Barion Pixel

Maaemo

Mutter Erde


« Vissza | Szerzők: Esben Holmboe Bang, Tuukka Koski
  2018. február 10. 12:51

Maaemo

Két éve készül ez a könyv, és mint a legelső, mérföldkőnek számít az életünkben; nagyon büszkék vagyunk rá. Örömteli munka volt, beutaztuk Norvégiát, hogy desztilláljuk és nyomtatásban kiadjuk a Maaemo esszenciáját.


Számos ikonikus ételünk receptje bemutatásra kerül, Tuukka Koski gyönyörű fotóival, Danny Larsen egyedi illusztrációival, Bielke & Yang tervezésében. Látványos betekintés a Maaemo kulisszái mögé. Egy figyelemreméltó könyv a figyelemreméltó Maaemo étteremről – az egyetlen 3 Michelin-csillagos norvég étteremről.
A norvég természetről készült lélegzetelállító képek és illusztrációk, és az ételek és az étterem környezetének gyönyörű fotói utazásra visznek Norvégia ízein át. Pontosan úgy, ahogy egy látogatás ebbe a világszerte ismert csillagos oslói étterembe.
Az éttermet Esben Holmboe Bang vezeti. Őszinteséggel és elkötelezetten ír az ízekről, az identitásról, az álmokról és a kőkemény munkáról, ami ahhoz szükséges, hogy kivételes ételeket szolgáljanak fel az étterem vendégeinek. Az olvasók lehetőséget kapnak, hogy otthon is megalkossák a Maaemo ételeit: a könyv az étterem 80 receptjét mutatja be, címerételeknek számító fogásokkal és jellegzetes ízekkel.


‘Ez a könyv instant klasszikus számomra. Olyan, amire hivatkozni fogunk az elkövetkezendő évtizedek folyamán, amikor történetet mesélünk világunk apró északi szegletének ételeiről.”

René Redzepi - Chef at Noma, Denmark.

Halálosan őszinte szakácskönyv / ‘Nagyon kevés séf van, aki olyan nyitottsággal és őszinteséggel tudja elmesélni éttermének történetét mint, ahogy Espen Holmboe Bang beszél a Maaemo-ről. Úgy érzi az ember, hogy valósággal a séf bőrébe bújik, mialatt élete művéről mesél, az időről és az energiáról, amit beleölt egy étterem megalapításába és kifejlesztésébe. A könyv kiválóan összerakott, jól megírt és könnyen olvasható rövid szövegeivel.”

AFTENPOSTEN

A Nagy Mestermű az Anyaföldtől / “Ez egy mestermű és egyszerre hiteles enciklopédia a norvég gasztronómia legfontosabb időszakáról. A könyv sziklaszilárd, mint egy monolit, más és igaz. Országunk legjobb tükörképe, bemutatja napjaink trendjeit, régmúlt idők hagyományaiból merít ihletet és a jövőbe vezet. Ezeken az oldalakon az északi konyha megújítása valóságosan és őszintén van dokumentálva. Ez egy olyan könyv, ami generációról generációra fog szállni.”

Photo: Tuukka Koski

Photo: Tuukka Koski

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Esben Holmboe Bang, Tuukka Koski
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9783875154245
Nyelv: Német
Méretek: 27.6 x 33.8 x 4 cm
Súly: 3.25 kg
Oldalszám: 383
Ár: 39 990 Ft
(38 086 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.


The Vegetarian Silver Spoon

The Vegetarian Silver Spoon

Több mint 200 ízletes, klasszikus és kortárs olasz vegetáriánus recept a közismert Silver Spoon sorozat konyhájából.


KUK [COOK]

KUK [COOK]

Sebastian Frank első könyvében egész kulináris művészetét bemutatja: "kuk [cook]". A szerzőre jellemző, hogy modern, a kulináris jellegzetességei egyértelműek, ami különösen hitelessé teszi, mert Sebastian Frank hétköznapi alapanyagokból, mint például zellerből készít élvezetes és meghökkentő fogásokat.


Szerzők: Sebastian Frank

KUK [COOK]

KUK [COOK]

Sebastian Frank első könyvében egész kulináris művészetét bemutatja: "kuk [cook]". A szerzőre jellemző, hogy modern, a kulináris jellegzetességei egyértelműek, ami különösen hitelessé teszi, mert Sebastian Frank hétköznapi alapanyagokból, mint például zellerből készít élvezetes és meghökkentő fogásokat.


Szerzők: Sebastian Frank