Barion Pixel

Is This A Cookbook?

Adventures in the Kitchen


« Vissza | Szerzők: Heston Blumenthal
  2022. október 14. 12:43

Is This A Cookbook?

Nos, tele van Heston tipikusan zseniális, finom és ötletes receptjeivel, köztük zöld gazpacho, cékla és borsó saláta, quinoa zöldségekkel, marokkói pástétomok, kender panna cotta, banán és petrezselymes turmix, paradicsomos és kávés muffin, paszternák granola, rizsfagylalt, sherry ecetes posset, krikett ketchup, kakukkfüves és narancsos kombucha, nem feledkezve meg a popcorn csirkéről, igazi pattogatott kukoricával. Minden recept egyszerű, egyértelmű és teljesen megvalósítható. 


De még sok minden van. Mind a 70 receptet Heston gondolatai, történetei, meglátásai és trükkjei kísérik, így minden egyes főzési alkalmat olyan utazássá varázsol, amely izgalmas és inspiráló, valamint a kulináris lehetőségek és friss perspektívák egész világát tárja fel. Dave McKean, Heston hosszú távú munkatársa hihetetlen illusztrációi keltették életre, és ma már az egyik legnagyobb illusztrátorként tartják számon.

 

 

Table of Contents

Heston's breakfast bar
The mindful sandwich
Heston's salad bar
7 soups for 7 moods
Not just cricket – except it is
Fakeaways
Dinner and sides
The fermentation station
Desserts
Sauces, dips and condiments
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Heston Blumenthal
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. október 14.
ISBN: 9781526621504
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 26.5 x 2.6 cm
Súly: 0.45 kg
Oldalszám: 368
Ár: 10 490 Ft
(9 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Opera Patisserie

Opera Patisserie

Cédric Grolet lapozott egyet, és felfedezett valami újat, a péksütemények világát. A szakmai megközelítésben radikálisabb Fruits technikásságától felszabadulva törekszik a frissességre, a közvetlenségre és a megfelelő ízre.


Szerzők: Cédric Grolet

Sourdough baking a treatise

Sourdough baking a treatise

Az ágazat minden szakembere számára referenciaként szolgál a „Sourdough baking a treatise”
(kovászos csemegék sütése), a pék új alapvető eszköze.


Casa Cacao

Casa Cacao

Ez a könyv Jordi útját és kutatásait követi a kakaó eredetének és a csokoládé mesterségének nyomában, új, teljesen forradalmi receptekkel.


Szerzők: Jordi Roca

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland