ketchup, kakukkfüves és narancsos kombucha, nem feledkezve meg a popcorn csirkéről, igazi pattogatott kukoricával. Minden recept egyszerű, egyértelmű és teljesen megvalósítható. 


De még sok minden van. Mind a 70 receptet Heston gondolatai, történetei, meglátásai és trükkjei kísérik, így minden egyes főzési alkalmat olyan utazássá varázsol, amely izgalmas és inspiráló, valamint a kulináris lehetőségek és friss perspektívák egész világát tárja fel. Dave McKean, Heston hosszú távú munkatársa hihetetlen illusztrációi keltették életre, és ma már az egyik legnagyobb illusztrátorként tartják számon.

 

 

Table of Contents

Heston's breakfast bar
The mindful sandwich
Heston's salad bar
7 soups for 7 moods
Not just cricket – except it is
Fakeaways
Dinner and sides
The fermentation station
Desserts
Sauces, dips and condiments
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Heston Blumenthal
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. október 14.
ISBN: 9781526621504
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 26.5 x 2.6 cm
Súly: 0.45 kg
Oldalszám: 368
Ár: 10 490 Ft
(9 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:


Szerzők:

Tu Casa Mi Casa

Tu Casa Mi Casa

Tanuljon bele az autentikus mexikói konyhába. A nemzetközileg is ünnepelt séf, Enrique Olvera (aki a Netflix csatorna Chef’s Table c. sorozatában is szerepelt) Tu Casa Mi Casa az első otthoni konyháknak szánt szakácskönyve.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash