Is This A Cookbook?
Adventures in the Kitchen
Nos, tele van Heston tipikusan zseniális, finom és ötletes receptjeivel, köztük zöld gazpacho, cékla és borsó saláta, quinoa zöldségekkel, marokkói pástétomok, kender panna cotta, banán és petrezselymes turmix, paradicsomos és kávés muffin, paszternák granola, rizsfagylalt, sherry ecetes posset, krikett ketchup, kakukkfüves és narancsos kombucha, nem feledkezve meg a popcorn csirkéről, igazi pattogatott kukoricával. Minden recept egyszerű, egyértelmű és teljesen megvalósítható.
De még sok minden van. Mind a 70 receptet Heston gondolatai, történetei, meglátásai és trükkjei kísérik, így minden egyes főzési alkalmat olyan utazássá varázsol, amely izgalmas és inspiráló, valamint a kulináris lehetőségek és friss perspektívák egész világát tárja fel. Dave McKean, Heston hosszú távú munkatársa hihetetlen illusztrációi keltették életre, és ma már az egyik legnagyobb illusztrátorként tartják számon.
Table of Contents
Heston's breakfast bar
The mindful sandwich
Heston's salad bar
7 soups for 7 moods
Not just cricket – except it is
Fakeaways
Dinner and sides
The fermentation station
Desserts
Sauces, dips and condiments






Termékinformációk
| Szerző: | Heston Blumenthal |
| Kiadó: | Bloomsbury Publishing |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. október 14. |
| ISBN: | 9781526621504 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18 x 26.5 x 2.6 cm |
| Súly: | 0.45 kg |
| Oldalszám: | 368 |
| Ár: |
10 490 Ft (9 990 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Bean Book - 100 Recipes for Cooking with All Kinds of Beans, from the Rancho Gordo Kitchen
A NEW YORK TIMES BESTSELLERE • A nagyra értékelt Rancho Gordo babvállalat alapítójától származó, 50 babfajtát bemutató hiteles útmutató, amely 100 klasszikus és modern recept segítségével vezeti be az olvasót a babfőzés világába.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.